Saçları ve gözleri güzelse dönüp tekrar bakarım. Genel olarak bir erkek tekrar bakıyorsa o kadın açık giymiştir her erkek açık giyinene bakmazda geneli öyle.
Öyle değil bacım herkes değil zengin erkekler için gururlu seven erkekler üzüldü mesela. Kıçını başını açan kızlar için iffetli ev hanımlarını üzdünüz beyler bu bir gerçek malesef veren varken sevene sıra gelmiyor iğreniyorum böyle inananlardan erkek veya kız olsun
Aynen öyle aç kıçını başını herkes bakar hatta defalarca bakar :)) bir bayanı bir karpuz 🍉 gibi düşünün şayet karpuzu normal bir şekilde elinizde taşıyın kimse dönüp ikinci defa bakmaz. Ama karpuzu soyun ve elinizde o şekilde taşıyın bakan bir defa daha bakar.
O kendine has havasıdır ya. Üzerinde bazen tek bir dekolte yokken bile bütün başların döndüğü oluyor. Bazen bir bakış bazen tatlı bir gülüş hatta bazen sadece yürüyüş..
Guzel bir giyim yuzune uygun. Guzel bacaklara uygun topuklu ayakkabilar yururken gosterecegi kendindem emin tavir.. Guler bir yuz uygun saclar. Asiriya kacmayan iyi bir makyaj.
Başlıbaşına ve bütün bir duruş ve asaletdir bu. Yıllar önce istiklalde gördüğüm bir kadın geldi aklıma; inanılmaz fit bir fizik, kısa siyah saçlar, kısa hareli kahve deri montu, şık güneş gözlükleri ve enfes gülüşü ile beni kendisine hayran bırakmıştı. Dediğim gibi bir bütündür bende mesele..
Bana göre kariyer efendilik temiz ahlak ve insanlık benim bakacağım kadın zeki akıllı ahlaklı hanımefendi olmalı yoksa sokakta avmde her yerde o tipler var kimse ciddi düşünemez öyle tiplerle kullanır geçerler ki hep öyle olmuştur
Özgüvenli olun yeter. Biz bakalım diye oranızı buranızı açmayın.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
özgüveni tek gecerim ama karsidakine böyle ben cok havaliyim da sana bakmam dusuncesini vericeksin ama keskinde bir bakis aticaksn akli sende kalicak ahahhas guzel sacmaliyorum ama kabul edin 😂
Beni onlar etkiler ama sabun köpüğü gibi olur. Ben daha ziyade derinlerde saklanan hazineleri ararım sade ve kendini kendi gibi anlatan giyim ve dış görünüşe 5 kere bakarım
En İyi Cevaplar