Adam acayip ya, hayranı değilim ama çok güzel yüzü var resmen kusursuz çoğu kizdan güzel yüze sahip sakalını hiç kesmemeli kızlar depresyona giricek yoksa 🤣 Mesela erkeksilik, çekicilik olarak Türkiye de Ekrem bora üstüne tanımam! Ama güzel yüz dersek kıvanç'dan daha güzel yüze sahip Türk erkeği görmedim valla net!
Şu adamın güzelliğiyle Mert Fırat ın sesini, Kenan'ın karizmasını birleştirip ortaya efsane bir şey çıkartsak 300 sene dünyanın gündeminden çıkmayız valla
Adam dünya güzeli bu kadr yermeyeydin iyidi 😂 Gerçi Ekrem Boradan anlaşılıyor yeşilçam hayranı olduğun.. Ama üzgünüz o nesli ne yazık ki kaybettik.. Elimizde ki malzemelerle yetinmeye çalışıyoruz
Kenan mi Dünya güzeli? 🤣🤣Iyy çok kro, kaba, itici biri bence kocaman burnu var, kaşlar birleşik öğğ yani Ama Kıvanç tatlıtuğ 'un yüzü gerçekten çok güzel, gördüğüm en güzel erkek yüzü yahu Şimdiki genc erkekler Hala Gülşen bubikoğlu, Türkan şoray "a aşık bende Ekrem bora'ya aşığım ne var bunda eski oyuncu diye aşık olamaz miyim 🤣
Dünya güzeli diyen ben değilim. Ve Türkan'ı katma bu işe 😒 Olamazsın demiyorum ki keşke herkes justini falsn bırakıp onlara olsa, bu son derece olumlu bir şey olur. Ama yine de, Türkan gibisi bulunmaz daha 😂
Türkan şoray 'a da hayranim bu arada, katılıyorum onun gibisi gelmez iyy Justin deme kusucam Ya kezban, ergenler erkegin iyisinden ne anlar 😀Ekrem Bora erkegin tanımıdır, karizmanin özüdür öyle biri ile evlenmek hayalim
En İyi Cevaplar