Gaza geldim Seyrekti kıllar ince ince kardeşime ağdalattım sol kapsül sir ağda sağ sir ağda bim malı siz siz olun kapsül kullanmayın acıların çocuğu Emrah gibi oldum 😂😂😂 

Kilsiz erkek istiyordum demek boyle oluyormus.😂Bir tuhaf geldi gozume iste heosi dayatilmis ogrenmeler sonucu tuhaf hissettiriyor
Temiz almis ama 😂
Ahahha
Erkekte azcık kıl olacak bune abi ya süt gibi valla erkekler yavşar sana haa
Yok erkekler yavşamasın diye böyle yaptım kanks
Çok güzel bakımlı bacakların olmuş. Yakında bende alırım mutlaka
Cevap
9Cevap
üf ne yawrum hepsi senin mi
1.10 bacak var offf 😂😂😂
olsun olsun her şekilde kütür kütür
Korkmaya başladım 😂😂😂 şaka bir tarafa kızda böyle bacak fizik yok kıskanıyor tırnaklar pempe cild pamuk gibi derim inceye buğday tenliyim kızlar kıskanıyor bazen 😂😂😂 ama hoşuma gitmiyor bu durum elim çabuk yanıyor bebek gibi birde yüz hiç sivilce çıkmadı yaş 24 😂😂
Ama erkek için kötü bir durum
aynen pasif gay olsan işe çok yarardı bak
Senden şüphe duymaya başladım 😂😂 Allah korusun okadar hormonum bozuk değil en tiksinirim onlardan
aynen
üst bacağa nasıl dayandın ya çok acıtıyor
Kıllar çok ince sırtı bile aldım çok fena ağrıttı o. Kapsül varya öldürdü kardeşim nasıl dayandı abi diyor 😂
Yalan bu erkek değil kız
Yok lan erkekliğin kanka 😂😂😂
Mk cogu kadinin bacagindan temiz olmus 😂
Kıllı yavşıyolar kafede çalışıyordum şimdi ne yaparlar Allah bilir cappry shot giymem artık 😂😂
2 gün sonra kilotlu çorapta giyme yalvaririm
Yok artık daha neler
Tövbe de kız 😂😂😂
Biraz fazla kadınsı olmuş
Fizik öyle zaten 😂😂 birde aldım tam oldu annem fena laf etti kerimcana döndün diyor Allah korusun dedim
Kıl seyrek ve çok ince ve sağ sol aşağı yukarı karışık çıkıyor düzgün çıksın diye birde karınca yağı sürdüm artık az çıkar ilerde komple yok ederim 😂😂
3 posta gider helal et
Helal olsun yapacak birşey yok
😂😂😂
Parlamışsın necati 😀
Değer mi hiç değer mi söyle
la ne yaptın 😄😄😄
Gaza geldim
Amaç nedir?
Midem bulandı
Denedim ve ne yapam çok az çıkıyor yarısı aşağı sağ sol düzenli çıksın diye aldım fazla kıl yok çok ince birde cildin hassas
@Melankolik_Duygular müsaitsen özelden yazar mısın bana birşey soracam da?
@RoTdeRbLiTzH
Sorma.
@Melankolik_Duygular peki 😒
Kadın bacagi sandım lan
daha çok çıkacak
Karınca yağı sürmeye başladı m seyrekti komple gider
Yani erkekte bacak alabilirde bu bana göre değil.
Kapsül sir ağda sol sağ tarafta bim sir ağda
Kapsül verdiği acıyı söyleyemem sakın kulanma çıkmıyor birde
Roll de güzel bimde
Ahahaha mecbur araştırma caba 😂😂😂
Aşırı kıllıda değilim ama sevmiyorum be ilk defa aldım iyi oldu yok edicem 5-6 ya
Para yok bu gidille 30 da evlenirim sevgilim dahi olmadı sap sap geziyorum 24 yıl alıştım
Ben güvenemiyorum kızlara illa sevgilisi olmuş oluyor çoğunun bende istemem öyle birini ilk ve son olsun beklerim kendimi yedek veya kendisini avutmak için kimseyle sevgili dahi olmam
Evlenmem el değmiş kız olacaksa hiç olmasın miğdem kaldırmıyor herkes gibi olamıyorum
Kız gibi olmuşsun
Helal
:) :)
Voşş
😂😂😂
travestiliğime özendin naptın
Bende bir kaç posta attım helal et
Parlamış 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar