Ben sarışınları açıkçası ön planda tutmuyorum. Zaten bayanlar sarı renge boyuyor erkeklerinde hoşuna gidiyor. Doğal güzellik daha önemli benim için. Ben o tür kişileri önde tutmuyorum
Türkiyeye göre nasıl oldugu umrumda degil ama ben genelde siyah saçlı beyaz tenli koyu renk gözlü seviyorm bide tipi küçük göstersin karakteri büyük oldumu tamamdır
Walla mı Bende aynıyım zaten kendim gibi birisini istiyorm ama karakteri adam gibi olacak yalan hiç söylemicek bide tatlı bişe oldumu tamamdır benim aynımın kız versiyonu 🙂🙂
Atatürkçü degilim tabikidie hatta atatürke saygı bile duymam ezanları türkçe okutup kadınların başını açan adamla ne işim olur ben müslümanım peygamberim var atatürk ne alaka
Aferin işte bu biz osmanlı torunuyuz peygamber efendimizin soyundanız ona inanıp onun yolunda ilerlicez atatürke tapan insanlar var Allah yolunda değil hiç biri
Ulan aşırı açık kızlan bırak evlenmeyi sevgili bile olmam yanımda gezdirmeye utanırım herkes bacaklarına falan bakacak kavga ederim insanlarlan chp ye oy veren benimlen muhabbet edemez zaten
Hayır. Hatta bana sarışın erkekler güven vermez aksine tedirgin olurum. İçim ısınmaz nedense. Benim için esmerler 1-0 önde tabi zenci olmadıgı müddetçe
benim için pek bir önemi yok sıradan ve güzel olması yeterli :d
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bana türk kızının sarışını küfürbaz esmeri asabi kızılı psikopatmış gibi geliyor... merhametli bir kız göreyim varsın kafası kel olsun alnından öpeyim...
En İyi Cevaplar