Erkeğin doğasında kıl var bunu inkar etmenin ya da değiştirmeye çalışmanın bence bu anlamı yok lakin bazı meslek gruplarında arz talep meselesi göz önünde bulundurarak gerekli görülüyorsa ya da saglik ve hijyen adına a yapılıyorsa saygı duyarım onun haricinde bence gereksiz
ben enseye yanağa filan yaptırıyorum ama kalan kısma hiç yaptırmadım. koltuk altı ve bir takım bölge dısındada erkek te pekte gerekli olduğunu düşünmüyorum
Türkiyede erkeklere agda yapan yer yok sanırım özellikle cinsel bölge oysa koltukaltı ve genital bölge önemli bıralara yapılabilir uzun süre temiz kalır
Gereksiz bir algı çalışması. Başınıza bela alıyorsunuz. Biz kadınlar bu algı yüzünden adalara gark olduk. Yol yakınken dönün bu sevdadan. Bu tip sorularla normalleştirmeyin adayı.
Sacmaliyirsun algi felan olusturan yok bazisii pastayi muzlu sever bazisisi muzsuz.. hrrkez killi sevmek. zorunda degil. bu bir algi degil tercih meselesidir
Ahaha yahu ağda ne acılı bir şeydir... Erkeklerin hormon sebebiyle bir de kılları da kalın ve köklü olur. vay vay vay... Lazer al bari. vallahi rahat edersin.
Ne uğraştırıyorsun beni madem kendin de almıyorsun? Bir sürü açıklama istiyorsun. Esprili bir cevap yazdım senin karikatüre istinaden. Yok saçmalıyorsun yok neden başımız belaya girecek açıkla diye burnumdan getirdin. Tadını kaçırdın yazdıklarımın.
avrupa ülkelerinde erkeklere ağda yapan yerler var. bayanlar yapıyor genital bölge. koltuk altı., yani istediğn her yere. yakışır , niye yakışmasın koltuk altı ve genital bölgeye yaptır tertemiz olur.
Ya simdi bizim gençler almislar bacaklarini gulesim. geldi zaten beyazlar tam. olmuslar aynen bende genitel bolge koltuk alti haric. cok tasvip etmedim
En İyi Cevaplar