Bir türlü anlayamıyorum bende sorayım dedim. Sizce Fatih Portakal hangi partiyi destekliyodur?
CHP, çünkü...
MHP, çünkü...
HDP, çünkü...
Diğer,...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kesinlikle chp değil. Çoğu chpyi oylamış :D
Adam Kemal Kılıçdaroğlu haberine konuk olduğunda resmen dalga geçercesine konuşuyor ve sürekli gülüyordu.
Seçim akşamı ise hdpnin sınırda olması, oylarının düşmesi adamı sanki vurmuşlar gibi etti. Çok yüzü düştü.
Eğer bir tarafsa büyük ihtimal hdp dir ya da koalisyon yönetimi istiyodur.
aynen haklısın
Siyasi görüşü CHP olabilir. Ama bence çok iyi bir adam. Ülkesini seviyor. Ve bence önemli olan siyasi görüş değil insan olabilmek.
Fark eder mi? Mantıklı bir insanın tüm muhalif görüşleri dinleyerek, neden bu şekilde inandığını irdeleyerek beyin süzgecinden geçirmesi lazım. Ama biz ne yapıyoruz. Bu adam A partisinden bunu dinleyeyim, şu adam C partisinden onu dinlemeyeyim şeklinde ilerliyoruz.
Fox Amerikan kanalı. Hükümete karşı yayın yapan tek kanal farkettiysen. AKP dışında tüm siyasi partileri destekliyor bence. AKP'ye muhalefet.
Cevap
20Cevap
Siyasi görüşünden önce Bir vatandaş ve TV sunucusu olarak üstüne düşen görevi yaparak olması gerekeni tarafsızca söylediğini düşünüyorum.
Keza İsmail Küçükkaya 'da aynı şekilde yayın yapıyor diye düşünüyorum
Buradaki seçeneklerde göremedim..
Eleman bildiğiniz dansöz, neresini ne zaman kıvıracağını bilemiyorsun..
mal len o adam. :D sırf reytin olsun laf olsun torba dolsun diye konuşuyor yoksa öyle bir yandaşlığı yok zannımca :D hem kanal fox ne bekliyosunuz ki :D
Tam tarafsiz degil ama kendine yanlis geleni soyluyor aciklayarak hem de ayirt etmeden
Ülkesine destek olmaya çalışan biri, en azından yobaz değil
Tarafsız bence doğru konuşuyor Her gazetecinin tarafı vardır Onunkide CHP.
Sol görüşlü olduğunu düşünüyorum da herhangi bir partiyi destekler mi bilemiyorum
Chp ve hdp karşımı bişey ne bok olduğu belli değil herifin
şu an içi sadece muhalif diyelim, çünkü akıllı adam şu anda oy verecek parti bulamaz :)) hepsi birbirinden beter. haaa C seçeneğini yok sayıyorum onlar arada çay partisi yapıyor sadece anladığım kadarıyla
Vardır illaki bir gorusude adam bazen guzel sorular soruyo iyi elestiriyo
Ne olduğu belli değil bir akpyi, Bazen chp yi bazen diğerlerini savunuyor anlayamadım.
Portakal teroristtir pkkya tesekkur ettigini soyledigi yayinlarida var. En iyisi portakal ordakal sın
tayyibin de şivan perverle kolkola fotoğrafları var. barzaninin sırtını sıvazladığı fotoğraflar var. apo nun hücresine plazma tv aldık, maç yayınları için lig tv de bağlatırız noolmuş dediği röportajları var. ahmet kayadan bahsederken ağladığı 'ulan hepiniz ordaydınız be' dediği videoları halen youtube da dolaşıyor. Akil adamlartiyatrosunu hiç saymıyorum bile. peki tayyip pkk lı mı?
HDP belli değilmi ne oldugu fox tv zaten paralel yapının kanalı
Chp diye dusunuyorum ama bizi ilgilendirmez sonucta
Akp düşsün de ne olursa olsun mantığında olan kişilerden. . .
(Hoş chp de hdp de bir kısım mhp de paralel örgüt fetö de aynı şekilde olsun istiyorlar ya :S )
kim parasını veriyorsa onu savunur. türkler herzaman satılıktır.
Adam her siyasetciye laf atıyor her söylediğide doğru ancak müslüman birisi değil
Gorussuz abd kopegi iktidar chp olsa yine ortalik karistirirdi
Tarafsız bir adam eleştiriyi seviyor
sanırım chp ama giderek fikir değiştirecek gibi
Bence siyasi görüşü portakal.
Ülkesini seven biri hepsi bu.
ben seviyom adamı
ben de.. ama nesini seviyom bilmiyotum haha
Hain, siyasi görüşü ne olursa olsun.
fatih portakal chplidir
sürekli hükümeti eleştiriyor..
Kesinlikle mhp değil hdp
Sol görüşlü