Güzellik & Bakım Sakalım var bıyığım çıkmıyor napabilirim? barisksk35 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba arkadaşlar sakalım var ama bıyığım tüy gibi çıkıyor ışidli gibi geziyorum ortalıkta sizce doktora gitmeme gerek varmı? Sakalım var bıyığım çıkmıyor napabilirim? Cevapla Sakal Soruları Tüy Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
yasinkn06 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Reyiz hala siteyi kullanıyormusun bilmiyorum da birbirimize çok benziyoruz ya gözler olsun burun şekli olsun her ayrıntı benziyor benimde sakallarım çıkmıyor bıyıklar aynısı ya hala burdaysan ses ver 0 1 Yorumla barisksk35 +1 yıl Uzun zaman sonra girdim yeni gördüm :D Yorumla
kreptekiçikolata Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Sakalllarını kes bence 0 4 Yorumla barisksk35 +1 yıl Böyle nasıl peki Yorumla barisksk35 +1 yıl Böyle nasıl peki? Yorumla kreptekiçikolata +1 yıl Heh bak böyle çok iyi Yorumla barisksk35 +1 yıl Teşekkür ederim :) Yorumla
MagRipOgLu Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Zamanını bekliceksin 0 1 Yorumla barisksk35 +1 yıl Yaş 20 doldu 21 gün aldım çıkarmı yinede Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Reyiz hala siteyi kullanıyormusun bilmiyorum da birbirimize çok benziyoruz ya gözler olsun burun şekli olsun her ayrıntı benziyor benimde sakallarım çıkmıyor bıyıklar aynısı ya hala burdaysan ses ver
Uzun zaman sonra girdim yeni gördüm :D
Sakalllarını kes bence
Böyle nasıl peki
Böyle nasıl peki?
Heh bak böyle çok iyi
Teşekkür ederim :)
Zamanını bekliceksin
Yaş 20 doldu 21 gün aldım çıkarmı yinede