Ülkemizde daha çok açık tenli kadınlara ve yabancı ırklara duyulan ilgi malum. Ben de melez denilebilecek kadar çok koyu tenli biri olarak bunu merak ettim. Beyonce'den 1 ton falan daha beyazım o kadar😓 Sizce esmer kadınlar da cazibeli olabilir mi?
aslında yapılan araştırmalara göre güzellik renkle alakalı değil, şekille alakalı. yüzde altın oran diye aratınca baya detaylı bir konu olduğunu göreceksin. yani atıyorum gözlerinin birbirinden uzaklının burun genişliğinini bilmem kaç katı olması gerekir gibi değişik oranlar var. işte bunlardan altın orana yakın olanı güzel oluyor.
bazı zenciler gördüm (aşırı kara olanları değil) güzel kızlardı.
ama genelde esmer ve koyu tenlilik çingene havası veriyor kadınlara o nedenle itici buluyorum. bence en fazla buğday ten, daha koyusu güzel gelmiyor açıkçası. daha koyusunu güzel bulabilmem için vücut ölçülerinin kum saati şeklinde falan olması lazım. ama zayıf beyaz tenli kızlar da genelde çok güzel kategorisine giriyor.
erkeklerde nasıl desem böyle temiz kız isteme saplantımızdan mıdır nedir beyaz ten daha temiz geliyor. yani bir pürüz olsa direk görünüyor. ama beyaz pürüzsüz ten çok çekici geliyor. süt gibi, kar tanesi gibi.
kadınlar da zaten esmer erkekleri daha çok seviyor. bizde de tersi işte.
toplamda 3 kıza çok aşık oldum diyebilirim. ikisi dire süper beyaz tenli, yani beyazın da beyazı gibiydi. bir tanesi de buğdaya yakın beyaz tenli gibi, kıvır kıvır saçları vardı. ama çok akıllı ve konuşması düzgün hanımefendi bir kızdı.
Ten yapısı çok önemli kadında. Dokusu, canlılığı, ve dokununca sanki saydam bir nesneye dokunma hissi verecek kadar pürüzsüz olması. Ten renkleri de etkili, çok açık tenler çiğ ten hissi uyandırıyor bende. Diğer yandan bronz tadında bir ten çekici geliyor. Bahsettiğin ten rengi ise dediğin gibi melez tadında daha koyu bir ten ve bence çok çekici tenlerden. Nedense bu renge sahip tenler kendiliğinden pürüzsüz ve canlı oluyorlar. Dudakların böyle bir tene değince bu pürüzsüzlüğü ve diriliği hissetmesi ise anlatım ötesi...
Ülkemiz malum esmerlerle dolu ve dolu olduğundan dolayı da beyaz tenliye hasretler erkek milletimiz... Az olan rağbet görür... Nasıl ki Türk erkekleri sarışın diyorsa Rus erkekleri de esmer der... Bu böyledir bacım... Beyaz ten seks esnasında erkeklere çekici gelir.. Yapcak bir şey yok... Ama her zaman esmerler sert, seksi ve haşin olur...
ülkemizde söyle bir gercek var malesef bayanlarda beyaz ten sarısın kumral gibi kızlar daha cok rağbet görür, erkekte de esmer erkekler daha çok ilgi çeker. sen kendini nası beğeniyosan önemli olan bu. esmersen ve mutluysan gerisi hikaye. ben de sarısınım ama beni beğensin karsı cins diye değil. ben böyle mutluyum diye. kendin için yaşa gerisini salla😉
Ben fazla esmer biri olmayı istemezdim. Hafif açık buğday ten güzel. Ama genel olarak insanlara yakıştırıyorum. Hatta bazı kızlar bronz çok daha güzeller.
Tan tersine esmerler daha cazibelidir. Beyaz tenliler evet guzel ve tatli bulubabilir ama kadinsi gorunum ve cazibe konusunda asla bir esmer kadini gibi olamazlar.
Bende beyaz tenli kadınları çok çekici bulurum ancak... Beyonce bence çoooook güzel bir bayan... profil fotoğrafınızdaki sizseniz o dekoltelerin olmaıdğı hali ilede çekicisiniz bence
Yarı slovakyaliyim beyaz tenliyim anneme çekmişim ama insanların ten rengi cinsel açıdan da benim için birsey değiştirmez farklı renkler farklı tatlar yaratabilir.
Esmerler her zaman daha baskındır daha çekicidir daha fark edilir olandır ve türkiyede sarışınlar genelde saçı boyanmış sarışın oluyorlar orjinal değil esmerlerse doğal ve esmerin her zaman bir ağırlığı vardır
Olabilirler ama ben her zaman beyaz tenlilerden yanayım. Böyle süt gibi bembeyaz olmalı kadının teni. Ama mesela sevgilim için de tam tersi çikolata gibi, tam esmer olsun der.
Elbette mutlaka teni fiziği çekici esmer kadınlarda cazibeli olabilir. Sizde Koyu tenli zarif bir kadınsınız ve cazibeli olmayı etkilemeyi arzu eilmekten haz duyan kadınsınız.
İzlediğim filmlerin hiçbirinde beyaz görmedim ama. Hep esmer halde gördüm. Benim tenim de normalde melez ama kışın filan güneş görmeye görmeye beyazlaşabiliyor. Kendi ülkesinden farklı ülkede yaşamaya başladıktan sonra saç, göz ve ten rengi değişen arkadaşlarım oldu :) Onlarınki de belki öyle bir durumdur.
encrypted-tbn3.gstatic.com/images şu üçlü aynı kategoride kabul ediliyor ama evet solaryuma girip kahve tonlu olmasa da altın bir bronzluk elde ediyor.
En İyi Cevaplar