Yani si kokusunu seviyorsam ben bir kadinda , misal parfum alacaksam o kisiye, direkt olarak intense i almali miyim gonul rahatligiyla.. si den uzak olmayacak koku , degil mi.. yani yine aha si kokuyor derim degil mi?
Ben de sizin gibi sık parfüm değiştirenlerden değilim. Genelde kullandığım parfüm markası Hugo Boss Erkek Parfümü. Görseli de şöyle:
Saygılar.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İmza parfümü kişinin kendine en önem verdiği zamanlarda kulllandığı kokudur. Diğer kokularda günlük kokulara girer. İmza parfümü ise günlük olarak değil en önem verilen yerlere gidildiğinde kullanılıyor. Benim Tom Ford Black Orchid Edp ve Costume National Homme Edp.
Bu hafta sonu bir yer keşfettim parfüm konusuda herkese öneririm Eyüp Sultan meydan da kapalı çarşıya girmeden önce ünlü markaların cakmalarinin satıldığı hemen kapının orada sorun parfüm esansı satan yer diye size gösterecekler işte oradan gidin 20 25 tl ye 30 cc kullandığınız yâda istediğiniz parfümü yaptırın ben aldım 2 gün boyunca çıkmıyor inanılmaz bir şey
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Boss nuit edp miş ismi 😂 İsminden de bir haberim. Fakat pek sevmiyorum. Bitmesini bekliyorum. Hediye alınca 😬 İmza parfumumum yok. O an elimde ne varsa. Hafif kokuları daha çok seviyorum.
En İyi Cevaplar