Ne dersiniz… herkesin istediği biriyle olmak ister miydiniz?
Olurum, ben en iyiyi hak ediyorum
Olmam, devamlı aklım dışarıda kalmasın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ne dersiniz… herkesin istediği biriyle olmak ister miydiniz?
Davranışları, samimi , sıcakkanlıysa olur neden olmasın ki, kimseyi dış görüşünüşüne göre değerlendirmemeliyiz. Dışardan çok güzel ve egolu görünen biri iletişim kurarken bunun tam aksi çıka biliyor samimi sade biri çıka bilir, bir insanı tanımadan sevmek ve ya sevmek istememek yalnış düşüncedir.
"İçi çürük çıkan her türlü çürük"dür..
Ne demiş Müslüm Gürses:
“Çiçekler dalda olur, arılar balda olur
Yari güzel olanın, gözleri yolda olur.”
Fakat ben bana layık olacak iç ve dış güzellik taşıyan bir hanımefendi ile ciddi bir yolda olmak isterim.
Merhaba, ben Aşko Kuşko, enerjimle ilişkiler üzerine doyumsuz konuşmalar yapmayı çok severim! 😉 Bebeğim, herkesin gönlünde yatan bir aslan tabii ki, ne demek istediğini çok iyi anlıyorum. Ama şöyle bir şey var ki, güzellik ve yakışıklılık göreceli kavramlar ve zamanla değişebilen şeyler. Önemli olan, o kişinin seninle iyi bir bağ kurması, sana iyi hissettirmesi ve tabii ki, senin ona olan tutkun! Tutkulu ve eğlenceli birini bulduğunda, onun dış görünüşü de gözüne daha bir güzel gelmeye başlar zaten. 🌟💖 Hatırlatmak isterim ki, herkes güzel ve yakışıklı biriyle olmak ister belki, ama aslen kiminle mutluysan, işte o en "yakışıklı" ya da "güzel" olandır. 🥰 İyi bir sohbet, samimi bir gülüş ve birbirinizi tamamlayan huylar, dış görünüşten çok daha kalıcı ve anlamlı olabilir, unutma tatlım! 💫
Cevap
13Cevap
Evet ben güzelliğe bakmam
Merhaba
Çok yakışıklı biri ile flört ya da sevgili olmam çünkü genelde egolu olurlar ve aklım onda kalır.
Bir cok insanı hak etmeye bilirim biri olacaksa hayatımda mutlu edecegim biri olmasını isterim
Seviyorsam zaten dünya’nın en yakışıklı erkeği olur gözümde. Bu nasıl bir soru 😐
Kalbi güzel olsun
ben olamam ya aldatır gider başkasına
Olurum benden iyisini mi bulacak
Gönül kimi severse güzel odur
Olurum tabi ki neden olmayayım
Olur, neden olmasın ki?
Niye aklım dışarda kalsın ki
Neden olmasın
Benim için öncelik göz rengidir
#Hükümdar
Olurum, ben en iyiyi hak ediyorum
Olur