Biz de sizi 3'e vurmadan almayalım beyler o zaman! O sakalı kes de öyle gel!

Şimdi size bir fotoğraf gösterip, bir kaç açıklama yapıp cahilliğinizden arındıracağım.

Evet bay ve bayan makyaj cahilleri. Yukarıda gördüğünüz ve her zaman karşılaştığınız bu değişimler 5 saat ve 7 saat arasında değişen prof makyaj ürünleri ve prof makyözler tarafından her ince detayına kadar uğraşılan makyajlardır. Yani bizim sabah okula giderken dışarı çıkarken yapabiliceğimiz makyajlar değil bunlar.
Şimdi siz erkekler buna bakıp ulan bu kız ya böyleyse dur bir yıkayayım diyorsunuz ya hani? O kız ya çok zengin ya da aşırı prof bir makyöz olmalı ki böyle olsun. Yani demem o ki, sizin etrafınızda o kadar zengin ve prof insanlar olacağını sanmıyorum.
Bizim Türk kızlarının yaptığı makyaj ( fondoten ruj rimel) bunların 100 de 1i bile değil. Bu yüzden artık cahil cahil konuşup adamı hasta etmeyin. Ayrıca yanlarınızdan eksiltmediğiniz ve üniversitede peşinden koştuğun makyaj boyası kızları da size hatırlatırım. Bundan sonra da bilmediğiniz şeyler hakkında ileri geri yorum yapmayınız , komik görünüyorsunuz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar