Not: Soru tamamen eğlence amaçlıdır.

Yapılan araştırmaya göre boy farkı çok olan birlikteliklerde görülen ayrılma oranı yakın olanların birkaç katı.
O dehilde basketci 2 bilmem kac metreydi bu kadini yatakta ikiye böler :))
Nedense aklıma bu görsel geldi ne pislik bir insanım xmmdksks
Ne boymuş ya boyunuz posunuz devrilsin😂
🤣😂🤣🤣😂
Cevap
5Cevap
Yaratılışımızı hiç birimiz kendimiz seçmiyoruz. Böyle bir şansımız olsa çirkin kavramı olmazdı dünyada. Dış görünüşle, kilo ya da boy ile yapılan esprilere karşıyım. Biz eğlenirken karşımızdaki insana ne yaşattığımızı bilmiyoruz.
1.50 ben sevmem bir başkası sever 👍 Yani herkes herkesi beğenmek zorunda değil. Örneğin sende gamzeli erkeklerden nefret ediyor olabilirsin takılmam :))
Boyu kısa bir kız arkadaş tercih etmeyebilirsiniz. Ama dalga geçme hakkınız yok.
Kişiye özel bir durum bu.. tüm 1.50 lik kızlarla dalga geçsem haklısın 👍
Komik değil. Sözde espri amaçlı insanların görünüşü ile dalga geçiyorsunuz sonra yok herkes aynı, kimse doğal değil falan. Benim boy konusunda sıkıntım yok ama birinin görünüşü ile dalga geçildiğinde o kişinin neler hissettiğini biliyorum. Biraz saygılı olsanız keşke.
Türk kadınlarının boyuyla bozdunuz kafayı
Ama aynı Türk kadınları sizin mercekle görünen çükünüzü tartışmıyor
Yanlış yerde otluyorsun velet
Üç kaybol
Kendini bilmeyen güzel teşekkür ederim
Sen de ipini koparmış başıboş gezen danalara. Görüşünü kendi görüşünde belirtke bilirsin bak mesela
Annen seni doğurmamış sıçmış resmen
Sen butun 90 milyonun cukunu nereden gordun çok merak ettim
Annen teyit etti
Ya o degilde bunlar nasil uyuyor kiz korkmuyor mu ustume cikar diye herif 200 kilo nerdeyse kizin nefesini keser bu zaten, heleki iliskilerini dusunemiyorum bile fiziksel kanunlara aykiri 🙄
Allah'in yarattığı ile dalga geçme. Ayrica 1. 50 cokta kısa degil o biyda olup ates eden kızlar var valla
Soru eğlence amaçlı olsada kırılan arkadaşlarımız olabilir.
Boy değil işlevi önemli alsjsldjdjdjd
Bir arkadaşını kırmayadeymes bir eylece ici senide ne arkaşlın varmışı
Yorumunda ne yazdığın pek anlaşılmıyor
Bir arkadasini kırmaya değmez bir eglence için. Senin de ne arkadaşlığın varmış.!
@Greenwich-london472 tercüme için teşekkür ederim
Birşey değil. Bu arada ben nick e. hic dikkat etmeden, yalniz yorumu okuyup yazdim. Soruyu acan kisi anlamamis sanarak.
@Greenwich-london472 nasib işte
Minyon candır ben seviyorum ❤
Akcigere kadar yolu var pampa 😂😂
Fzla prno izlemişsin moruk
@MOTORSAVAR bir ergen esprisi yapayim dediydim hemen de moruk olduk.
Neyse 🥴
@MOTORSAVAR olgunlugun verdiği hoşgörüyle nezaketimi bozmadim. Ama burda senin yasitin biri olsaydı seviyesiz ve kötü yorumlar alabilirdin.
şu an üzdün beni.
😅😅😅😅
Komik değil bence
Boyum.197
Garip!
Buna gülcez mi şimdi
Benim boyda 192,,
Yazık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar