günümüz dolayısıyla her iş olanağı ak parti sayesinde var. torpille istediğin yere girebiliyosun. bu şekilde miletvekili olsun belediye başkanı olsun işe giren varmı?
bu uygulamayı nasıl buluyorsunuz?
bu uygulamayı nasıl buluyorsunuz?
akp sayesin de giren var mı bilmiyorum ama çevremde bir kaç tane lavk chp sayesin de hiç çalışmadan para alıyorlar aslın da bakarsan bu iş a parti b parti yok her kes kendi bölgesin de söz sahibi büğün hakaride güzel bir iş arıyorsan hdp li olacaksın eğer İzmir de isen chp li olucaksın yani bölge önemli yaşadığın şehire kim bakıyorsa bir de o şehrin bölgeleri var
Torpille belediye başkanı, milletvekili olunmaz, torpille milletvekili adayı, belediye başkan adayı olunabilir bu birincisi. İlk önce bu ayrımı kafanda yap. İkincisi oy getirmesi amaçlı seçimlerde torpil değil yalakalık ve çalışmalar önemlidir yalakalık tek başına kurtarmaz. Üçüncüsü hayırdır milletvekili falan mı olacan, olacaksan burada işin ne, dördüncüsü torpili boş ver hacı kul hakkı yeme.
Yani torpille millet vekili baskan olmak degil bunlarin sayesinde tirpille bir yere gelen :)
Grafik fotograf Amin Allah hepimizin yardımsı olsun
Askeriye, emniyet, özel sektör ve devletin bütün kurumları hatta marketlere bile torpil referans ile alıyorlar ülkemizde cumhuriyet yönetimi bile yok
Mutlak monarşi ile yönetiliyoruz
Siyasetçinin çocukları şirket sahibinin çocukları zenginlik içinde seks yapar fakir in çocuğu işsiz gezer
Anan baban amcan dayın vs zengin ve akpliyse her yere girersin
aynen öyle kapısından sokmayan bir yere bugün eski belediye başkanı ile gittim ve çayıma kadar ısmarladılar yüzümüze bakmıycak insanlar önüme kadar getirip al istediğin işi seç diyen insanlar
Cevap
11Cevap
Geçen sene polislik mülakatlarına gittim ygs polislik puanını alıp mülakatlarda herşeyim tutuyordu inan herneyse boy fizik orantılı elendim benden önceki arkadaşın 1 metre boyu vardı girdi. bu sene ak parti gençlik kollarına gidicem ygs ye gireyim puanı alayım seneye polis okulundayım :D
adamlar kendinden olan kişiler ile iç içe olmayı hedefliyor ayrımcılığı geçince aslında mantıklı tarafı da var düşünce açısından farklı kişiler ile bir arada olmak illaki başka konularda tatsızlık ver ayrımcılık hissettirecektir.
ama mesela adam üniversitesine kadar okumuştur ama beyefendiler torpil yapıcak diye en yakınını ortaokul mezununa verebiliyorlar. bizzat şahit oldum buna. hak yiyorlar
Akp nin bürolarına gidip üye oldu bir arkadaş sonra devlet hastanesinde ise aldılar sonra feto olaylarindan dolayı birde memur kadroya girdi bir başkası milletvekili köylüsü sayesinde İstanbula tuik girdi ve oda sonradan memur oldu benim bildiğim bunlar var.
AK Parti'nin mensubu olmadığım, çirkin ve yaşlı olduğum için iş başvurularım ülke genelinde kadın İK kesimi ve kadın yöneticiler tarafından kasten engelleniyor. Diyeceklerim bu kadar.
Ben işe değil akpye kafam girsin. Onlardan gelecek torpil olmaz olsun =)
bende bu güne kadar aynı şeyi söylüyodum ama malesef hiç birde işe yarar bii iş bulamadığım için gittim kendi ellerimle üye olmak zorunda kaldım :((((((
teyzemin damadı sancaktepede bir bölgenin mimarlık dekorasyon işini almak için Bilal oğlanın vakfına epey para yedirmişti
vaaay
ak partinin ta ya siktimin yozlaşmıs partisi onun verecegi işinde ya
güzel uygulamaymış bizde indirelim :D
gerçekler kardeşim :D
Alnimizin teriyle girdik, kahrolsun torpilliler
kahrolasıcalar
ulan koca sehirde akp üyeliğim yok diye iş bulamıyorum lan
Bide ben gireyim nasıl nere başvuruyoruz 😂
sadece dayı lazım :D
Amca olmaz mı
olmuyo valla :D heryerde dayın olucak :D amcaya bakmıyorlar artık :D
O zaman beklycez ki birisi dayımız olsun😂
bekleyınce de gelmiyo :D uğraşıcan kardeşim :D çok zor saçma bir devirdeyiz Allah yardımcımız olsun
Amin cümlemizin :)
ak parti sayesinde para aliyom
yandaşları hep girdi
hepsi giriyor hepsiii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?