kalın bileklisin bu kötü zerafet olmuyor ödemli şiş gibi duruyor biranda kavisli değilde dümdüz inince ama genetik sendeki yapacak bir şey yok pantolonda normal duruyor etek giydiğinde kalınlığı belli oluyor sadece
çok kalın değil ama ince de değil. bacakarın düzgün ilk fotoğraftaki ayakkabı ve elbise sırıtmamış. zayıflamanla alakalı bir durum değil bu. neyse öyledir yani. ama bence güzeller
Bir kadının ayak bileklerinden kol bileklerine kadar ince olmalı bence belki aptalca gelebilir ama bir yerde okumustum
Ayak bilekleri zayıf olan kadın arzuludur Ayak bilekleri kalın olan kadın Cabuk yorulur Ayak bilekleri ınce olan kadın doyurur Ayak bilekleri kalın olan kadın cabuk durulur Diye
Ayak bileği ölçüsü kadının nasıl aruzulu veya arzusuz olduğunu belirliyo heralde çocuk yaparken ayak bilgin e sokmuyoruz diye biliyorum Yoksa ben mi bugüne kadar yanlıs yerden yaptım kabdjskakaj
Olum verdiğin mantık bu ya lsjdbjsma Kadının arzu noktası yaradıliş gereği Cinsel organidir şimdi detaya girmeyelim acik alanda Sen bunu nasıl ayak bilegine bagladin orda da mı delik var knka Tam nerde söyledé kesfedeyim zevkli oluyormu 😂😂😂😂
En İyi Cevaplar