İsmail Ege Şaşmaz

Furkan Palalı

Anıl Tetik

Keremcem

İsmail Ege Şaşmaz
Furkan Palalı
Anıl Tetik
Keremcem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Tipten çok vücut lazım biskolata da hangisinde fizik iyi dhsjsk sadece ismail de iyi gibi
Bence hepsinin vücudu sağlam, Biscolata erkeği kıvamında. :-) Belki vücuda ek olarak bir de maskülen beden dili gerekiyordur. Bu faktörü de dikkate aldığında yine İsmail der miydin? :-)
Saçmalama hangisinin vücudu iyi kereme baksana göbek çıkıcak nerdeyse
Anıl ve furkan da boş
:D :D
Bence Keremcem daha çok yakışır, duruşu diğerlerinden daha maskülen ve çapkın.
Ismail ege şaşmaz digerlerinin sorulması teklif dahi edilemez
Peki neden İsmail Ege Şaşmaz? Onu diğerlerinden daha cezbedici yapan unsur nedir sence? :-)
@meltemfırtına İsmail Ege olsun bari
@Black_Eagle_Claw Neden İsmail Ege peki? Biraz açar mısın? :-)
Cevap
4Cevap
Anıl'ın bu listede olmaması gerekiyor 🙄Furkan Palalı en uygunu.
Neden Anıl'ı yakıştıramadın? :-) Furkan'ı diğerlerinden daha cezbedici yapan özellikle ne sence? :-)
Hic birinde cazibe göremiyorum, bence ekranlara kasinti tipler cikmasin
Ismail ege şaşmaz harbiden şaşmazmış ha
Bence o adam, yere göğe sığdırılamayan esli rol arkadaşı Kerem Bürsin'den daha seksi ve karizmatik. :-)
İsmail kimse jojuk gibi aynı.. Anıl Tetik olmalı
Peki neden Anıl? Onu tam olarak hangi özelliği, diğerlerinden daha cezbedici kılıyor? :-)
Keremcem hariç hepsi bence 😀
Peki Keremcem'i neden yakıştıramadın? Adamın ne eksiği var Biscolata erkeklerinden? :-)
Valla hiçbiri sırıtmaz bence
Evet bence de öyle ama yine de birinin cazibesinin daha yoğun olması gerek. Sen Biscolata erkeği seçer konumda olsan ve bu dört erkek aday olsa hangisini seçerdin? :-)
Bence Keremcem ya
Peki neden Keremcem? Tam olarak hangi özelliği bakımından, diğerlerinden daha cezbedici? :-)
İsmail Ege Şaşmaz
Senden baska goremiyorum
Tam olarak hangi bakımdan onu, diğerlerinden daha cezbedici ve Biscolata erkeği olmaya uygun görüyorsun? :-)
Egeciğim tabi ki de
Peki neden o? Tam olarak hangi bakımndan, diğerlerinden daha cezbedici? :-)
Baştaki erkek
Peki neden İsmail Ege? Tam olarak hangi bakımdan, diğer erkeklerden daha cezbedici? :-)
Furkan Palalı.
En baştaki tabii ki
Neden peki? Onu diğer erkeklerden daha cezbedici yapan unsur tam olarak nedir? :-)
Furkan tabi
Peki neden Furkan? Tam olarak hangi bakımdan, diğerlerinden daha cezbedici? :-)
İsmail Ege Şaşmaz
Leş? Kendinden bahsettin sanırım
Peki neden İsmail Ege? Onu diğerlerinden daha cezbedici yapan özellik ne sence? :-)
Furkan Palalii
Peki neden Furkan? Onu diğerlerinden daha cezbedici kılan özellik ne? Vücut hepsinde sağlam. :-)
ismail ege
Neden o peki? Hangi unsur onu, diğerlerinden daha cezbedici ve Biscolata erkeği olmaya yatkın gösteriyor? :-)
Sarışın baldır balll
Anıl diyorsun yani. Onu daha cezbedici kılan tek unsur sarışın olması mı peki? :-)
İsmail ve kerem
Peki onları diğer ikisinden daha cezbedici yapan nedir tam olarak? Vücut hepsinde sağlam. :-)
Bunlar yakışıklı mı
Sondaki at
hiçbiri efendım
Neden?
Beni koyun
Hiçbiri
Neden?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar