Yani kum saati fiziğinden söz ediyorum. Bele oturan bir şey giydiğinde falan düşünün. Kalın bel eksi midir?
Evet
Hayır

Fark etmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kum Saati
vücut tipine sahip
birinin beli, vücuduna
göre incedir ve dolayısıyla
beli aslında kalın da olsa
ince görünür. Erkekler bunu
anlayacak kadar detaylı incelemez
ve zaten estetik görüntü yani ilüzyon
bir vücudu etkileyici bulup bulmamakta
da etkilidir. İnce bel estetik vücutta bence
çok önemli bir etken ama Doutzen Kroes
gibi bir kadına da kalın belli diye "Vücudu kötü." demez kimse.
Bunu umarım hamile gibi göbekli erkeklerde ayy ince belli olsun diye zırvalamıyordur
Ustteki fotodaki kadın gayet seksi. Ince bel daha cekici gosterir ama asiri ince , yapay bir bel de cok cirkin durur. Alttaki fotodaki kadinin beli de normal, gobek olmadigi ve gobekte yaglanma olmadigi surece iyi duruyor.
Ince beli zarif kılan şey belin ince olduğu yerde kalçanın daha būyūk görūnerek ön plana çıkmasıdır. Maharet aslında kalçada.. Bel sadece kalçanın daha ön plana çıkmasını sağlayan yardımcı bir unsurdur.
Ayrıca bir zarafet katıyor bence :)
Dediğim gibi. Bel ince olup ghöt kaşık kadar olsa o belin hiçbi zarafeti olmaz 😂 mesele bel ile kalça arasında olması gereken oran farkı ile alakalı. Veya bel ile kalça ikisi de yayık gibi uzun ve geniş araç modunda olsun, yine aynı hesap değişmez. Bel ve kalça arasında oran farkı olmadığı sūrece gerisi hikaye.
Cevap
37Cevap
bu soruya duygusal açıdan bakarsan fark etmez sadece cinsel açıdan bakarsan fark eder neden ince bel kalça kıvrımlarını daha ön plana çıkartıyor yolda yürüyen erkeklerin genelde baktıkları yer neticede beli ince degilse çirkin oluyor demek degildir bu dısardan bakan kalcaya popoya bakar dışardan bakanlarında pek önemli oldugunu düşünmüyorsunuzdur bence :)
Karımın güzelliğini ve fiziğini hiç bir kadına değişmem ondan başkasını ne düşünürüm nede bakarım
Woww
allahım bunların yine ipini boş bırakmışlar.
bu kadar mı aptalca sorular olur.
Başka çekiciliği vardir illa ince belli olcak degil ya ;D
Albenisiz geliyorsa o zaman albeni gofreti ile sağlayabilirsiniz.
çok fazla takılan olacağını sanmıyorum. Bence Göbekli olmadıktan sonra sorun olmaz
1. Resımdekı kadın İstanbul beyoğlu caddesınden gecmiş sankı
Türkiye'de herkes şişko
Butun agzi salyali kardeslerimiz de burdaymis..
Ne alaka
Sen neden buradasın sadece laf sokmak içinmi inanmam 😂😂
@Sensizimben12345 agzini kapat kardesim.
@Çağdaşeser ha gayret olacak, insallah laf sokacaksin bana😏
Biz erkek laf sokmayız direk sokarız bilmiyorum da sen kendi hind kumaşımı zannediyorsun senin gibi insanları parçaları Pazar’dan satıyorlar
@Yumuşak_sert aman dikkat edin de dönüp dolaşıp kendinize girmesin😎 kullanici adi da cok yaratici sjdnfn
Yok yere başına iş actin sen hep bu niyet okuma hastalığın yüzünden beni de kırmıştın hatırlatmak istedim😊
@Çağdaşeser sen niye karistin ki simdi lafa, sana degildi lafim.
Hayır genel olarak diyorum kimseye laf sokmaya calismasaydin keşke diyorum 😊
@Çağdaşeser laf sokmaya calismadim, olani soyledim. Bunlar sokakta da var, her yerde var. Kadin girunce agzinin salyasi akan tipler, genelde yokluktan oluyor. Ve ayrica yorumlari okumuyorsun sanirim, adamlar titredim diyo sen de gelmis bunlari mi savunuyorsun?
Inan okumadim sahimi yok ya bak buna gülerim iste 😂😂🤣😂🤣
@Çağdaşeser oku istersen, durduk yere kimseye laf soylemem ben😒
Lan bunu diyende bir şeye benzese gülme krizine girdim:D
@Iwillwishfordying sen niye atladin ki yoruma, sen yazmadan once yazmisim demek sana degilmis lafim. Ha ayrica agzindan salya akiyor dedim, butun tipsizler burda demedim. Bu yuzden bunu soyleyenin tipinin pek de onemi yok😎
İyi bak iyi bak yorum yapmışmıyım bilmiyorum bence o kadar kendini güzel bulma sizde genel olarak konuşuyorum kaslı gördünüz mü azıyorsunuz
@Yumuşak_sert olayin kendini guzel bulmakla ilgisi ne pardon? Okudugunuzu anlayamiyor musunuz, kapali mi algilar?
Bizimkilerin bel kalınlığı hep 90 üstü olur
Hacı kadın dediğin ele gelecek
Allah sağlık versin önce
kıvır kıvır kıvrılsın yılan gibi 😊
Pembe kimlik önemli 😂😂
Gecici mi kalicimi dusunelim?
Evlendikten sonra hepsi oluyor Kibele 😂😂
Üstteki fotoğrafa tapacak insanlar var
Kız dediğin ince belli olmalı
Evet bence eksi ince belli dolgun kalçalı olmalı
Bence onlar için farkı yok
çıkık kalça her türlü götürür dolgunsa