Strese girdiğim anda yüzüm ve vücudumdaki bazı bölgelerde sivilceler çıkıyor. Bunların izlerinin kalması ise son isteyeceğim şey. Onun için etkili sivilce izleri için krem arıyorum. Hangi kremin işe yaradığını kullanmadan bilmek çok zor.sivilce izleri için kremStres yüzünden çıkan sivilceler için hangi sivilce kremi kullanılabilir?
Hindistan cevizi yağı bütün ciltlere uygundur, kuru veya yağlı ciltler için hem ferahlık verir hem kırışıklığınızı önler. Çok yeni bir özelliğini bulduk. Ester reaksiyonu verir, bu da demektir ki cildinize sürdüğünüz zaman eğer cilt lekeleriniz yeni yeni çıkmış ise Hindistan cevizi yağı kullanın. Lentigolar için ama ileri yaşta oturmuş bir lentigo varsa kahverengine dönük ise bunun için üç dört ay Hindistan cevizi yağını kullanın, krem gibi
ürünlerin etkisini bilemediğim için bir şey diyemiyorum. sivilceyi temizleyip ya da kuruması için kullanılabilecek bir iki ürün var. ilhitap kurutucu olarak thicoline, ve yaralar vb. durumlar için beklazon pomad kullanabilirsin. eczanelerde satılıyor. en önemli detay yara , sivilce vb. durumlarda oksijenli su ile gereken temizliği yapıp ilacı kullanırsan mikroplar öldüğü için iyileşme süceci hızlanır. izlerin oluşmasını önlersin
hiçbiri çünkü hepsini denedim sivilceyi geçiriyor ama mor leke şeklinde ömür boyu iz bırakıyor. en azından stresten çıkan sivilceler stres bitince geçio hani bir süre sonra ama mor leke öyle diğil işte :/
En İyi Cevaplar