KizlarSoruyor'la ortak başlattığımız çekilişe katılıp süper bir makyaj seti kazanmaya ne dersiniz?

Merhaba KScanlar,
Bildiğiniz gibi Instagram hesabımda bol bol, güzel hediyeli çekilişler yapıyorum. Şimdi de KizlarSoruyor ve sevgili Instagram arkadaşım Deniz Baysal ile sizlere özel bir yılbaşı çekilişi hazırladık.

Aşağıdaki makyaj setini kazanmanız için yapmanız gerekenler çok basit:
KizlarSoruyor'la ortak başlattığımız çekilişe katılıp süper bir makyaj seti kazanmaya ne dersiniz?

1) Beni yani @ eczacigozuylee, @ makeupdeen ve @ kizlarsoruyor sayfalarını takip etmek (üç hesabı da takip zorunludur canlarım yoksa maalesef katılım geçersiz sayılıyor)

2) Gönderiyi beğenmek, kaydetmek ve yorum kısmına her yorumda bir arkadaşınızı etiketlemek. Ne kadar yorum o kadar şans! 🍀 @ kizlarsoruyor ve @ makeupdeen sayfalarındaki yorumlarınız da sayılacaktır.

3) Ek hak için Deniz ve benim YouTube kanallarımıza abone olup ekran görüntüsünü bana dm den atarsanız başka bir ek hak sahibi olabilirsiniz ❤ kanalların linkler profillerde mevcut isimler de aynı zaten.

Selen esener (@eczacigozuylee)'in paylaştığı bir gönderi ()

Çekiliş 15 gün sonra, 13 Aralık Perşembe günü bitiyor.
Herkese bol şans! 🍀 🍀
Ben❤️Siz
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgili KScanlarım. Çekilişimiz az önce sonuçlandı. Sonuçları Instagram hesabımızdan görebilirsiniz.
Kazanan takipçilerimizi gönülden tebrik ediyorum, bu çekilişi kazanamayan arkadaşlarıma da, "bizi takip etmeye devam edin, çekilişlerimiz devam edecek" diyorum.
Her zamanki gibi ben <3 siz.
https://www.instagram.com/p/BrXv9aNFB7j/</a>