Bu tür sorularda erkekler hep mükemmeli istiyorlar, hani hepsinin zaten fit, kılsız, model gibi vücudu var da hep en iyisi olsun. Bu algı kalksın artık eğer bir isteğin varsa karşındakine olan sevgin önemli yani o sırada büyükmüş, küçükmüş ne farkeder? Bir çoğu meme olsun, popo olsun bakalım kafasında. Gerçekten tuhaf..
Görende hepsi 22 cm taşıyo ve sevişirken tam bir coni sins.. oysa hepsi 10 dk erken boşalmadan muzdarip ve bu onların adamlığını gayet tatmin etmeğe yetiyor.. başka söze gerek yok
Hani şöyle diyeyim gerçekten çekicilik için estetik için çok iyi bir unsur özellikle dolgun olup dik olması ama tabi karşındakinin bir gülüşü senin dünyanı değiştiriyorsa böyle şeyler atlanabiliyor ama gerçekçi olursak evet öyle :)
Valla o meme seksi gibi dursa da o haliyle, sütyeni çıkarınca büyük ihtimalle midemi bulandırır. Meme az daha küçük az daha et kıvamında olmalı bu çok bariz slikonlu gibi duruyor. Başka meme var mı yorumlayayım
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
120
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ayrıksa ve sarkıksa güzel değil bence. Biri anyaya biri konyaya bakıyor filan. Dolgun ve birleşik olsun kafa kafaya versinler 😃
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Geneli için evet çekicilik unsurudur. Ki biz kadınlar bile dik dolgun seksi göğüs görsek bakarız. Çünkü göğüs estetik acıdan hoş bir görüntü sunuyor. Ama tabi bir sarkık göğüs vardır birde dik dolgun ikisi arasında gözler direk dok ve dolgun olana gider
Ben aşk'ta göğüse kalçaya bakmam Ama göğüsün büyük olması kadına çekicilik değil de karizma hava katıyor taşıyabiliyorsa, çekicilik başka birşey hiç göğüsü olmayan kadınlar'da çekici olabiliyor Şu fotoğraftaki göğüsler mesela baya estetik hani kadınlar bile beğenir, erkek neden beğenmesin? Bu + bir durum mudur evet + ama sonuçta o kadının dişiliğini ve karakterini nasıl kullandığına bağlı. Şu fotoğraftaki kadının göğüsleri baya güzel, ama tahrik edici değil sadece estetik.
Herşeyin büyüğünü ister ama kendisi 13 cm anca yetişir :) Görende hepsi 22 cm taşıyo ve sevişirken tam bir coni sins.. oysa hepsi 10 dk erken boşalmadan muzdarip ve bu onların adamlığını gayet tatmin etmeğe yetiyor.. başka söze gerek yok
Erkekten erkeğe değişir, küçük sevende var, ama göğsü küçük olan kadınlar bunu hayır değil der, tabi ilk başta yazdığımdan dolayı hayır diyenler de var.
Küçük göğüs ilgi çekmez kadinda göğüs olmalı kesinlikle kadını estetik gosterende o dik ve dolgun goguslerdir felci küçük goguslulerde yolunu bulmuş büyük takıyorlar :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çekici değil seksi görünür. (Sansürlenirse : s3ksi)
Evet ama boyut açısından kimi erkek küçük göğüs beğenir kimisi de büyük göğüs beğenir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
genelde evet ama bazı kızların yüzü çok güzel oluyor biraz da ince yapıda oluyorlar haliyle göğüsleri de fazla olmuyor ama onlar da tatlı ve çekici bence.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet kesinlikle sevdigim adam da bayilir oyle goguslere
En İyi Cevaplar