Nişanlıma hediye almak istiyorum ama pek anlamam tıraş makinelerinden. Aparatı çok olan, hem saç, hem sakal için kullanılabilen, en iyi tıraş makinesi markası olup uygun fiyata olanları hangileridir?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nişanlıma hediye almak istiyorum ama pek anlamam tıraş makinelerinden. Aparatı çok olan, hem saç, hem sakal için kullanılabilen, en iyi tıraş makinesi markası olup uygun fiyata olanları hangileridir?

Erkeğin makyajı sakalıdır derler. Bu yüzden en iyi tıraş deneyimini yaşamak için en iyi tıraş makinesi markasını aramak da abes değil. :) Senin için en iyi erkek tıraş makinesi önerilerimi sıralayayım.

En iyi erkek tıraş makinesi markasından biri olan Braun'un 9 serisinin 9417 modeli, ıslak kuru kullanım sunuyor. 5 dakikada tamamen şarj olan tıraş makinesi, 60 dakika kullanım sunuyor. Başlığındaki 5 farklı parça sayesinde hangi boyda sakal olursa olsun sinek kaydı bir tıraş imkanı sunuyor. Tıraş makinesinin 2023 fiyatı 7000-7500 TL arasında.

5 farklı başlığa sahip Goldmaster GM-8141 Zero, tek makinede birden çok işi yapabiliyor. Sıfır tıraş başlığı, saç-sakal şekillendirme başlığı, favori başlığı, ayarlanabilir tarak, kulak-burun kılı alma başlığı bulunuyor. 1,5 saatte şarj olan tıraş makinesi, 60 dakikalık bir kullanım sunuyor. Islak-kuru kullanım imkanı sunan tıraş makinesi, 500-600 lira aralığında satılıyor. (2023)

En iyi ıslak kuru tıraş makinesinden biri olan Xiaomi'nin Youpin Gelen Enchen Black Stone modeli, 3D yüzer kesici kafası sayesinde sinek kaydı bir tıraş imkanı sunuyor. 1 saatlik şarjla 1,5 saat kullanabiliyorsun. Islak kuru kullanılabilen tıraş makinasının 2023 fiyatı 450-500 lira arasında.

En iyi Philips tıraş makinesinden biri olan MG3710 modeli tam bir bakım seti. 6 farklı başlığa sahip olan tıraş makinasında aynı zamanda burun ve kulak kılı alma başlığı da bulunuyor. 1mm, 2mm, 3mm ve 5mm uzunluğundaki sakal tarakları sayesinde istediğin uzunlukta sakalını kesebilirsin. 16 saatlik şarjla 60 dakikalık bir kullanım sunuyor. Kuru kullanım sunan tıraş makinasının başlıkları suyla temizlenebiliyor. 2023 fiyatı 450-500 TL arasında.

Fakir'in en iyi tıraş makinesi sakal dışında saç ve vücut için de kullanılabiliyor. Islak-kuru kullanılabilen tıraş makinası, 3 saatlik şarjla 60 dakikalık kullanım sunuyor. 6 farklı başlığı bulunan tıraş makinasında; saç kesme başlığı, vücut tıraş başlığı, kulak burun kılı temizleme başlığı, favori & ense kılı kesme başlığı, yüz tıraş başlığı, hassas detay başlığı bulunuyor. 3mm-6mm arası 4 boy ayarlı favori kesme başlık tarağı, 10,5mm-16,5mm arası 5 boy ayarlı saç kesme başlık tarağı ve 3mm-9mm arası 3 boy ayarlı vücut tıraş başlığı tarağı sayesinde dilediğin uzunlukta kesim yapabilirsin. Tıraş makinasının 2023 fiyatı 900-1000 TL arasında.
5 farklı tıraş makinesi en iyi markaları sıraladım. Umarım önerilerimden biri senin içindir. :) Şimdiden sıhhatler olsun. :)
en iyisi hangisi diyor sen burada reklam yapıyorsun. kızın aklını daha da bulandırıyorsun. şakamısınız abi siz ya bir tane makina önereceksin 5 makina önermenin mantığı ne allah askına sakat mısınız siz ya
Ne kadar boş bir yorum. Yöneticiler de bu yorumları ooo şuna bak ne güzel yazmış diye bakıyor.
@MelekConker ahhahahha benim gibi düşünen mantıklı bir insan
@MelekConker Bütçe belirtmemiş belki ondandır?
@Ahmet07enes uygun fiyat demiş. dangalak ürünlerin fiyatına git bi bak uygun mu
Sakal kısaltmak için alacaksan sakal düzeltme ürünlerine yönelmen gerek tıraş makinaları sinek kaydıya yakın sonuç veriyor, ben de
braun 590cc Contour
braun 790cc
braun cooltech ct5cc
phillips sensotouch 1150 var
en memnun kaldığım braun 790cc ve braun ct5cc braundaki ürünlerde otomatik temizleme standıda var ama 500 tl gibi bir rakamı gözden çıkarman gerekiyor :)
Maalesef ki fiyatı uygun olup kalitesi olması mümkün değil braun cruzer 6 kullanıyorum önceki makinam cruzer 3 tü neden 6 aldın dersen hediye geldi 3 ten memnundum yoksa hala da tık demeden çalışıyor 5 sene oldu :) paraya kıymak lazım kişisel bakım konusunda
Remington bakım ürünleri üzerine iyi bir markadır bence iyi bir fikir.
Ben saç düzleştirici olarak o markayı kullanıyorum örneğin ve maşa olarak.
Çok memnunum.
philips ve braundan şaşma ama önce sevgilin hangi markayı kullanmış onu öğren yoksa cilt traş makinasının bıçağına alışana kadar çok tahriş oluyor
Cevap
99Cevap
Günlük ya da haftalık traş olmak erkekler için gerçekten sorun olabiliyor. Bende yaptığım araştırmalar neticesinde gerçekten memnunluk seviyesi yüksek birkaç traş makinesi buldum. Sana bunlardan bahsetmek isterim.

Üstün kesme performansı ile hassas bir tıraş sunar.
Otomatik ayarlar ve cilt tipi tanıma özelliği.
Islak ve kuru kullanım seçeneği.
Hızlı şarj özelliği.

Çift kesim bıçakları ile etkili bir tıraş deneyimi sunar.
60 dakika sürekli kullanım süresi.
Dijital ekran ile pil durumu takibi.
5 farklı tıraş modu.

Hızlı ve pürüzsüz tıraş sağlar.
Taşınabilir ve hafif tasarım.
USB şarj edilebilir.
Kolay temizlenebilir bıçaklar.

Hassas kesme ve şekillendirme için özel tasarım.
45 dakika sürekli kullanım süresi.
İnce ayarlı tıraş uzunluğu ayarı.
Kolay temizleme özelliği.

Çoklu kullanım için uygun, saç ve sakal kesme özelliği.
Farklı tıraş uzunluğu ayarları.
Kolay temizlenen bıçaklar.
Taşınabilir ve kullanışlı.

Çift bıçaklı kesim sistemi.
Islak ve kuru kullanım seçeneği.
Uzun pil ömrü ile sürekli kullanım imkanı.
Cilt dostu malzemeler.

Kompakt ve ergonomik tasarım.
45 dakika sürekli kullanım süresi.
Tıraş uzunluğu ayar seçenekleri.
Kolay temizlenebilir bıçaklar.
Bunlar kendi aralarında ayrılan ve oldukça popüler olan markalardır. Benim tavsiyelerim ve kullanıcı yorumları güzel olan makilerdir. Her bir tıraş makinesinin özellikleri ve avantajları farklı olabilir, bu nedenle kişisel tercihlerinizi ve ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak en uygun tıraş makinesini seçmeye yardımcı olacak özellikleri dikkate almalısınız.
Sakal için en iyisi jilet almaktır makineler boş iş biraz. Gillette Fusion Power al derim 5 bıçak sakalı keser atar ben kullanmıyorum gerçi sakalı saldık biz kullandığım zaman bunu kullanmıştım çok iyiydi. Nivea Gel al bir de nemlendiricili traş jeli o da çok kalitelidir biraz pahalı ama. Saç için Alman marka bir makine al Almanlar kaliteli oluyor. Bu arada Allah daim etsin :)
5-6 sene once 240 tl para verip philips in en iyi makinesini aldim..
Soyle diyim yuzume tras kopugu surup makinayla tras oluyordum sudan falan etkilenmezdi... trasi duzgundu cildi yormuyordu..
Ancaaaakk!!!
En iyi tras makinesi bile jilet gibi yakindan tras etmez bu biir...
Alisana kadar ozellikle boynun kizarir acir tahris olur bu ikiii...
Hergun tras olmuyorsan bir b. ka yaramaz hicbiri.. sakalini yolar cilt milt birakmaz.. en fazla 2-3 gunluk sakali alir bu üüç...
Ve son olarak zamanla bicaklari korelir bakim yaglama vs ister.. titiz biri degilsen yapmazsin ve sonucta cok ise yaramayan bir alet olarak kalir oylece..
En iyisi gillette mach3 ya da fusion... onlarla ugrasamam dersen yine gillette blue2 kullan at jiletler var gerisi hikaye
bak bak beni dinle. traş makinaları boşa para güzel kardeşim.ergenler kullanır traş makinesini.sen adama git adam gibi jilet al. yanında da traş kolonyası al en güzel kokanlardan seç.lan bizde niye öyle sevgili yok anasını satayım özendirmeyin insanı işte. neyse dediğimi yap :D
traş makinesi almayın bence çünkü tıraş bıçağının yerini hiç birşey tutmaz ben kullandım şimdi reklamlarını bile görsem sinirleniyorum bir müddet kullanıp bir kenara atacaktır.saç kesme makinesi alacaksanız elektrikli profesyonel moser markadan şaşmayın.daha ucuz bir şey isterseniz mesela ben acura ac 87 kullanıyorum şarjlı ve iş görüyor.site olarak da gold hepsiburada ve gittigidiyor da avantajlı olabilir.
İlk önce hem saç hem sakal için olanlar sinekkaydı yapmaz,ancak saç makinesi gibi 1 numaradan biraz kısa yapar.. Önerim link
Hahh tam adamına geldin. Yaklaşık 22 yıldır traş makinesiyle traş oluyorum. Önce Philips kullandım sonra da Braun ve şimdi yaklaşık 7 senedir philips kullanıyorum. Traş makinasının cildi jilet kibi tahriş etmeyip kanatmayacağı doğrudur. Ama sakallar 3 günü geçince traş makinası almakta zorlanıyor. Ben de kısaltıcı bir makineyle önce kısaltıyorum sonrada normal traş makinasıyla kesiyorum. Marka olarak piyasada 2 isim var. Benim tavsiyem kesinlikle Philips olacak. Braun çok sorunlu.
m.n11.com/philips-qg338016-9u-bir-arada-erkek-bakim-kiti-P18108605
Bu ürün nasıl sizce bir bakarmisiniz teşekkür ederim
Eminönü meydanında inecem yürüme mesafesi nedir uzakta mı kalıyor
link
ben bunu kullanıyorum. 11 mm ye kadar ayarı var istediğin ayarda kes...
Tam olarakda böyle birşey düşünüyordum yani yavaş yavaş en üstten indiririm istediğim boyutu yakalarım doğru anlamışım demi ? fiyatta ucuz
Tamamdır kardeşim olmadı sipariş edeyim cuma günü sağolasın
birçok çeşit ürün var ama benim önerebileceğim markalar Philips ve Remington çok kaliteli markalar ve ürünlerdin ;) önerebileceğim bir model Philips QG3380/16 Erkek Bakım Kiti
Dostum selam ben bunu kullanıyorum
link
Başlığı felan da var ama gerek yok çok fazla bastırmadan alırsan güzelce kirli sakal bırakıyor :)
Sana philipsi öneririm,
QG3380/16
QG3280/32
QG3340/16
QG3320/15
QG3030/10 bu modellerden bak hangisinin fiyatı uyarsa onlardan al ;)
Erkek arkadaşın sinekkaydı olmuyorsa erkek bakım kitli makineler var 7 8 traş başlığı yla link gibi
link marka ıcerıkte en saglam kalıtelısı
Moser çok kaliteli alman markasıdır bütün kuaförler hep o markayı kullanır bende küçük makinesini almıştım 4 yıl kadar önce hala ilk günkü gibi.
Sakal için Remington kullanıyorum, oldukça iyi. Saç bile traş edebilir, yeterli başlığı var.
Daha yeni mi alcan sevgililer günü hediyesini :) en iyisi en pahalı olanı :) alacağın yerde yardımcı olurlar ;) ben bilmiyorum o yüzden öneremiyorum ;)
şimdi alcanda adam bakalım kendi traş olmayı seviyomu bide bu var berber e gitmek varken makina niye alasın ki git bidene boxer al en şekillisinden :) yeter ne gereği var ama o herzaman kendi olur traşını dersen başkatabi o zaman al ..
moser kesinlikle.berberler dahil hep onu kullanıyorlar
link braun
powertech kullanıyorum ben 125 tllye almıştım ilk aldığımda bu makineyi hep berberlere satıyoruz demiştide adam inanmamıştım geçen bizim berberde gördüm aynısını 0.8 ile 2.0 milim arası kesiyor gayet iyi makine 1 senedir bozulmadı şarj ömrüde baya uzun bildiğim kadarıyla 7 saate kadar gidiyormuş daha bittiğini görmedim. Onun haricinde içinde 8 tane daha ayrı ucu oluyor saç kesmek için falan ya da uzun sakalı düzeltmek için. Alacaksan bu markayı tavsiye ederim makinelerine bakabilirsin.
yani hiç bittiğini görmedim 2 ayda bir takıyorum ama ben haftada bir traş oluyorum yani ortalama 8 traşta bir falan ama kafana göre tak sende bişey olmaz kolay kolay bitmiyo yani
ben hiç tahriş sorunuyla karşılaşmadım ama sonuçta her traş makinesi jilete göre sağlıksızdır.
Prof Powertec Saç Sakal Şarjlı Traş Makinesi 035
rica ederim.
philips 5000 serisi güzeldir, köpüklü ya da jel ilede yapabilirsin. Nemli olacağından, cildin tahriş olmaz.
gittigidiyordan birşey almayın eğer ki yakınınızda aras kargo yoksa lanet olası aras kargo 10 gün oldu hala getirmedi hainler.
Senelerdir kendi saçımı kendim keserim, traş makinesinde panasonic'ten şaşma derim...
hemen hemen bütün markalardan kullandım simbo en uzun ömürlüsü çıktı.
Eğer makineye takılan bu aparatlarda çok yüksek kalıyosa benim yöntemim makineyi ters tutarak yani yukarıdan aşağıya doğru fazla bastırmadan kesmek.Bilmiyorum tam anlatabildim mi ama.Öyle yaptığında biraz da olsa uzun bırakıyo.
nemlendiricili tıkanmayan başlıkları sağlam bişey alda marka pek farketmez ben fusion kullanırım bıcak makineden ii
Dingiling midir nedir öyle bir markanın kini aldım harbi büyük dingillik yapmışım. Parasını zor çıkardı 2 hafta kullanmadım 😂 böyle bir marka sakin alma
Kısa ve net
Powertec-TR1818 bunu ben değil berberim tavsiye ediyor
Canim araba surer ken tras olabiliyosun alirsan iyi olur... Marka sorarsan... Arkadaslar yorumda yazmis onu alabilirsin..
Ben kullanıyorum ama öncelikle şunu sormak istiyorum baban jilet mi kullanıyor genelde yoksa kirli sakal mı tercih ediyor
Babam sinek kaydı tarş sevmiyor. Bıyıklarını hic kesmiyor ama sakalları kirli sakal cunku bıyığı tek bırakamaz o yuzden
Benim gibi :D O zaman kullandığım bir traş makinesini tavsiye edeceğim ben Vatan'dan aldım Teknosa'da falanda her yerde var fiyatı 175 liraydı 4 ay kadar önce. Gayet iyi saç sakal, vücut tüyleri, ve 0 traş için başlıkları var şarjı çok çok iyi gidiyor bir şarjla 4-5 kere traş olabiliyorsunuz çokta kullanışlı su altında da kullanılabiliyor. Philips bu alanda en iyi markalardan birisi bende araştırıp almıştım. Resmi sitesinde ki fiyata aldanma www.philips.com.tr/.../click-style-tiras-sekillendirme-ve-bakim
Ay ama babam sonucta alırım ya nolcak :)
Istedigim bir kıyafeti almayiveririm
Allahm ya 😂
bence alma, yüzü tahriş ediyor onlar en iyisi jilet kendi olsun, kaliteli bir traş bıçagı al daha iyi
Oyle mi :) alaym
Hmm :)
50 kuruşluk gilette kötü mü bakkalda görüyorum hep ondan al
Öyle bir traş makinası olsun ki
İçinde ince uçtan kalın uca kadar bulunsun aparatları.
Sakal ve bıyık çıkmıyor bende.. Maalesef hiç kullanmadım ama boşver kızlar sakallı seviyor tıraş olmasın.. Daha iyi:(
ağır ol abi desinler permatik kullan seni yesinleer :D
bunu al hem traş olur hem şekil verir hem de daha kaliteli bir marka link
hediye olarak nasıl peki. basit mi?
basit olur mu ya mis gibi braun traş makinesi bana böyle hediye alan olmadı 28 yaşımdayım. hepsiburada'da daha ucuz ordan bak istersen
eğer ayarlamak için bir aparatın yok ise altına tarak ile destek yaparak kullan ;)
Vallaha kralsın kardeşim. çok iyi fikir uzayınca bir denicem düşününce olur gibi eyvallah tekrardan
Traş olurken jilet kullanıyorsa makine alma, hiçbir makine, jilet gibi almıyor kılları.
remington yanlış bilmiyorsam teknosa da kampanyası vardı ;)
güzel bir hediye. en azından işine yarıyacak bir hediye tabi köse değilse
yok yahu ne kösesi :)
iyi o zaman al süper bir hediye

kesinlikle budur
Hepsini almak yerine kısaltacak bir makina ara bence , hem acısız olur hem de daha kadınsı bir görünüm
gayet güzel olur kremli traş makineleri var ondan hediye edebilirsin. ama biraz pahalı olabilir tam fiyatını bilmiyorum.
braun philips falan almayı düşünüyorum
Tek Geçerim link
bunlarıda gördük çok şükür.
bende diyordum bir eksiklik var ama ne meger kızların saç sakalıymış :)
Sinbo markasi iyi degildir. bir bu alet ile genital bolgeni alamazsin. cok acir. ancak bacaklarini alabilirsin. ozel basligi olmasi gerekir.
kısayken denedim acıtmıyo ama uzayınca denediğim zaman acıtır diye korkuyorum
Uzunken acitir
Braun'un buzlu olanları daha güzel tavisye ederim güzel bir hediye kadam.
sence epilatör nasıl bir hediye? :D git biraz marjinal birşey bul her erkeğin bir traş makinesi vardır zaten.
güzel kaliteli traş makinelerinden al rahat 5 sene kulanırsın
yanlış anlama şeyinin kıllarına yapışır yine kesmez. en berbat markadır. sakallarımı alayım derken derimi alıyordu az daha.
Gayet güzel bir makina fakat sakallı ise ve sadece kısaltıyorsa bu uygun değil. Her gün veya günaşırı traş olanlar için ideal.
philips den sasma haftada 1 tras nedir yahu hergun olan var
fazla tras cildi bozar
Uzun kıl alınmaz o başlıkla. Marka iyi değil zaten. Genitalde deneme derim.
Sevgilin saç sakal gezen biriyse bu hediyeden sonra tarzını beğenmediğini düşünebilir..
Tam da bana lazım dı ya..sana saat veriyim sende makinayı ver
saati daha önce aldım ki işimi görmez :)
Hadi yaa kurt adama döndüm
sende bir sevgili bul o zman :)
Bulacağım insan traş makinası hediye edcekte ohoo ))
Çok güzel bir hediye arada bir eve gitiğinde sen traş eyle güzel bir jest olur aferin sana.
braun
bu tür makinaların tek markası odur...
diğer markalar hep onu taklit ederler...
PHILIPS RQ 1151 SENSO TOUCH bu modeli al bence ben cok menmunum
2 altta yorum yapan arkadaş 3 başlıklı alma demiş.sakalın yapısını bozuyor demiş.öyle bir durum var mı
Zaza :D Bu ara her marka ucuzdur. 30 TLyi iyi birşey bulursun.İnternette sipariş et
Aparatlı makineler var ucuz onlardan al ben öyle yaptım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?