Herkes gibi oda ölümlü eninde sonunda bizler gibi ölecek peki ya bu durumda ne olacak? adam %52 ile seçildi ama diyelim ki bundan 2 yıl 3 yıl sonra öldü ne olacak?
Recep Tayyip Erdoğan ölürse yönetimi kim devralacak? ya da kim başa geçecek bilen var mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Içimde bir şüphe var ölmesini istemem 20 yıl sonra türk mahkeme salonlarında hesap vermesi gerekenlerin zamanı geldiğinde doğru veya yanlış o hesabı vermesini isterim. Şimdi onu savunan ve savunmayanların 20 yıl sonraki halini de görmek istiyorum. Kimlerin değişeceği kimlerin şimdi ne dediği gelecekte de ne diyeceğini merak ediyorum.
Allah uzun ömürler versin.. elde ettiği demokrasi zaferleriyle memleketi sağlığı yettigince idare etme hakkına elbette sahiptir lakin ölümde her canlı icin oldugu gibi onun içinde haktır.. hz ömer ile hz halid bin velid hikayesini herkesin okuyup ogrenmesinde fayda var.. ne yani erdogan bugun olse memleket idaresiz mi kalacak? Başsız mı kalacak? Bu nasil bir devlet o zaman diye sormazlar mi adama? Atatürkçü pislikler de nasil bir soz? Hangi hakla Atatürkün cizgisini takip edenlere hakaret edersin? Aynı hakaretin ataturkun kendisine de gittiğini bilmez misin? Bu çok çok yanlış ve tehlikeli bir yaklaşım.. neden birini severken illa digerine tercih etmek zorunda kalıyoruz? Sorumun linkini alarak egm siber suçlar şikayet sayfasına gonderdim ve hakkinda sikayette bulundum.. umarim insanlara ve cumhuriyetin degerlerine saygi duyman gerektigini bir sekilde ogrenirsin..
Seni * koyduğumun cıkcık köpeği allahın adını boklu ağzına alan kuzum seni * hadi ordan seni şu senin gibiler yüzünden eskiden 5 lira olan kola 100 lira * koyduğumun hayat kadını
Seni @min@ koyduğumun @mcık köpeği o allahın adını o ya ağzına alma şu senin gibi karılar yüzünden adamlar ölüyor okullarda fuhuş oluyor kola zamlanıyor @mın@ koyduğumun 0r05pusu
@TürKalp Gel de bunlara anlat. Başkalarına yobaz diyeceklerine kendi yobazlıklarına baksınlar işte. Dünyadan haberler yok ama adam beğenmiyorlar. İnce nin dediği gibi, "adam kazandı" .
En İyi Cevaplar