Bu fotoğraftakiler kadar belirgin çatlakları olmasa da birçok kadında çatlak problemi var: -Adriana Lima -Candice Swanepoel -Jasmine Tookes -Taylor Hill -Angelina Jolie -Megan Fox -Scarlett Johansson -Jessica Alba -Kim Kardashian -Selena Gomez
Medyadaki fotoğraflarından filan pek belli olmuyor ama halkın paylaştığı fotoğraflarda belli olabilir ve röportajlarında da söylüyorlar zaten.
-Hamilelik -Beyaz Ten -Kuru Cilt Tipi -Aşırı spor yapmak -Hızlı kilo alıp verme -Hormonal Değişiklikler -Cildin elastikiyeti kaybetmesi çatlak oluşmasına sebep olabiliyor yani önlemek kişinin elinde olmayabiliyor. %100 tedavisinin olması söyleniyor ama daha iyi hale getirmek için profesyonel uygulamalar var: -Dermaroller -TCA Peeling -Altın İğne -Fraksiyonel Lazer -Biodermagenesi
Şimdiye kadar tamamen pürüzsüz, selülitsiz, çatlaksız, sorunsuz bir cildimin olmasını 4,5 yaşımdan beri her gün yüzmeme bağlıyorum ben ve herkese de önerim bu.
Beyaz ten demissin beyaz tenle alakası yok esmer tanıdıklarımın birçoğunda var. Cilt elastikiyeti ve genetikle alakalı bu ten rengiyle değil. Bir de sizin de genetiktir yüzme ile ilgisi yok. 7 yasından beri bir hastalıgı sebebi ile sürekli yüzen ve çok su içen komşu kızında da ergenlikten sonra birden boy atmadan çatlaklar olustu. Kilo çatlagı da değil zaten kilo alan veya sürekli veren biri değildi. Yani bu bir nevi yiyip kilo almayanlarla aynı durum. Bazıları ne yaparsa yapsın o çatlak mutlaka oluyor. Ne kadar önlem alsa da iyi beslense de oluyor. Bu doğanın normal akısında olan bir durum.
ya valla eşim yok sevgilim yk bir şey diyemem bu konuda ama ben kendime dikkate ediyoken kendimi önemsiyoken karşımdaki insanın kendini salması hiçte güzel bir duygu değil
bende öyleydim :) 3 4 sene önce 130 kiloydum ben şuanda 84 kiloyum ve haliyle evet giderken böyel şeyler oluyo bende araştırdım ve spor yaptım kendime dikkat ettim ne bilm denizde yüzdüm falan tabiki bu şekilde sıkılaşıp deri kendini topluyo
İşte bazıları senin kadar şanslı değil, ki erkeklerde bu kadınlar kadar olmuyor. Olsa bile göze batmıyor :) kadınlar bunu genelde dert ederler, sonuçta güzel gözükmeyi isteyen varlıklarız 🤓
Ciddi okurken sonda güldüm, çok sağol 😂 Bunun geçmesi mümkün değil maalesef ama seven böyle sevsin tabii kızlarımızı. Bana hava hoş, ilgilenmiyorum ilişkilerle 💃
En İyi Cevaplar