Ben seçim yapamadım, hepsi birbirinden kışkırtıcı. 🔥😍
Ekin Mert Daymaz
Akın Akınözü
İsmail Ege Şaşmaz
Çağatay Ulusoy
Tolga Mendi
Yılmaz Kunt
Murat Yağcı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
yılmaz kunt çok yakışıklı buluyorum gözleri ses tonu boy pos masallah , 2. ekin mert daymaz' hayat sevince güzel dizisinde bakmıştım ses tonu güzel boyu uzun esmer yakışıklısı , tolga mendi 3. olur oda yakışıklı
Ekin Mert Daymaz'ın Ece Gürsel'le birlikte verdiği cesur pozu gördün mü? Eğer görmediysen google görsellerde "Ekin Mert Daymaz Ece Gürsel" diye mutlaka arat, Ekin orda feci seksi. Zaten vücudu Yunan heykeli gibi, Ece'nin yanında daha da heybetli durmuş. Hele şehvet yüklü bakışları ayaklarımı yerden kesiyor. Çok yırtıcı bir havası var. ☺
90 doğumlu olarak o senede iyi doğurmuş teyzeler valla helal 😂
😂😂 Hitler görse üstün ırkı buldum derdi.
Cevap
2Cevap
Ekin Mert Daymaz.
İsmail Ege Şaşmaz
Herkesler Akın'ı seçmiş 🙊
Evet bayanları bekliyoruz seçim için :D
İsmail Ege Şaşmaz.
Akın Akınözü.
Çağatay Ulusoy.
Tolga mendi
Çağatay ulusoy ❤❤❤
Çağatay
Yeter kac gündür paylaşıp duruyorsun baydı
Akın Akınözü.
Akın Akınözü.
Hiçbiri.
İsmail Ege Şaşmaz.
Murat Bozz
Hicbirii
Sanırım linç ediliyorsun. 😀
Anketi açtığım için bir nevi ben hedef göstermiş oldum ama pişman değilim. 😂
Doğrusu hiçbiri diyerek çok ayıp ettin. Her biri karizma abidesi olan taş gibi erkekleri dizdim, yaranamadım. 😃 Bu adamların hiçbirini çekici bulmayan birinin zevkini merak etmeden duramam. Çekici bulduğun erkek tipine ünlüsimalardan bir örnek verir misin? 😃
Burak Özçivit'i hiç beğenmiyorum ama diğerleri gayet çekici. ☺ Anlaşılan daha çok, kara kaş kara göz erkekler aklını çeliyor. Yukarıdaki liste tersini söylüyor ama benim de renkli gözlü erkeklere zaafım var. 😀
Fransız müzisyen Kendji Girac ile İtalyan aktör Riccardo Scamarcio'nun gözlerini çok beğeniyorum. 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar