Evde mach 3 le erkek tras kopugu var onlarla aliyorum kil diplerim cok gozukuyo ve kirmizi kirmizi oluyor acaba jiletden dolayimi¿🙈

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Jiletle ala ala dipleri güçlenmiş gürleşmiş. Lazer epilasyona geçersen pürüzsüz olur. imkanın yoksa ağdayla da alabilirsin böyle kökleri belli olmaz en azından. Yani böyle olması kesinlikle jiletten.
Uzat ve bir süre ağdayla al. Kese, peeling yap bol bol nemlendir bacaklarını. Gözeneklerde büyümüş ve jilet vurmaktan siyahlaşıp, kararmış.
Ne kadr uzatsam agdayla alicak kadar olr
Vay anasını sayın seyirciler gözlerime inanamıyorum
Gillette venus' u kullan daha iyi olur:/
Jilet kullanırsan kıl köklerin kalınlaşır ve kılların sert çıkmaya başlar. Bacaklarının erkek bacağı gibi olmasını istemiyorsan acilen jileti bırakmalısın.
Bence fırsatın varsa direk epilasyona git. Ağdayla alsan bile fazla dayanmıyor en iyisi epilasyon. Onun içinde tabi para lazım biraz
İyice uzatıp epilatör ya da ağda ile al bence. Ben de bir süre jilet kullandım, köklerini mahvediyor. Önümüz kış. Uzatıp alırsın hem daha rahat olur..
Kendinize bunu nasıl yapıyorsunuz ya. Hemcinslerimden tiksiniyorum bu üşengeçlikleri yüzünden.
Sabun tarzı ürün kullanmıyor isen ondan olabilir
İşte bu yüzden ağda jiletle ala ala erkek bacağı gibi olmuş
Kıl köklerin onlar ağda veya epilasyon yapmalısın
Ağda ya da lazer ile al...
Su kizlarinda jilet kullanmasina anlam veremiyorum
Bu alınmış halimi knk
Oğlum naptın la bacağına
Makineyle al cillop gibi igrenc mk
Almasan daha iyi😓
Ağda ile al öyle o lmaz
jiletten
Midem bulandı