Kısa ama yakışıklı birçok ünlü erkek var. Uzunlar da var tabi :) Sizin için en çekici olan kombinasyon hangisi? Kısa bir erkeğin yakışıklı olma ihtimali nedir?
Kısa boylu erkeğin yakışıklı olma ihtimali var mıdır?
Yani burda herşeyin boyunu neden takıyosunuz sanki türkiyede kadınlar genelleme olarak 1.65i geçebildiler erkekler kısa kalmış gibi abi yakışanı var yskışmayanı var 165 kızla 195 erkek yanyana nasıl durur hiç canlandırıyormusun kafanda acaba yanına yakışandır yakışıklı uçmayın kelime anlamca net yakışık yakışmaktan gelir
-Tabii ki var. - 1.76 boylarında, kasları belirgin bir erkeğin, en çekici erkek vücuduna sahip olma potansiyeli vardır, bence. -Kısa bir erkeğin yakışıklı olma ihtimali %50'dir; tıpkı diğer erkekler gibi :) Sonuçta; ya yakışıklısındır, ya değilsindir :) *Gecen bol olsun.*
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benden kısa olmadığı müddetçe hiçbir sorun yok. Zaten sevmissem o benim için dünya yakışıklısı olur
Boy ile yakışıklılığın ne alakası var ? Yakışıklı adam yakışıklıdır, uzunda olsa, kısa da olsa öyledir.
Boy takıntısı sanırım geri kalmış toplumların kadınlarının takıntısı. Modern toplumlarda kızlar kendilerinden kısa erkeklerle bile kimseyi umursamadan beraber olabiliyorlar.
Boyun çekicilikle bence hiç bir alakası yok.
Mesela Adriana Lima çok hoş ve çekici bir kadın ama 1.52 boyunda ki Kylie Minogue 'u annem yaşında olmasına rağmen tercih ederim mesela , kısa da olsa yaşlıda olsa aşırı çekici :)
Uzun boy kavramı çok değişkendir. Onemli olan uygunluktur burda. Ornek vermek gerekirse 190 uzun bir boy, ama 185 kıza göre biraz kısa kaçacak bir boy çünkü tapuklu giyse boyu 190 ı gececek, yani demem o ki bunlar boş işler, önemli olan kız ve erkeğin arasındaki uyum. Kiz kendine yakışanı bulur zaten boyu isterse 165 olsun kız 155 falan ise uygun olurlar misal.
şimdi bir hikaye anlatayım bizim çalıştığımız yere bir muhasebeci erkek baslamış masada oturuyor, baktım baya baya yakışıklı çocuk neyse dedim mk bizim pabucumuz dama atılır şimdi sjsjsj :D ardından çocuk bir ayağa kalktı 170'in altı sormadım boyun kaç die ama kısa boyluydu bütün imajı kayboldu dağıldı bir anda dedim kendi kendime sorun yok hala buralar bana emanet sjsjs :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tom Cruise işte, 1.70 ama çok yakışıklı. Zac Efron, Ian Sommerhalder, Robert Downey Jr, yerlilere dönersek Tarkan, Yalın, Murat Dalkılıç falan... Daha da türetebilirim örnekleri. Oluyor yani. Boy sadece bir kıstas, yoksa uzun kısa diye kıyas yaparlar yakışıklı veya değil diye değil 😃
Ne kadar kısa? 170'in altındaysa benim pek ilgimi çekmez. İstediği kadar yakışıklı olsun. 170 üstüyse olabilir.175 de bazen kısa sayılıyor. 175 falansa kesinlikle olabilir.
Kesinlikle yakışıklı olma şansı yok ben başımı gogsune koydugumda kalp atışını duyabilmeliyim sarildigimda beni kavrayabilmeli kısa erkekte kendimi güvende hissedemiyorum benim boyum 1.65 genelde topuklu giyer 1.70 olurum erkekte şöyle bir 1.80 olmalı geri kalanı anca kankim filan olur 😃😂
Yakışıklılığın boyla alakasının olmadığını düşünüyorum bence yakışıklılık tip ve yakışık davranışlarla olur sempatik ve anlayıilı eli yüzü temiz her insan engelli bir birey de olsa yakışıklıdır.
Yakışıklılık başka bişey uzun boy başka bişey, bir erkek sırf uzun boylu diye yakışıklı olmaz ya da kısa boylu diye çirkin de olmaz, mesela boyu posu yerinde ama tipsiz. Şimdi sırf boylu diye de çirkin bir adamla kimse olmaz
En İyi Cevaplar