Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! 🦍
Yengeç kadınları genellikle sap mıdır?
Cevap
7Cevap
Yengeç burcu kadını, aşık oluğundan emin olursa, yengeç burcu kadının sadık olacağından emin olabilirsiniz.
Sevdiği erkekten başkasına bakmaz ve sadece sevdiğini düşünür.
Oldukça ince ayrıntıları düşünür, sayılara, tarihlere de oldukça önem verir.
Mesela karşısındaki erkeğin onun doğum gününü hatırlamaması, yengeç kadınında sevilmediği ve değer görmediği hissi yaratabilir. Bu büyük bir soruna dönüşebilir.
Yengeç kadının kalbini kırmayın yoksa bu çok güzel giden ilişkinizi bile bitirebilir.
Bu kadını ne kadar severseniz size o kadar çok bağlanır ve sizi kıskanır. Ona verdiğiniz değer karşılığında değer alırsınız.
Yani diyeceğim o ki yengeç kadını, sevdiğini sahiplenir, sadık, sizi mutlu edebilecek, çocuklarınıza annelik yapabilecek bir kadındır. Bu kadını bulduğunuz zaman kaçırmayın.
Yengeç Burcu Kadını Nelerden Hoşlanır?
Yengeç burcu kadınları, arkadaşları ile vakit geçirmeyi çok severler. Yardıma muhtaç insanlara elinden geldiğince yardım eden yengeç burcu kadınlar, espri yapmaktan ve yapanlardan da hoşlanırlar. Yengeç burcu kadınlar, mantığıyla hareket etmeyi sevmezler.
Yemek pişirmeyi ve yemeyi oldukça severler. Yengeç burcu kadınlar, küçük çocuklarla ilgilenmeyi çok severler. Ayrıca yengeç burcu kadınlar para biriktirmeyi ve evde hayvan beslemeye bayılırlar.
Yengeç Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?
Yengeç burcu kadınlar, kendisini her zaman özel hissettirecek, değer verecek erkeklerden çok fazla hoşlanırlar.
Gözü dışarıda, sürekli değişik mekanlarda takılan erkeklerden hoşlanmaz, sırlarını güvenerek anlatabileceği, yanında mutlu olduğu erkeklerden hoşlanırlar.
Bir erkek yengeç burcu bir kızı elde etmek istiyorsa, ona özel ve hayatının merkezinde olduğunu hissettirmesi yeterli olacaktır. Yengeç burcu kadını, kıskanç olduğu için yanındayken veya konuşurken başka bir yere bakan erkeklerden asla hoşlanmazlar.
Yengeç Burcu Kadını Etkilemenin Yolları Nelerdir?
Yengeç burcu bir kadını seviyor ve onu etkilemek istiyorsanız, yengeç burcu kadınlar hassas ve kolay kırılan bir yapıya sahip olduğu için onu elinizden geldiğince üzmemeye çalışın.
Yengeç burcu kadınlar, arkadaşları tarafından sevilen ve saygı duyulan erkeklerden etkilenir ve hoşlanmaya başlarlar. Ayrıca, kendisine güvenen, bakımına dikkat eden, modayı oldukça yakından takip eden erkeklerden de hoşlanırlar.
Bütün bu verdiğimiz maddeleri uyguladığınız sürece yengeç burcu kadınların sizden etkilenmesi daha da kolaylaşacak ve sevdiğiniz kadını elde edebileceksiniz.
Yengeç kadınları sap değildir ama bende bir çok yengeç kadınının hayatlarında bir sevgili istemediklerini böyle mutlu olduklarını görmüştüm. İlişkilerde başak kadınları yengeçlere göre biraz daha Bahtsız Bedevi diyebilirim. Yengeç kadınları aslında son derece güzel kadınlar ama neden erkeklerin onlara karşı böyle bir ön yargısı var bilemeyeceğim. Belki de sahiplenici tavırlarından dolayı olabilir. Ya da kişiseldir.
İstememe değil güven onlar için önemli ya o yüzden kolayca hayatlarına birini alamıyorlar. Çünkü günümüzde uğraşan erkek pek yok. Haksız mıyım bu konuda onu merak ettim
Aslında evet sen daha haklısın. Kolay kolay birini alamıyorlar bir aslan burcu kadar.
Yengeç burcu kadınları , genelde kendilerinin anlaşılmadığını düşünür. Karşı taraftan ilgi ve şefkat bekler ama en küçük bir olumsuzlukta yıkar geçer , herşeyden vazgeçer. Güçlü kadındır ya da güçlü görünmeye çalışır. Ben bu burçtan birine aşık olmuştum ama kızın gelgitlerinden ve de ani duygu değişimlerinden ötürü bir türlü ayak uyduramadım kendisine. Bu burcun kadını manipulasyon ustasıdır , insanları kullanmasını çok iyi bilir ama kendisi de kullanılmaya çok müsaittir.
Zamanında çok ilgi de göstermiştim ama yanlış kişi ve yanlış zamandı.
Balık burzu kadınları da öyledir zor oldukları için ve erkekler de zora gelemedikleri için her zaman yanında olacak insanı kaçırırlar ama çoğunlukla evliliğe en öok yatkın burçta denilebilir ikisi içinde en geç 25-26 yaşında evli mutlu çocuklu olurlar😊
eveett ben yengeç burcuyum ve sapım dhfuh ama kendi isteğim buu
İstek mi yoksa güvenicek birini bulamadığın için mi
Güvenecek biri olmadığı için
Annem yengeç, ben yengeç, babam yengeç, oğlum yengeç ve hayatıma giren en iyi ilişkilerimde ki iki kadın yengeçti. Yengeç kadınları baskın ve kibirlidir. İlişki yaşamak zordur. Güvenmeleri, sevebilmeleri zaman ister. Kahırlıdırlar. Fakat; güven ve ilgi/sevgi üzerine bir ilişki kurabilirseniz harika bir ilişki olur. Bence yengeç kadınları tüm kadınların tanrıçasıdır. İnanılmaz bir auraları vardır. Tabi ben tanıdıklarım üzerine görüş bildiriyorum.
Ne istediğini bilmez ve en küçük sorunda karalar bağlayan bir yapıları var. Sen ne kadar destek olursan ol onu mutlu etmeye çalış her zaman yakınacak bir şey buluyorlar.
Aynen onları mutlu edebilmek imkansız.
Ben de yengecim. Ben de sapım. Bence bunun nedeni çok seçici olup birini de sevince başkasına bakmamamız.
Erkekler spora başlayıp, otoriter olmadığı ve karı gibi astrolojiyle ilgilendiği sürece tüm kadınlar sap kalacak.
Yengeç akrep burcuyla iyi anlaşır diyorlar ben Yengeç burcuyum sevdiğim akrep burcu hiç bi şekilde iletişim yok her gün de karşılaşıyoruz benim onu sevdiğimi de biliyor ben bunu anlayamadım demek ki " BURÇLA ALAKASI YOK " sizcee
Evet hep mutsuz hep mutsuzlar cunku
yengeç kadınlarıda mı sap oluyormuş :O
yengeç olmama rağmen hiç yengeç kadını denk gelmedi. hay böyle işe :D
yengeç kadınları gerçekten çok zorlar.
Cok sıkıcı olduklari icin evet
Yok o burçtan değil canım yaa
Hyr işini bilen hep birisiylesir😂
Doğru her yaniyla
Merhaba,
Ben Astrolog Yağmur.
İkili ilişkilerde nasıl biri olduğumuz Güneş burcumuzdan çok Venüs burcumuz ile ilgilidir.
Bahsettiğiniz "yalnız olma" duruma örnek olarak ise Güneş - Yengeç değil Venüs-Koç'u örnek verebilirim. Fakat haritanın bir bütün olduğunu tek bir gezegen - burç eşleşmesine bakarak kişi hakkında yeterli bilgi sağlanamayacağını göz önünde bulundurun. İkinci sorunuza gelirsek de Yengeç burcu, Toprak grubu burçları (Boğa, Başak, Oğlak) ve kendi grubu olan su grubu (Yengeç, Akrep, Balık) burçları ile iyi anlaşır. Buradan da size Yengeç kadınının Akrep, balık, boğa, başak, oğlak burcu erkekleriyle daha kolay anlaşabileceğini söyleyebilirim.
Yengeç hem öncü bir burç olduğu için hem de kuracağı ikili ilişkilerde güven, sadakat ve süreklilik arayacağı için yukarıda belirttiğim burçlardan da boğa ve akrep burçları ile kendini daha mutlu, huzurlu ve güvende hissedeceği bir ilişki kurabilir.
Sevgiler.