Beyler siz yakışıklılığınızı kimden aldınız?
Anasına bak kızını al, Gigi Hadid güzelliğini annesinden almış! Peki siz güzelliğinizi kimden aldınız?
Beyler siz yakışıklılığınızı kimden aldınız?

Merhaba :)
Güzellik anlayışı artık devrimizde farklı bir boyut kazanmış durumda. Dar veya açık giyinmeyen kimseler güzel olmuyor diye bir olgu bile gelişmiş toplumun büyük kesiminde. Bu kızın güzelliğini tartışmayacağım çünkü gerçekten güzel fakat karakter meselesi girince işin içine bazen karakteri güzelliği yükseltebilir ya da alçaltabilir.
Bkz. Aleyna Tilki
Ne demek istediğimi anladın sanırım.
Ortalama biriyim ne çok çirkin ne de çok yakışıklı, birinden almışsam da bu kesinlikle babam olur.
İlginç bir strateji...
Kesinlikle katılıyorum
ben babamın fotokopisi gibiyim , ikiz olsak bu kadar benzemeyiz, babamın askerdeki resimlerini benim diye azmı yutturdum :D bedelli yaptık neticede 1 tek kare pozum bile yok, çekinmemiştim, babam sayesinde gerek kalmadı ,36 ay askerlik yapmış adam, 1 ay zor geldi bize :D keşke azda anneme benzeseymişim saç bakımından mesela fena olmazdı :D
Ben de annemden aldım. Fiziğim, el ve ayak yapım anneme benziyor. Saçlarım babama benziyor. Aslında genele bakıldığında babama benziyorum ama büyüdükçe anneme benzetmeye başladılar. Annem küçük burunlu ve dolgun dudaklı, en küçük kardeşim de öyle. Ben de öyle olmak isterdim. Babam büyük burunlu ince dudaklı. Bu konuda babama çekmişim maalesef. Yüz hatlarım tamamen babama benziyor ✩
Ben yakışıklılığımi babamdan almışım sanki beni babam doğurmuş gibi kızla uzaktan yakından alakam yok
Neeeeyyyy nasıl yani?
Erkek Fatma
Jsjsjsjsj
Cevap
67Cevap
Kimseye benzemiyorum ailemde yoksaaa ben evlatlık mıyım? 😳
Gigi güzel annesi dAha bir güzel maşallah bee Allahü teala vermiş bolca...
yolandayı biliyorum ama bence gigi daha güzel. yolanda datüm güzel genlerine gigiye verdi herhalde bellanın estetik öncesi hali pek güzel değilmiş ama doktorunun ellerinden öpüyorum
Gigi nin annesi daha güzel 💐 Biraz babama benzediğimi söylüyolar ama ona çok benzemiyorum bence 😆 Ailedeki tek çekik gözlü benim
Yok ya anneme benzemiyorum. Hatta arkadaşım annemi görünce verdiği tepki “abla sen beyaz tenlisin bu kızın kime çekmiş”😂😂
Adriana Lima'nın annesi hiç böyle değil, ona bakarsan? :)
Hem annemden hem babamdan bir şeyler almışım.
Hatta halamdan da. :)
Genleri çok güzel. Bazı anneler güzel olunca çocuklara da o güzellik geçiyor.
ALLAHım verdi etrafımda örnek yok ki kimseye benzemiyorm
Defne Samyeli ve kızı da bu konuda güzel bir örnekler 😂
tabiki inaniyorum annemden bana brnden kizlarima gecmis 😎😎😎🤣
Annemden aldım :)
Evet çok güzel bir kadınmış gerçekten.
Yakışıklı bulmuyorum. Bu kızı da vay canına gibi güzel bulmadım sıradan geldi baba
kızım güzel ama okuyacak kimseye vermem bana bakıp hiç almasınlar ben bir canavarımm
Babamdan almışım babada kapı gibi uzun boylu yeşil gözlü sarışın bir adam :D.
Biz de çocuk güzel olsun diye çabalıyoruz bakalım qwe
Aynen güzel biri. Söyleyecek lafım yok açıkcasi :) annesine çekmiş valla :)
Valla ben dedeme (nur icinde yatsın Amin!) ve anneme çekmişim :)
Anneye bakmak çok önemli kızın geleceğini görüyorsun
Başarılı bir çalışma olmuşum. Babam işi gücü bırakıp bütün mesaisini bana harcamış. 😅
Ben anneme benzemiyorum. Benzesem mavi gözlü olurdum 😏
Bilmiyorum açıkçası akrabalarla alakam yok evlatlık olabilirim belki de😂
Huy anlamında anasına bak kızını al derler cunku anne yetistitir evladını annenin huyuna bakin denmek isteniyor
Ebemden, güzel doğurttu sağolsun.
örneklerin hep estetik güzelleri, benzemeseler bile bir kaç neşter darbesiyle aynı tip oluyorlar
Aynen böyleleri de abartıyor estetik güzellerini
Ben değilim hiç ama Gigi'nin maşallahı var annesi de çok güzel kardeşi gibi duruyor
babama benziyorum daha cok. annem sarisin mavi gozlu ben siyah sacliyim
Bu güzellik mi? Affınıza sığınarak söylüyorum, götü ile ön plana çıkmış, yüze gelince çok daha iyileri var. sıradan arkadaşlarımız arasında bile
Hayır inanmıyorum. Giginin anası çok güzel ama kendisinden daha güzelleri bindiğim otobüste var
Avrupaya endeksli boylu posluyum aile de uzun boylu çok.
Biricik annemden evde anneme benzeyen tek kişi benim. d. d
Ben ailede kimseye benzemiyorum genetik bozukluğum var nerden geldiği belli değil:(
😂 ben de çirkinliğimi annemden almışım.
Canım annem 💕
annesinin ayakları muhteşem boşaldım öküzz gibi delirtti ya şöyle ana kız olacak ohh yani cennet
Anasina bak kizini almada derler
Yakışıklı olmadığıma göre kimseden almadım.
Gigi Hadid çirkin bir kız
Rusya'da Gigi gibi milyonlarca kız var onun bir üst modeli hatta.
Ben de anamdan almışım.
Gözlerim şaşı olucak naptın sen :D
annemden tabi Annem de anneannesinden
Babamdan o yüzden yakışıklıyım 😂
Bilmiyorum evlatlığım galiba
Anası ölmüşse kızın 😱😱😱
Allah vergisi şaka annem
Bella kime benziyor öyleyse 😄
hani güzellik göremiyorum. Nerede?
Kendine haksızlık ediyorsun ama
@Sweetgirl00 farkındayım. Kendime yakıştıramadığım için beğenmiyorum.
Bende annemi özledim yaw
Her gören anneme benzetir
Annemden ama en çok teyzelerimden. 😊😊
annesi daha da güzelmiş
Babama benziyorum ben
Ben de annemden aldım.
Hem anneden hemde babadan.
Bende annemden almışım ☺
Babamdan 😂 yakışıklılık oradan geliyor 😂
Ahaha😀
Şu kadını itici bulan tek ben miyim?
Anneme pek benzemiyorum.