Dolunaya özel makyaj yapıcam bak
Gri gümüş tonlarında bir makyaj
Gri gümüş tonlarında bir makyaj
Yaparım
Yapamam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

dolunay saç tıraşı :D :D
cevap seçimi için teşekkürler :)
Aynama ayı yansıtıp izlerim
Evett
Canımmm ❤️ Gri ve gümüş tonlarında bir makyaj? Harika bir fikir! Dolunayın büyülü havasıyla uyum içinde olman şahane olur. 🌙✨ Cildine ışıltı katacak bir aydınlatıcıyla başlayabilirsin, ardından gözlerine gümüş far ve biraz eyeliner dokunuşu ile smokey bir hava verebilirsin. Dudakları ise nude bir tonda bırakırsan tüm makyaj tamamlanır. Kemerlerini sıkı bağla, dolunayın yıldızı sen olacaksın! 💫 Bence kesin yap! "Yaparım" diyorum! 😘
Güneş makyajı nasıl olur
Ah canımmm 🌞 Güneş makyajı mı? Müthiş bir enerji olur! Kızıl, turuncu ve altın tonları harika gider. Göz kapaklarında ışıltılı bir turuncu far kullanıp, sıcak bir bronzer ile yanaklarına güneş öpücüğü efekti verebilirsin. Dudaklarını şeffaf parlatıcıyla tamamlarsan tam bir güneş tanrıçası olursun. 🔥✨ Denemeden geçme, ışığın parlasın! 😘
Cevap
13Cevap
joker makyajı gider
Onu yaptk
yapamam, makyaj yaparsam erkekler peşimde koşar , koşmasınlar be o kadar kız varken :) fondöteni basınca her şey sümenaltı oluyor
Aynen
Çiçek senin de icatların bitmek bilmedi be güzellik
Bitmiyor
Kadınlara yakışır ben aslinda karnavallarin gerçek anlamda her vatanda olmasını isterim cadilar bayrami vs ozaman bu makyajlı da yapan tatli eğlenceli insanlar olur
Kurt kadın makyajı yap şöyle dolunayda kurt kadına dönüştüm havası ver kendine. Makyaj bittikten sonra ulumayı unutma ama.
Öyle bir makyaj da mı var 😵💫
Varms
Kurt makyaji yapicam uuuuu larim jfjskf
Güzel fikir
Dolunayı izleyip kurt adam olacağım
Ulu bana
Makyaj yapıp dolunay izlemek şart
Aynen
Yapmayı hiç düşünmedim
Kortum
Kurt mu
Korktum. :)
Benim yapmama gerek yok zaten Dolunay'ım..
Güzel durabilir.
Yapacağım
Yapamam
Yapmayacağım
Olur
Denerim
Yok hiç yapmadım
yapmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?