Çok güzel kadın. Türkiye deki çoğu kadının bu kadından kadınlığı, güzelliği, seksiliği öğrenmesi gerek. Güzelliği zaten tartışmaya açık bir konu değil ama yeteneğide var.
Çoğu filimini izledim gerçekten mükemmel insan çok beğeniyor Tuba büyüküstün, Fahriye evceni, Beren saati, Elçin sanguyu cirkin yaptı gözümde!
Güzel ama abartılacak büyüleyici güzelliğe falan sahip değil sıradan bir kadın
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Beni çok büyüledi, ama güzelliğin den ziyade aşırı seksi, çekici olması Vahşi Şeyler 1998 yapımı filmini izledim ağzım açık kaldı resmen Ömrümde böyle çekicilik, seksilik görmedim net!
Sıradan kadın? Abartılacak büyüleyici güzelliğe sahip değil? şu an şoktayım. Ulan kadın efsane be kimde var böyle bir güzellik? Bu kadar kıskanç olmayın
Ya kadınlığın tanımı gibi, Vahşi Şeyler 1998 filmini bir izleyin öyle bir seksilik, güzellik ömrümde görmedim Bizim Türk erkekleri seksi niye kadın müsvettelerini izliyor ona üzülüyorum
Bizim Ülkemizden böyle güzel, seksi kadınlar çıkmıyor diye seksi dedikleri Beren saat mesela Yürümeyi bile bilmiyor, seksi bakış atmayı bile bilmiyor içler acısı Asla Denise Richards gibi oyuncumuz olmayacak :(
En İyi Cevaplar