+1 yılhalkın yarısında partisinden öte tek başına destek alabiliyor yok din tüccarıymış yok sokak ağzıyla konuşuyormuş bunlar gerçekleri kabullen mek istemeyenler uydurduğu söylemler bir defa bu ülkede siyasetin seviyesini düşüren geldiği günden beri atmadığı ifftira konuşmadığı abuk subuk laf kalmayan Kemal kılıçdaroğlu dur peki neden Erdoğan bir defa sözünün arkasında duruyor her gittiği ilde devletin yapmış olduğu projeleri yakından izliyor vede derhal en çabuk bir şekilde bitirilmesini istiyor yani adama halka hizmet dedin mi akan sular duruyor örnek vereyim 1990 yılında başlanan bolu dağı tüneli otoban geçişi ile beraber 1994 de bitecek ti fakat 2007 de bitti fakat ondan belkide 4 kat daha uzun olan Rize de ki ovit tüneli 6 yılda bitti gelelim başka sebeplere gerek avrupa birliğinde gerekse BM ler toplasında gerekse diğer devlet başkanlarının yüzüne karşı konuşarak Türkiye adına dik duran bir isim net konuşan bir isimdi öncekiler aman abd neder aman Avrupa neder diye sinik kalırdı bu öyle değil dünya da yakından takip ediyor Recep Tayyip Erdoğanı halkta kendine yakın hissediyor meselede orda zaten diğer siyasi liderlerin yapamadığını Erdoğan tek başına yaptı halbuki ona oy verenler geçmişte Bülent ecevit Necmettin erbsksn Süleyman Demirel Tansu çiller mesut Yılmaz gibi siyasi lerede oy veren kişiler birde hepsinin dediği tek laf başka biri yok evet gerçekten yok varsa biz cahilsek bilmiyorsak çıkıp söylesin..
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gerçek bir yönetici, gerçek bir devlet adamı değil kesinlikle.. Halkın adamı hiç değil, kaymak tabaka için tasarlanmış ve siyonist lobilerce Türkiye siyasetine maşa olarak konulmuştur.
Halkın adamı zannedip oy verenler, zamlar ve ekonomik dar boğaza rağmen seviyorlar.
Sağlık reformu diyorlar.. Hala hastanelerde sıra bekliyoruz, hem de aylarca. Eczanelerden ilaç alınabiliyor diye halkı kandırıyorlar, astarı yüzünden pahalı bir kolaylık oldu.
Son dönemde yapılan yolsuzlukların üstüne gitmeyip üstünü örtmesi... Telefon kayıtlarına halkla alay eder gibi basit bir savunma ile "montaj" denmesi... Paraların hesabını vermemesi.. Hangi birini sayalım?
Chp zihniyeti zaten tümden sevmiyor. Davul zurnaya uymuş gezici zihniyeti sorgusuz sualsiz sevmez, çünkü o bir müslüman ve imam hatipli.150 Yorumla
İçki içmediği için yobaz namaz kıldığı için yobaz. Turkiye ekonomisini en iyi hale getirdiği için hırsız. ve Adam'a hem komik hem diktatör diyenler var onlarda nasıl yalan söyleyeceğini nasil iftira atacağını şaşırmış durumda. Ve tv de diplomasına inanmayanlar için gösterdikleri halde hala diplomasi yok Adamın evet haklisiniz.
116 Yorumla- +1 yıl
@Shelob Ütopik bir hayal uğruna gerçekleri reddediyorsun. Ekonomi dünyanın hiçbir yerinde süper olamaz her zaman sıkıntı çıkar lakin ülkemiz daha 96 yıllık bir genç devlet. Toparlanmaya ve yükselmeye çalışırken hiçbirşey emek vermeden inişli çıkışlı olmadan bir anda gerçekleşmez. Batı furyasına kapılmış rüzgarlardan etkilenen anadolu insanı kendi esansiyelini reddedip senin gibi davranıyor. Çok yazık.
- +1 yıl
TÜRKIYEYI SAATI ATATÜRKÜN HERSEYINI SAATI DAHLA SATIYO SATTIS DAN ALDI PARA KADAR KURUM YAPMADI TURKIYEDE SEN NE AYAKSIN ISVICREDE BANKALARDA MILYARLARI VAR MUSLUMAN OLARAK NERDEN GELIYO BU PARALAR
+1 yılNeden sevelim? Seçimler ve darbe zamanı ATATÜRK'ü ve bayrağı kullanıp işi bitince yerden yere vurduğu için mi? Milletin ne zaman evlenip ne kadar çocuk yapacağına karar verdiği için mi? Yoksa açık kadınlara perdesiz ev benzetmesi yaptığı için mi? Anne olmayan kadınlara bile laf attığı için mi? Bizi çok güzel soyduğu için mi?
172 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar kadınlar diyorsun da.. Başörtü yasağı vardı. Kadınlarımız üniveristeye bile dahi alınamıyordu. RTE özgürlük sundu ve dileyene kapanma hakkı verdi. Bu mu şimdi zorunuza gitti. Adam özgür irade sunduğu için mi? Hem dinen de böyle kabul buyrulmuş. Siz şimdi laikligi de katarsınız. O zaman şunu da Söyleyeyim... Atatürk (saygım sonsuz) ülkede çeşitli dini kuruluşları kaldırdı ve yargıda ve siyasette Demokrasiyi yani ÖZGÜRLÜĞÜ getirdi. Burda dini kaldırdı demek yanlış. Ama bir benzerini RTE başörtüde serbestlik getirdi diye neden Chp liler (sahte Atatürkcüler) ülkeyi dine baglayıp laiklige zarar veriyor diye orda burda inlediler...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
+1 yılAslında bird eşu açıdan bakmak lazım kimse kimseyi sevmek zorunda değil Atatürk sorularından sonra şimdide Cumhurbaşkanımız soruları başladı :) Yani öyle düşünmek lazım sevmez hani bir nedende olmayabilir kanı kaynamamıştır bu her isim için öyle ama sonuçta ülkenin Cumhurbaşkanıdır.
60 Yorumla
+1 yılbirde sor bakalım Atatürkü sevdiğini söyleyenler neden Atatürkü seviyorlarmış. Türk milletinin orta asyada başlayan hikayesi sadece atatürktenmi ibaretm mi. dağılmış parçalanmış yok olmuş bir devletten sonramı yeni bir türk devleti kurmuş. Türk milleti için bir kürşad neyse bir alparslan neyse bir fatih neyse bu günde tayyip erdoğan onlardan biri.
57 Yorumla- +1 yıl
@Rebelle_Flower peki muhteşem atatürk kaç kişinin şehit edilmesine sebep oldu haberin var mı.
- +1 yıl
bırak bunları kardeşim seviyelerine düşmenin hiç bir anlamı yok.
- +1 yıl
sen kimsin ki Atatürk le birini kıyaslıyorsun? eksi yönünü böyle mi kapatmaya çalışıyorsunuz Atatürk zamanında savaşta ölenler niye öldü aç ara araştır oku bana gelmişsin bu şekilde yorum yapıyorsun ama tartışmıcam istediğini düşün sen. hiçbirzaman seninle aynı fikirde olmucam
- +1 yıl
Haklısınız aklı fukara olanın fikri ukala olurmuş bunlada ağlanıcak hallerine gülüyorlar
- +1 yıl
kağıdın pis tarafında neler neler oluyor da siz at gözlüğü taktığınız için :) neyse birdaha yazmayın
- +1 yıl
@Rebelle_Flower Sen Sokaktaki kadınlarla bu uslupla konuş benim seviyemde olamıyacağın için yazmama konusunda karar verdim dediğin gibi
+1 yılSevmek zorunda degilim erdogani asil boyle malca sorular neden soruluyor resmen provakator paylasim..
Erdogan bu ulkeye 1 kattiysa 1000 goturmustur bunu gorupte susan hala cennet hayali kursun bos bos...106 Yorumla- +1 yıl
asıl senin uslubun malca önce nasıl yorum yapman gerektiğini öğren
- +1 yıl
Konuya gore yorum var isine gelmiyorsa engelle bas git.
- +1 yıl
O halde yaptıgın yoruma benım olumlu yaklaşımım çok kısıtlı ben sana tüm gün de konuşurumda algıların kısıtlı oldugu için anlamakta güçlük çekebilirsin cahil çocuk
- +1 yıl
Ben careyi sizin gibilere algilarimi kapatma buldum cunku sizin amaciniz degil araciniz olmus din. Din adi altinta yenen b. klari serdirtme bana suraya uranmiyorsunuzda zaten soylensede hemen montaj dersiniz gozu kor asalaklar surusu.
- +1 yıl
Yokki abi Sende beyin yerine biber var sanırım. 1 kattıysa 1000 götürdü demişsin. Kim Geçsin devletin başına her konusmasını kağıttan güçlükle okumaya çalışanchpkk mı yani kılıçtaroğlu mu
- +1 yıl
Erdoğan konuşmayı kendi kafasından mı okuyor sanıyorsun 😂😂
+1 yılYa ona bakarsan, Atatürk'ü de sevmeyen aptal çok. Yani ne yaptıklarını biliyorlar mı ki bu insanlar? Beyinlerini kullansalar... Bir ülkenin Cumhurbaşkanını sevmek zorunda değilsin ama saygı göstermek zorundasın. Her zaman en iyisini ister ülkesi için bir başkan. Ülkenin başında o var. Ben diğer devletlerin başkanlarını da severim. Bir derdim yok onlarla da. Atatürk'ü sevmeyen insanlar var, Erdoğan'ı da sevmemeleri normal onların...
32 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü Müslüman. O yüzden sevmiyorlar. Başka açıklamaları yok.
1010 Yorumla- +1 yıl
Var imam hatip okullarında senin gibi çomarlar yetiştirdiği için sevilmiyor.
Cevap sahibi+1 yıl@Castielllo ahahah bak işte din düşmanı olan sevmiyor 😁 en büyük örneğisin 😃 imam hatip falanda okumadim 😃
- +1 yıl
Din düşmanı değilim Cahil düşmanıyım.
Cevap sahibi+1 yıl@Castielllo size göre bütün Müslümanlar cahil 😃 koskoca Cumhurbaşkanına cahil diyosun sen ne işe yariyorsun acaba 😃 çok biliyorsan sen ol. ABD rusya şu bu dinlemiyor herkese rest çekiyor hala cahil diyor 😃 kral sensin tamam.
- +1 yıl
@Castielllo Sen Türk bile değilsin ne müdahil oluyor sun git kendi memleketindeki sorunlarla alakadar ol sen
Cevap sahibi+1 yıl@Castielllo daha Küçüksün büyüyünce öğrenirsin :)
- +1 yıl
Akıl yaşta olmaz başta olur cahil arkadaşım
- +1 yıl
Tüm müslümanlar "da cahil diye bir kelime kullanmadım neyse sana ne dersem zaten kendi bildiğini okuyacaksın bitirelim tartışmayı.
- +1 yıl
@Castielllo Madem okadar bilinçlisin Biraz Aç ülke siyasetini araştır geçmişten günümüze öyle oonun bunun söylediğiyle hareket etme
Cevap sahibi+1 yıl@Castielllo yaşın kadar başında zaten
Kimse sevmek zorunda değil. Fakat saygı duymak zorunda. Eger Türkiye Cumhuriyeti toprakları vatandaşı isen Cumhur Başkanına saygı duymalısın.
63 Yorumla- +1 yıl
İşte onlar Zeki olduklarını düşünen kişiler bu durumu algılamakta güçlük çekiyorlar
Sevmemek değil adam büyük işler başardı ama ATATÜRKle kıyaslanması beni aşırı derecede rahatsız ediyor.
1013 Yorumla- +1 yıl
@çarşı62 Milli gelir 3.5 katına çıktı
IMF'ye borç sıfırlandı
TL'nin itibarı arttı
Yabancı yatırımları arttı
Duble yollar Türkiye'yi sardı
Dev projelerle tanıştık
En güzeli de hastane de sıra beklemiyosun kardeş bir 12 15 yıl öncesindeki Türkiyeyi hatırla insanlar yağ bulamıyodu gaz bulamıyodu başbakanlar çıkıp ağlıyodu ülke şu halde maalesef diye ellerinden bişey gelmiyodu valla Tayyip yandaşı değilim fakat izlediklerimden gördüklerimden sonra çalsa dahi yaptı bişeyler başa gelipte çalmayacak adam yok kandırmayın kendinizi. - +1 yıl
Ben sayım mıı şehit haberlerimiz arttı kardeş kardeşe düşman oldu doğuda insanlrn evlrni ocaklrını yıktıı darbe bahanesyle binlerce mahsum insanın ocağını söndrdü sürekli herşeye zam geldii insanlrın haytlrı çok ucuuz olan bir ülke olduu dahsı varda var dostm sen biraz okuu bence sana birşey söylym sen öğrencisin değilmi sana yaptığı birşey sölermsnn
- +1 yıl
Kardeşmiş bir s. git kodumunn cahil kürtleriyle Türkler asla kardeş sıfatına giremez
- +1 yıl
@çarşı62 Dağa çıkanlar kim?
- +1 yıl
Ben tayyipciyim mall :D
- +1 yıl
Neyse affettim :D
- +1 yıl
Şu kekoylaa muhatap olma götlerii kalkıyor sonra
Dini kullandığı, din üzerinden prim yaptığı için, terör örgütü ışide destekte bulunup sonradan terör örgütü ilan ettiği için, kendi servetini küçümseyip milletle alay ettiği için (gemicik mevzusu), darbede önce Atayı yerden yere vurup darbeden sonra ağzından Atatürk'ün adını düşürmeyip ikiyüzlülük yaptığı için. Ha boşverin siz anlamazsınız size göre (sözde) İslam lideri ya.
61 Yorumla
+1 yılNeden seveyim?
Teknolojiye sanata ilme değer vermeyen adamı.
4 yıl boyunca ek puan var diye meslek lisesi okutup sonrada son sene ek puanimi kaldırıp geleceğimi yakan eğitim sistemini bok eden adamı.
Bana değilde suriyeliye ayricalik veren adamı niye seveyim?
Gelismedik bu adam yuzunden gelisemeyizde.40 Yorumla
+1 yılAdam şehit cenazesinde kur'an okudu diye dini kullanıyo diyolar ne yapsaydı chpliler gibi rakı masasında mı olsaydı.
102 Yorumla
+1 yılRTE yi sevmezler.. Sevmeyen sevmesin. Ama kişiligine degil makamına saygı gostermek zorundalar.
Ülkemiz baya ilerlemiş durumda. Şu an ki insanlar vergiyi konusuyor. vericeksin tabi ki. kafire vermiyorsun ülkene veriyorsun o vergiyi. ( o kadar vergi nereye gittti diye soranlara da etrafındaki sehir hastanelerine yollarna havaalanlarna tunellere aldiginiz hizmetlere bakın. Bunu devlet kendi cebinden yapmıyor. Yollardan gecislerde cok para alyorlar diyenlere de ; o yol yapilmis bitmis ve acilmissa o vergiden yapilmistir. Bizi koyun gören at gözlüklüler, gözlüklerinizi çıkarın da bir etrafa bakın. Gelen zamlarda dolarn piyasadi rolu ve dünyanın ekonomi deki payı da var. Siz maasinizi tam alyorsunuz, her turlu kolaylik saglaniyor ama lüks hayat istediginiz icin iktidari sevmiyorsunuz. Şükretmesini bilin.10 Yorumla
+1 yılHerseyi bir kenara birakslim hadi.. damadi neden bakan? kizi neden danisman? onu aciklayin ben sevcem bu adami!!!
130 Yorumla
+1 yılSaymakla bitmez... üşendim.
Sevmem için tek bir neden yok.100 Yorumla
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/NkNbmk.jpg
Nu maddelerin nerdeyse yarısına uymuyor ama hala din pazarlıyor81 Yorumla- +1 yıl
Hüloğcular, kıç kılları, at gözlüklü tüm dinciler eksileyebilir. Allah affetsin deyip yırtmak kolay nasıl olsa
anaları mitingte yuğlatan doğuda katliam yapan kardeş kardeşi düşman eden fetö adı altında binlerce mahsum kişinin haytını ve ailelerinin haytnı mahfeden bir şahsiyet daha sayımmı bu kadr ytr bence
60 YorumlaSeviyorum kardesim
https://i.hizliresim.com/40Q1Zp.png60 Yorumla
+1 yılAtatürk'ten nefret etmesi yeter benim sevmemem için.
81 Yorumla- +1 yıl
Nefret içeriği bulunduran herhangi bir hareketine tanık olduysan şahıs olarak, haklısın. Fakat ufak bir ironi vereceğim. Büyük ihtimal ios veya android tabanlı telefon kullanıyorsundur ama onu yapan ülkelerin insanlarına göre atam bir diktatör. E ama sen kullanıyorsun napıcaz :/
Tutarsız, yalancı, kuru kabadayılığa bayılan, ülkenin çıkarlarını değil kendi çıkarlarını düşünen birisi. Daha da uzat gider bu liste.
70 Yorumla
+1 yılCevabı çok basit ülke vatan din düşmanları oldukları için
82 Yorumla- +1 yıl
Dogru yolda olduğumunda kanıtı 😁hafi bakal8m az daha eksileyin cahil sürüleri
+1 yılben çok seviyorum sevmeyenlerin tek nedeni "İslam" Müslüman olması Müslümanlara destek vermesi dini değerlerimizi unutturmaması onun düşmanlarını neredeyse hepsi Ateist
22 Yorumla- +1 yıl
@Shelob Düşüncelerini empoze edemeyeceğin ve savunamayacak kadar çürük temele sahip olduğundan hakarete başvurman gayet doğal lakin madem hakaret edicen bir insanın zekası ile felsefi bir durum yani siyaset üzerine bir yargıda bulunmasının ilişkisi ancak yeni fikirler sağlaması demektir. Yani doğru ve yanlışın olmaması gereken bir konuda kendini bu kadar inandırman beni hayrete düşürdü açıkçası. Puta tapar mısın? :)
+1 yılSevmek zorundamiyiz 😊
Herkes herkesi sevecek diye birsey yok100 Yorumla- Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılülkesini savunduğu için bu aptallara kalsa yıkacaklar bu ülkeyi
30 Yorumla
+1 yılinsanların dini duygularını istismar ederek prim yapmasına ve zaten güdülmeye meğilli olan aptal ve bir okadar da yobaz olan koyun türk halkını bu şekilde yanına çekmesine gıcık oluyorum
924 Yorumla- +1 yıl
@The-Queen sen şimdi benim yanlışlıkla yazdığım o harfi düzeltip türkçe dersi verdin ya. hah. şimdi senden daha entellektüel ve türkçeyi bu denli müsdesna kullanan bir akapeli daha olamaz. ay pardon yanlış yazdım. müsdesna değil. müstesna
- +1 yıl
zihniyetin burdan belli işte. hemen ağzının suyunu akıta akıta chpkk lı diyosun. ulan ben parti yandaşı falan değilim. şurda 2 senedir seçmenim hayatımda 1 kere oy kullandım. onda da boş oy attım. sizin gibi boş gezenin boş kalfası olmadığım için siyasetten daha önemli işlerim var. ayrıca nasıl konuşacağımı size mi soracam kardeşim
- +1 yıl
Nedense onlar chp li olmazlar hep sözde oyledir ama chp ne derse onu yapan yeri gelip pkk ya oy veren yeri gelip chpkk yı destekleyen dinsiz ahmak sürüleridir
- +1 yıl
Bak nasılda ne oldugunu biliyorsun hemen küfür ve hakarete baslayan model tipleri iste devam et bakalım ama o küfürün bana degil sana girdigi kesin
- +1 yıl
@The-Queen ''olduğunuz'' ? biz kimiz? ben kimseyle hareket halinde değilim şu an. tek başıma ve kendimi bir kalıba sokma gereksinimi duymadan yazıyorum. asıl ögüt ''siz'' siniz. bu ülkedeki yolsuzlukların, mutsuzlukların, darbelerin sebebi sizsiniz
- +1 yıl
@The-Queen evet ön yargılıyım. ön yargılarımda her zaman haklı çıkarım
- +1 yıl
Bir insan her zaman iyi olamaz her zaman kötü olamaz her zaman aç olamaz her zaman tok olamaz her zaman parası olmaz her zaman sevgi gösteremez her zaman aynı şeyleri yapamaz. Tıpkı her zaman haklı çıkamayacağı gibi. Çünkü dünyada her zaman diye birşey yoktur. Ve sen önyargılarında her zaman haklı çıkamazsın. Bence önce bunu bir öğren. Şimdi engellersin de. Serbestsin. Ama yanlışlarını düzeltenlere bu tepkiyi vermek yerine öğrendiğin en ufak bir bilgiden mutlu olmayı dene. Böylece sizi güdecek insanlara ihtiyacınız kalmaz. Mutlu oluruz. Sakin olmayı dene
- +1 yıl
@The-Queen Sen Büyüklerine sor açıklasınlar sana fazla değil 16 sene önceyi
- +1 yıl
ben önceyi ve sonrayı tartışmıyorum burda. herkesin hatası olabilir ve şu an söz konusu olan bu adam. ben bu adamın yanlışlarından ve bunu toplumun görememesinden bahsediyorum. ve tabi ki kurduğu partinin yediği haltlardan. bir şeyleri düzelttiler diye bunu lütuf mu kabul edecez. bu onların görevi zaten. ama hiçbir dönemde olmadığı kadar yara açtılar ülkenin üzerine. en yakın örnek de darbe dönemi. bu darbeyi yapanlarla daha dün yedikleri içtikleri ayrı gitmiyodu. şimdi fetö ye selam vereni içeri alıyolar. bu ülkedeki en büyük fetöcü tayyiptir. ben burda kendi fikrimi söylemiyorum. gerçekleri söylüyorum
- +1 yıl
Şimdi akepeeeeli. Diyeceksin ama.
Hiçbir dönem olmadıgı kadar yaralar açtılar derken.. yanlışsın. Bizim ülkemiz ne hallerdeydi daha önce. Bir kere bunu kabul edeceksin.
İkincisi. Hiçbir parti düzgün değil. Allah hepsini helak etsin. Adam gibi parti yok.
Üçüncüsü bu konuda da yanlışsın.. sen de biriyle arkadaş olduğunu iyi sandığını ve arkandan işler çevirdiğini öğrenince arkadaşlığını bitirdiğini düşün. Biz hepimiz Fetoyu iyi sanardık.. kimse kötülemezdi. Sen bundsn bir kaç sene önce o adam hakkında böyle konuşmazdın. Sonradan anlamış ve gereğini yapmış olduğunu düşünüyorum. Zamanında da darbe yapıldı. Önemli olan bundan kurtulmuş olmamız. Olmuşa ve ölmüşe çare yok.
- +1 yıl
@The-Queen ya bırak. ergenekon, kumpas mumpas diyip, şerefli namuslu askerlerimizi ordudan atıp yerine bunları koydular. fetöcüler masum, hiç böyle bir işe karışmadılar diyelim. bu hükümeti haklı mı gösterecekti yani? alnının teriyle ordusuna hizmet eden subayları içeri tık, yerine kendi arkadaşlarını yerleştir. bu kadar onursuz, şerefsiz, haysiyetsiz olunur mu
- +1 yıl
@The-Queen e akıllarını kullansınlar diyosun sonra savunuyosun. ben de aklımı kullandığım için bu kansızlara sövüyorum ve desteklemiyorum. bildiğin üçüncü dünya ülkesiyiz. ve bundan sorumlu her kim varsa parti ayırt etmeksizin allahh belalarını versin. ben de gidecem. ülkemden soğuttular
- +1 yıl
Beni de götür 😂
Ben burda bazı noktalarda haksız oldugnu söylüyorum. Ayrıca ben yazım hatanı düzeltmiştim yanlış anlayan önyargılı olan sensin. Ayrıca herkesin aklı kendine bundan sonra kimse Umrumda değil. Devlette kimi güderse gütsün. İnsanların hatası çok. Adam yapar. Adam hatalıysa bilr haklı. Kimseye o kadar güç vermeyeceksin. Ama yaptıgı iyi. işlerde göz ardı edilemez tabi günah alamam - +1 yıl
@The-Queen valla en baştaki yorumu yapan kişi olduğuna dikkat etmedim. soruyu soran kişisin sanıp yazdım onları asdfg
- +1 yıl
@The-Queen tabi hanfendi :D
- +1 yıl
@The-Queen kalsın önemli değil. yakşamlar :D
Nesini seveyim Cumhuriyet düşmanı Atatürk düşmanı birinin.
52 Yorumla- +1 yıl
Cumhuriyet düşmanımı çiçeğine koyayim senin
- +1 yıl
Ne atama ne cumhuriyetime ne de milletime hakaretini ve aşağılayışını işittim muhalif olduğum zamanlarda bile. Sıkıntı sizin gibi muhaliflerin ideolojik ve sosyopolitik açıdan gelişiminin zayıf olması, yalanlar ve ütopik hayaller üzerinden yargılıyorsunuz çok yazık :d Atam bile realistti azıcık gerçekçi olun.
kendi ülkesinde ki vatandaşı dururken yabancılara eğitim, sağlık, maddi ve manevi öncelik verdiği için daha çok varda bunlar baş etken
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCunku herseyin en iyisini yaptigi icin cekemiyorlar
70 YorumlaDin i biraz fazla devlet işlerine karıştırıyor bence
51 Yorumla
+1 yılEkonomiyi mahvetti ülkeyi mahvetti teroriste peşkeş çekip kandırıldık diyor osmanlıdan bu zamana kadar boyle ikiyüzlü görülmedi.
41 Yorumla- +1 yıl
1. Osmanlı dediğin senin kültürel bir varlığın ve hakkında hiçbir bilgiye daha doğrusu ilköğretim dışı bilgiye fazla sahip olmadığın çok belli.
2. Ekonomi denilen konuda bu kadar uzman isen çözüm öner gayet basit bir anlaşma boşa laf sarf etmezsin en azından.
3. Araştırmacı bir kişilik geliştir.
+1 yılsevmiyorum çünkü milletin gözünün içine baka baka yalan söylüyor kendini atatürk ile kiyasliyor ve her seyi ben bilirim
71 Yorumlakimse kimseyi sevmek zorunda degil ama ne olursa olsun o bu ülkenin cumhurbaskanı saygı göstermek zorundayız
40 Yorumlamilli birlik beraberliği dinamitlediği için
terör örgütlerine kandığı ve ne istediniz de vermedik dediği için
lahey de savaş suçlarından ya da burada yüce divanda vatana ihanetten yargılanacağı günler olur mu acaba00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNamaz kılıp kuran okuduğu için
Adam lozan a bu zafer mi dedi ya bir kez daha hayran oldum50 Yorumla
+1 yılÇekememezlik ayrıca "İslam düşmanlığı"
60 Yorumla
+1 yılÇok kafa karıştıran adam naptığı belli değil bazen sövüyorum bazende gurur duyuyorum
10 Yorumla
+1 yılİnsanlar 10 sene öncesini dahi unutmuş halde bu ülkede açın biraz yakın tarihi inceleyin , bkz deniz feneri davası
30 Yorumla
+1 yılSevilecek birşeyi yok da ondan.
80 Yorumla
+1 yılSen sevebilirsin ben din"i kullanarak insanları cahilleştiren hele hele diploması bile olmayan bir cumhur başkanını sevmem iyi ki Türkiyede yaşamiyorum
88 Yorumla- +1 yıl
inşallah da yaşamazsın vatan meselesi Recep tayyip erdoğandan ibaret değil çünkü.
- +1 yıl
@Parkprensi zaten Türk değilim.
- +1 yıl
zaten tayyibi sevmeyen ya türk düşmanıdır ya da türkiyedeki batılaşma zihniyeti taşıyan dejenere olmuş kesimdir.
- +1 yıl
Gelmede zaten ülkemize
- +1 yıl
Tayyipi sevmiyorum diye din düşmanı yaptınız daha ne diyim. dd ne kadar cahil insanlarsınız
Kardeşim Türk değilim diyorum zaten ülkemize gelme diyor. ddsjksj - +1 yıl
ben san din düşmanımısın dedim okur yazarlığın yok galiba. ama şu gerçek türkün tükden başka dostu olmaz.
- +1 yıl
@Parkprensi Seninde yazı kabiliyetin yok galiba türkün tükden başka dostu yokmuş ahahaaa
- +1 yıl
sıkışınca nasıl kurtarırım bu durumda diye çırpınan insanlara sadece gülüyorummmm. Türk milleti yeniden küllerinden dirildi kafirler düşünecek bundan sonra.
+1 yılBelki kandirilmaya cok musait bir yapisi oldugu icin
50 Yorumla
+1 yılsevecek bir yanını bulamıyorum
130 Yorumla
+1 yıltayyibin 2. karısı olursan tabi sevmezler gençler dururken baban yaşında adam yakışıyor mu?
00 Yorumla
+1 yılUlkeyi boldu dis sorunlsri tavana cikardi yobazlastirdi insanlari ekonominin anasini belledi millet fakirlikten yikiliyor tum dunya ulkelerinin akay konusu oldu turkiye daha sayayimmi sayin yav. sak
54 Yorumla- +1 yıl
Ekonomik olarak en iyi durumda Türkiye 😁 😁 %500 zamları görmüş bir ülkede sen ne anlatıyorsun 😃 fakirlik azaldı 😃 hiç inandırıcı olmadı başka yalanlar bul 😃 hiç haberde mi izlemiyorsun.
- +1 yıl
@zeynep5454 Öyle konuşmuş olmak için konuşmuş işte
- +1 yıl
@zeynep5454 espri olmak icin mi soyledin yoksa o kadar cahilmisin gercekten
- +1 yıl
Ahahah Ecevit Demirel izle biraz izle izlemiyosan oku 😁 nankörlerr.
+1 yılÇok dindar olduğu için
83 Yorumla- +1 yıl
@BunyaminA burası özgür bir ülkemi sence?
sevmeyen baska ulkeye gitsin asfsf
61 Yorumla
+1 yılBen seviyorum 😍 da yaptıklarını yanlış buluyorlar
90 Yorumla
+1 yılÇünkü hırsızlar sevilmez.. yanlış anlamayın kalbimizi çaldı o bakımdan.
22 Yorumla- +1 yıl
:) En anlamlı yorum
- +1 yıl
Irnoiydi. Bu adam senin bedenini annenin bedenini sürekli gündem değiştirme malzrmesi yapıyor buna nasıl bişey demezsin? Adam kadınları hizmetçi olarak görüyor. Evlensin çocuk yapsın kocasına sahip çıksın mümkün olduğu kadar az dışarı çıksın hatta hamileyken hiç çıkmasın. Bu seni hiç mi rahatsız etmiyor?
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü çok mal ayrıca da sevmek zorunda değiliz
100 Yorumla
+1 yılSevilesi bir yanı yok.
120 Yorumla
+1 yılBen seviyorum , sevmeyenlerde kendi bilir
40 YorumlaTipe baksana sevilecek gibimi? Evlat olsa sevilmez😏😏
22 Yorumla- +1 yıl
@Benkilit7 Ananı severim senin neyin karizması laylaylom dölü
Ülkeyi gitikçe yok ediyor da ondan satı bile hinditstan gibi adımız başka bişey olmasa iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmeyve veren ağaç taşlanır
71 YorumlaBu Dünyada Seveni Cok !
62 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun
+1 yılBir adam vardı hep sokarım sokarım diyordu onu getirdi aklıma hehehehe
12 Yorumla- +1 yıl
Sonra ne oldu soktumu
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/40QRjL.jpg Bak buldum bu adam
sevmek kadar sevmemek hakları da olduğu için
20 Yorumla
+1 yılAyakkabı kutusu partisi..
70 YorumlaSevmek zorunda olmadıkları için
80 YorumlaÖyle bir zorundalık var mı
80 Yorumla
+1 yılkimse kimseyi sevmek zorunda değil
70 Yorumla
+1 yılsevmem için neden yok
50 YorumlaZorundalik yok isteyen istedigini sever.
40 Yorumla- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat