Ak parti evet ülkeyi ekonomik konudan yönetemiyo fakat bu yüzden chpye oy atmak çok saçma kime vermemiz lazım sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yönetememekle çalmak arasındaki farkı biliyor musun?
Elbette ki seçim olduğunda 2 ana blok yarışacak. Olay Chp, Akp olayının üzerinde farklı şekilde gelişecek. Ya mafyacı, soyguncu, demokrasi karşıtlarına destek verilecek veya yine soyguncu ama devleti ve kaynaklarımızı bu denli istismar etmeyen diğer guruba.10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
10Cevap
Ya ak parti olmasında eşek olur at olur hiç fark etmez
B*ok olur felan yinede akp oy moy yok z kuşağında232 Yorumla
Soran+1 yılKanka bişi dicemde chpyemi atcan
Soran+1 yılÇok iyiyiz hemde
Soran+1 yıl2022 de düzeltebilirse ekonomiyi gene rte seçilcek çok kurnaz adam rte herşeyi 2023 e bekletiyo kazanmak için kazancak chpli teröristlere vermicek ülkeyi inşlallah
Soran+1 yıl20 yıldır sömürdümü kanka sizin kafanız çalışmıyp galiba yani sömürdüğünden kastınız ülkeyi 3.5 kat büyüttü ak parti gelmeden önce ülke 25 milyardı şu an sadece 3. Havalimanı 75 milyar ekonomi kötü evet bunu chp düzeltemez gene biz düzeltiriz
Soran+1 yılGeçen sene su sorunu vardı çözüm üretmek yerine erdogan gitsin dediler düzeltiriz dediler erdogan gidince şahlancaz zannediyo bu yeni gelen kuşak aksine ebesının a*ını görücez
Soran+1 yıl@Oguzsns kanka chpnin tek başarılı oldu konular heykel tecavüz iftira yalan bu kadar
Soran+1 yılHer taraftan baskı yiyo ak parti her taraftan iftira geliyo chpyi kapatsak ülke şahlanıcak a*k
Soran+1 yılSkskskkskskskskkskskskskskdk güzel soyuyomuş aynen skskskskskks kanka bı segter ya bır b*k bılmedıgıne yemin edebilirm ama kanıtlayamam sen solcu medyanın dediklerine inanmaya devam et
Soran+1 yılKanka derdin bumu yani hani laik bi ülkeydik hani siz demiyomuydunuz laik bir ülkedeyiz diye niye ırk ayırımı yapıyosun şimdi hem almanyada amerikada yaşayan türkler yok mu senın kafan çok geride kalmış
Soran+1 yılNe z kuşağıymış arkadaş çok şey biliyo bu z kuşağı aynen oy verme yaşını 22 ye çekmeleri lazım acilen bu ergenlerle işimiz zor
Soran+1 yılAbim Asker dostum cucu senın agzını yuzunu skrm ıqsuz cocuk
Soran+1 yıldostum cocu ya mal olm mal bunlar valla z kuşağı=zekasız kuşak
Soran+1 yılBir araba 200 bin tl çünkü biz 1930 da daha yeni milli sanayi kurarken onlar bmw yi porschu kuruyodu
Soran+1 yılŞu Z Kuşağının Oy Vermemesi Gerek Vallahi Yani Ben Böyle Geri Kafalı Zihniyet Görmedim Oguz Sen Nerelisin Gardaş
Soran+1 yılŞükür etmesini biliyoruz be dolar 10 liraya gidiyo diyosun eskiden dolar 1 tl idi enflasyon %100 dü ee nasıl olcak şimdi
- +1 yıl
Siz Batıyı yalayın :D
+1 yılMansur yavaş der susarım. Dua ediyorum inşallah adaylığını koyar
23 Yorumla
Soran+1 yılKoymicakmışş Artık Bırakın Şu Adamı
- +1 yıl
Koyabilir de, umut fakirin ekmeğidir. dkdkdk
Hiçbiri çünkü siyaseten ikiside saçma ama AKP bir tık iyi CHP ye göre
293 Yorumla
Soran+1 yılAk parti çok iyi bir tık değil ekonomik bakımdn kötü bunuda chp düzeltemez
- +1 yıl
Dış siyasette iyi mi? Kafayı mı yediniz anca lafta var kürsüye çıkıp ey Amerika demekle olmuyor o işler
Soran+1 yılYoo gayattte oluyo putinin ayakta beklediği erdogandan tokat yediği videoları bile var
- +1 yıl
Ülke için ne oldu peki? Ayakta bekledi, eee?
Soran+1 yılYoo çok şey oldu senin kafa biraz çalışmadıgı için idrak edemiyosun galiba saygınlık denen bişey var neden bu adama ümmetin dünyanın lideri diyolar zannediyosun önceden dileniyoduk ülkere şimdi ayakta bekletiyoruz
- +1 yıl
Karşıt fikir olunca olayı kişiselleştiren karşıdaki insana hakaret eden tek milletiz. Eğer insan gibi cevap veriyor olsaydın seninle saygılı bir tartışmaya girebilir bu tezini çürütebilirdim fakat "Kafan çalışmadığı için" dediğin için vaktimi harcamayacağım. Gidin basın oyunuzu da mahvedin geleceği oldu mu abisi.
Soran+1 yılAynen Basalım Oyumuzu Chpye 1970 lerdeki enflasyonun %100 oldugu hastane kuyruklarında beklediğimiz bak sen bide başörtü takıyosun utanmıyomusun hala onları savunmaya
- +1 yıl
Neden utanayım kardeşim? Benim başımdaki örtünün sahibi tayyip mi? Yo
Bu millet kimlerden neleri aldı baş örtüsünü mü alamayacaktı?
Evet dinimi yaşayan biriyim ama kalkıp da burda tayyip hazretleri diye savunmayın şu adamı ilah sanmayın!
Ben chpli değilim bana işini doğru yapan adam lazım. Ne chp ne akp ikisi de anca lafta varlar. Akp bir yere kadar iyi geldi fakat son yıllarda resmen sıçtı sıvadı.
Ben bana göre doğru yapanı seçerim o partiymiş bu partiymiş umurumda değil millet için kim ne yaparsa gönlümde o vardır. Şu an da mansur yavaştan başka adam gibi çalışanı görmedim. Adaylığını koyduğu an basıcam oyumu. - +1 yıl
@birçeşitdünyalı bak senin ne başörtüne ne de fikirlerine laf ediyorum ama şunu anlaman gerek dış siyasette iyi olmasından kastım denge politikasını iyi yapması sonuçta süper güç değiliz bu yüzden de önümüze gelene kafa tutamayız ama şu an Doğu Akdenizde sismik arama gemilerimiz çalışabiliyorsa bu onların eseri ve dış siyasette güçlü olmamızın sonucu ayrıcada zamanında erbakana dediklerini bırakmamalarına soğuk terler döktürmelerine rağmen sırf iktidar için SP yle ittifak yapanlardan fazla birşey bekleme twitch kanalı açarak bu işler düzeltilmez
Soran+1 yılSenin Başörtü Takıp Kamu İçin Çalışan Yerlere Okullara Girebilmeni Sağlıyo şu an Rte Hani Z Kuşağısınız Ya Siz Üniversite Kapılarında Başörtü Taktı Diye Jopla Dövülen Kadınları Ne Çabuk Unuttunuz Baş Örtü Taktı Diye Okul 1. liğinden alınan kızıda biliyoruz
- +1 yıl
Aynen dış siyasette o kadar iyiyz ki doğu Türkistandaki kardeşlerimiz için gıkımızı bile çıkaramıyoruz.
Soran+1 yılSenin Dış Siyasetine Sokiyiim
- +1 yıl
Al işte sjsjjs sizden bi halt olmaz
Soran+1 yılAynen Chpyi Getirin O Sahip Çıkar
- +1 yıl
En azından el alemin elindeki askerler için ellerinden geleni yaparlardı. Mecliste her şeyi reddetmezlerdi. Bak şimdi inci gibi dökülüyorlar kendi içlerindeki tüm kirli çamaşırlar ortaya çıkıyor. Aile şirketi değil bu ülke öyle babalarının ahırı gibi kullanamazlar!
Soran+1 yılYoo gayette kullanırlar kardeşim en azından işlerini yapmayı herkes biliyo adam elin adamına güvenmiyo kendi adamını getiriyo başına koyuyo ve dökülüyo diyosun cidden bu kurulan tezgahı anlamadınızmı hala ak partiye değil ülkeye düzenleniyo bu tezgah
- +1 yıl
O zaman neden reddediliyor bütün araştırma önergeleri? Vardıysa bir hak payları alınlarının akıyla çıkarlardı.
Soran+1 yılAraştırma Önergeleri Reddetiliyo Çünkü Sen Kendi Partinin İçine Girilmesini İstermisin
- +1 yıl
Hadi onu reddettin. Adama şans sundular neden çıktığı yayında adam gibi cevap veremedi iki lafı bir araya getiremedi de gidip darbeden ordan burdan bahsetti? Millet bize gülüyor bak şimdi
Soran+1 yılÇünkü Derin Devlet İşi Bunlar Derin Devletin Birtek Dibi Yoktur Hiçbirşeyin Kanıtlı Yapılmasına Gerek yoktur çünkü bu devlet sırrı olarak kalıcagı için kanıta gerek duymamışlar
- +1 yıl
Derin devlet işi falan değil kardeşim. Ortada dönen bi şeyler var ve bu sadece devleti ilgilendiren şeyler değil. Hükümet millet için vardır bu kadar dalavereyle hiçbir gemi yürümez ki batıyorlar da zaten. Batan gemiden de kaçan fareler belli. Yoldan ayrılan ayrılana bakalım sırada kim var
- +1 yıl
@birçeşitdünyalı Doğu Türkistan için çıkartsana sesini bak koş koşa 3. Dünya savaşına nasıl yelken açıyoruz izle.
Tüm müslüman bir araya gelmediği sürece hiçkimse hiçbir halt yapamaz - +1 yıl
Batan gemide fareler demişsin.
Sen Rusyanın mafya işlerinde neden kadar keskin olduğunu biliyor musun?
Ee tabi oturduğun yerden yazmak kolay dimi
Soran+1 yılÇok haklısın valla
- +1 yıl
Ben orada yalnızca ufacık bir örnek verdim ki kendi askerlerimiz için de yıllarca ses çıkmadığını biliyoruz. O yüzden kimse kalkıp dış siyasette iyiyiz falan demesin.
- +1 yıl
Erdoğan kadar dünyaya kafa tutan bir tane adam yok ortada.
Kendi içimizdeki vatan hainleri hariç.
Sallamak laf şovu yapmak iki lugat fazla yazmak kolay
Soran+1 yılBen Artık Seyretmeyi Tercih Edicem
Çünkü chp vekili bile dedi ak partililer ne kadar hayırlı bişi yapsada biz bişey bulucaz dedi bak mesala örnek laf anlatmaya çalışmayın anlamıyolar- +1 yıl
Dış siyasettede iyileşiyoruz.
Bu yüzden Çine Ticari bi yol açtık. O yüzde PKK PYD tüm teröre kafa tutuyoruz şu anda Erdoğan sayesinde - +1 yıl
Hangisi kalkıp dış devlete dış dünyaya kafa tutmuş anlatsana
Soran+1 yıl@laviniavecd haklısın önceden putinden tokat yerken şu an ayakta bekletiyoruz ümmetin lideri
- +1 yıl
Sadece putin değil Amerikanın tek hareketinde susuyorduk
Soran+1 yılÖrnek verdim
- +1 yıl
Şimdi azdan az çoktan çok gider hesabı
- +1 yıl
Peki o halde izlemeye geçelim. Çok değil max bir yıl veriyorum olayları görürsünüz. Bu soruyu da kaldırmayın da görüşelim bakalım üç beş ay içinde bile neler değişiyor görün.
Soran+1 yılGörücez Olayları Bakalım
- +1 yıl
Cehape tamamen yalan makinası inanan kördür
- +1 yıl
Hakkımızda hayırlısı. Ülke için ne hayırlı ise o olur umarım ama gidişatı da pek iyi görmüyorum şahsen
Soran+1 yılTurgut Özalın Bir Lafı Vardır Bir İcraat Yapıcaksam Önce Muhaliflerin Sözüne Bakarım Eğer Engellemeye Çalışıyorlarsa O İşi Yaparım Çünkü O İş Milletim Ve Ülkem İçin Hayırlıdır Diyo Ne Kadar Doğru
- +1 yıl
Gidişat fazlasıyla parlak, zaman lazım
Soran+1 yıl2023 de gene ak parti kazanıcak ve gene kaybedicekler yani sonunu biliyoruz
- +1 yıl
Ne zamanı görmüyor musun 19 yıl oldu ne haldeyiz şu an farkında mısın
- +1 yıl
Adıyaman ile Diyarbakır’ı birbirine bağlayan tamamen Türk mühendisler tarafından 900 günde yapılan 610 metre uzunluğundaki Nissibi Köprüsü (21 Mayıs 2015)
1100 metre uzunluğundaki Osmangazi Köprüsü (1 Temmuz 2016)
1300 metre uzunluğundaki Yavuz Sultan Selim Köprüsü (26 Ağustos 2016) Farkındaysan eğer 2015’te ki yeniliklerden bahsediyorum daha bunlar be ki
Soran+1 yılDUR BENDE SAYAYIM
- +1 yıl
Ya ne haldesin kızım deli misin aynen bu zamanda teknolojinin patladığı noktada dolar 2 olsun enflasyon %90 olsun delirdin mi sen
- +1 yıl
Ben yapılanları kötülemiyorum daha önce de söyledim akp bir yere kadar çok iyi geldi ki zamanında ben de takdir ederdim. Fakat şu son dönemde halkla alay eder tavırları var ve bu çok sinir bozucu.
Soran+1 yılİHA, SİHA, EJDER yalçın atak helikopter sayısız hastane 207 üniversite togg sayısız cami fabrika dolgaz rezervleri
Soran+1 yılHalkla alay mı ediyo ya siz ülke yönetmek kolaymı zannediyosunuz
- +1 yıl
Dünyada var kriz dünyada O süper güç olarak tanımladığın ülkeler çöküyor çöküyor algı yapıyorlar kendi ülkenize düşman olun diye 15$ küçücük içecek alıyorlar ya akıl olsun biraz Allah rızası için ya adam 2 tane portakal alıyor 5$ ödüyor ya YAA sen hiç olmazsa AYASOFYAYI açtığı için oy atarsın adama.
Tabi değerini biliyorsan.
Soran+1 yılBaşında Başörtü Var Onla Okula Girebiliyosan Bu Rtenin Sebebidir Ya En Basitinden Örnek Bu
- +1 yıl
Olaya çok dar bakıyorsunuz. Sosyal devlet anlayışı diye bir kavram var ya hani işte biz onu şu an göremiyoruz maalesef. Çiftçi ne halde? Esnaf ne halde? Ben bir esnaf kızı olarak söylemek istiyorum ki sadece bizim sokakta 12 tane dükkan kepenk kapattı bu sene ama sayın erdoğan bunu görmüyor üstüne alay eder gibi kapanan dükkan yok diyor. Sizce bu mantıklı mı?
- +1 yıl
dar falan gördüğümüz yok.
Benimde aynı şekilde iç dış olarak kapatan kişi çok.
Bizde ticaretteyiz bizde batıyoruz.
Napsın erdoğan?
Herkese 20471947914792 katrilyon mu versin? Napsın bu adam?
Birileri para indiriyor.
Tüm devletlerin içini karıştırmaya çalışıyorlar.
Daha geçen 3.000₺ - 5.000₺ verdi değil mi?
Soran+1 yılBak Şimdi Güzel Kızım Esnaflara Yardım Yapıldı Yapılabildiği Kadar Yapılmadk Diyen Kördür Yani Nereye Kadar Yardım Yapabilecekki Hatırlıyosan Pazarcılar İçin Mallarını Satın Almıştı Devlet Fabrikalark Durdurmadı Çoğu Ülkede Dururken Yani Esnaflara Yapacak Birşey Yoktu Sanki Chp Gelse Yardımmı Yapacaktı sene 99 gölcük depreminde devlet 4 gün halkın yanına inmedi kaç kişi öldü biliyormusun onun yüzünden
Soran+1 yılLavinia gardaş senin isim ne
- +1 yıl
eliiid
- +1 yıl
elif**
Soran+1 yılElif Bunlara Bişey Anlatmaya Çalışma Bence çok saçma çünkü yani ben bunlar kadar vasıfsız salak bi kitle görmedim hele yeni gelen nesil herşeyi biliyomuş bol biliyolar ne biliyolarda konuşuyolar ak parti nefretinden kudurucaklar yakında uğraşma bence
- +1 yıl
Abi bizim bir aylık kiramız zaten 4 bin lira neye yetecek o? Kaybolan 128 milyar dolar nerede o zaman bunun cevabı da hala yok yok yok!
Anlamıyorsunuz. Suriyeliler için bile 50 milyar dolar para harcanmışken ülkenin esnafına ayrılan bütçe sizce de komik değil mi? - +1 yıl
Cahile bi kere anlatmak lazım anlamazsa kendi tercihi Z kuşağı bitirecek bizi
Soran+1 yılKaybolan 128 milyarı açıklıyım
- +1 yıl
Kızım sen ne asalak birisin.
128 milyon tamamen kandırmaca kudurmayın bu kadar Allah için
Soran+1 yılİlhan Kesici Açıklaması Chpli Vekil Söylüyo Yani Ben O Parayı Söylersem Kendi Yalanımızı İfşa Etmiş Olurum Diyo
- +1 yıl
Suriyeliler için 100 milyon ayırırdım ben.
Kendini kıyasladığın tabakaya bak Allah aşkına bombadan kaçanla kendini nasıl bir tutuyorsun
Soran+1 yılYalan Söyledikleri Apaçık
Soran+1 yılSadece Araştırma Yapsanız Anlıyacaksınız Kimlere İnanıp İnanmayacağınızı Chpliler Yıllardır İftira Atıyo Hala Da İnananlar var maalesef
- +1 yıl
Sen iyi misin erdoğan kendisi söyledi böyle bir rakam var diye sonradan kıvırdı gerçekte aslında böyle bir para yok falan dedi millet hesabını sorunca. Ya gerçekte cahille münakaşaya girmişim git önce öğren adam kendisi söyledi elimizde bu kadar para var dedi izle önce öğren öyle gel
Soran+1 yılEvet hepsini izledim konuşmaların
Soran+1 yılİlk Önce Millet İçin Harcandı Dedi Çünkü Bir Ceval Vermesi Gerekiyodu
Soran+1 yılSonra Böyle Bi Para Yok Dedi Çünkü Kendi Yalanlarını İfşa Ettiler
- +1 yıl
Yahu ne iftirası erdoğanın kafasına silah mı daydılar bu açıklamayı yap diye kendisi söylemedi mi elimizde bu kadar para var diye. Sonrada çevirdi o para gerçeği yansıtmıyor dedi azalttı miktarını oyun mu oynuyoruz kardeşim
Soran+1 yılAbi 128 milyar dolar demek 64 tane boeing 747 uçağı kadar para bir insan bile bir ömrünü 1 milyarla tamamlayabilir napsınlar bu parayı ya
Soran+1 yılTamam Kardeşim Sen Haklısın Ya adamlar kendi yalanlarını söylediler diyorum yalan söyledik dediler diyorum sen hala laf yapıyosjn
Soran+1 yıl128 milyar dolar bulundu siz 121 milyardan bahsedin
- +1 yıl
Oyunla gemi yürümez millete her şeyi açıklamak zorundalar. Yoksa çıkarttığı gibi indirmesini de bilir bu millet. Son sözüm de budur hadi eyw
Soran+1 yılHadı segter get bı gurtulamadık su cahılden ya
- +1 yıl
Demiyim diyorum ama Sen kafandakini Erdoğan sayesinde takıyorsun.
Oyunmuş, kara perdeni çek de asıl sahneyi gör.
Yazık size yazık
Soran+1 yılYazık Valla Ama Bırakmayacağız İnşallah Rteyi Bu Ülkeyi Teröristlerin Eline Vermeyiz
- +1 yıl
Cidden bu kadar küçük düşüremez bir erkek kendini sjsj insan gibi davranmayı bilmiyorsunuz daha. Ne diye küfrettin şimdi seninle aynı fikirde olmadığım için miydi tüm bu yaygara?
Soran+1 yılAynı fikirde olmadıgın için değil anlatıp anlamadıgın içindi kafandakine bak önce sen kötülediğin adam sayesinde takabiliyosun onu
- +1 yıl
Bir çeşit dünyalı tezatlıkla dolusun dediğin dediğini tutmuyor saçma saçma yazıyorsun uza şurdan ya sen de cevap verme bırak gitsin boğulsunlar düşüncede
Soran+1 yılHayır Olan Ülkeme Oluyo Bu Gidişle Teröristlerin Eline Vericez Partiyi
- +1 yıl
Tezat söylediğim ne kardeşim. Bu benim fikrim ha mansur gelir yarın başs o da böyle mal mal davranır onu da indiririz. Milletin yanında kim varsa o vardır benim için bu kadar doğru. Dingonun ahırı değil bu ülke insanlar yaşayamıyor farkında değil misiniz? Onca insan ne diye intihar ediyor geçinemiyor millet, adam gibi yaşayamıyor bu millet yeter illallah ettirdiler artık.
Soran+1 yılİntihar eden insan 2000den önce ederdi çok daha fakir bi ülkedeydik
Soran+1 yılMansur Yavaşın Gelmesi İmkansız Çünkü Aday Olmiyacağını Açıkladı
Soran+1 yılGündemden de haberin yok galiba
- +1 yıl
Abi sen görmüyor musun intihar eden insanları kör olamazsınız bu kadar ya
Soran+1 yılAdamlar Giriyo Borca Harca Sonra Devlet Bana Bakmıyo Ben İntihar Ediyom Sebebimde Para Yok Böyle Bişey Olabilirmi Ya Cidden Adam giriyo kumar borcuna ona buna devlet bana bakmıyo oluyo ulan yicek yemeğin yok bir komşunun evine git orda türlü türlü yersin
- +1 yıl
Şey dimi oğluna pantolon alamadığı için intihar eden adam da borçluydu çünkü alacağı pantolon altın kaplama aynen kardeşim bu kafayla devam et bak 15 yaşındaymışsın gel 18ine göreyim seni ben.
Soran+1 yılAynen Aynen Chp Yi Getirelim Başa Onlar Kesin Düzeltir Varya Ufff Kesin Düzeltirler
- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılCumhurbaşkanı adayı olursa Mansur Yavaş desteklenmeli.
21 Yorumla
Soran+1 yılOnu geç mansur yavaş aday olmicam dedi geçin şu adamı artık
Ne AKP ne CHP ikisine de oy atmam için mantıklı bir neden bulamıyorum.
139 Yorumla
Soran+1 yılAk parti ye çok var adamlar durmadan bişeyler açıyo cami fabrika dolgaz rezrrvi bulundu dün hatta yollar tüneller hastaneler üniversiteler ama chp heykeli var
- +1 yıl
Ne açıyor? Camiyi nabalim? Cami ülkeye hiç bir şey kazandırmıyor kaldı ki mevcut camiler bile dolmuyor yenisini açmanın mantığı ne? Fabrika da açmıyor aksine kapatıp duruyor. Ya da satıyor özelleştiriyor. Bulduğu rezervlere gelince hepsini halka arz etmek yerine özel şirketlere satıyor doğal olarak 3 liraya ulaşacağınız şey 13 lira oluyor onlar da bize zarar yani
Soran+1 yılFabrika açmıyomu daha dün açıldı ya salakmısınız siz ya hem fabrika satıyo dediğinde fabrikalarımız vardıda ondanmı bu millet alamanya kapılarında iş arıyodu ondanmı sibibryaya kadar ekmek peşinde koşuyodu bu millet cami konusuna gelirsek sen ateistsen biz napak
- +1 yıl
Cehape gelmeyecek o hata birkez oluru
- +1 yıl
Şu yorumları okuyorum klasik aHaber seyircisi. Ülkede kötü olan her şeyi geçmişte chp nin suçu kafası. Hep cumhurbaşkanı çıkıp öyle diyor diye bunlar. bir insan evladı da çıkıp bakmıyor eski hükümetler listesine. 1950 den beri chp ya da herhangi bir sol parti hiç bir zaman tek başına iktidar olup ülke yönetmedi. sadece 1977 de Bülent Ecevit ve sadece 30 günlüğüne koltukta oturdu. Onun dışında bu ülke ağırlıklı olarak sağ partiler tarafından yönetildi. Tek başına yani herhangi bir danışma zorunluluğu olmadan iktidara gelen partiler de hep sağ partiler. Ama ülkenin halinin sorumlusu chp ve sol partiler. Çok cahilsiniz keşke ölseniz derdim ama içinde bulunduğunuz durum cehaletten de çok öte bir durum. Misal 1 Haziran 2011 Dolar 1.59 TL 1 Haziran 2021 Dolar 8.70 TL iktidara sorsak suçlusu CHP. Çok trajikomik bir durumda yaşıyorsunuz. Suç attığınız CHP en son Çiller döneminde ikditarın bir parçasıydı küçük bir parçası. Koalisyon dönemi öyle düşünün. Ki orda da Başbakan olarak sağ partiden Tansu Çiller mevcut. o koalisyon da 1993-1996 arası 3 yıl süren 3 hükümeti kapsıyor. CHP sadece 2 sinde bulunmuş ve totalde 230 gün koalisyon içinde kalmış yani 7-8 ay.
Soran+1 yılBu Söylediklerine Acayip Güldüm Vallahi şu an Hala Gülüyorum Ekonomik Sıkıntılar chpnin suçu değil diyoruzki eğer chp gelirse daha kötü olur herşey diyoruz ak parti düzeltebilir bunu diyoruz
- +1 yıl
Hükümet-Başbakanlık olayını geçip cumhurbaşkanlığı çatısında bakarsak ise İsmet İnönü 1950 yılından sonra 71 yıldır hiç bir sol parti mensubu cumhurbaşkanı olmadı. Hepsi ya asker kökenli darbeciler ya da sağ parti adamları. Bir kaç bağımsız var arada. Şimdi hesabı siz yapın birazcık beyniniz varsa 1950 den beri fiilen hiç bir solcu cumhurbaşkanı olmamış. Hiç bir sol parti tek başına iktidara gelmemiş ve hiç bir sol parti meclis çoğunluğu almamış. Sizce ülkenin kötü yönetiminin sebebi bunlar olabilir mi mantığınız kesiyor mu bunu?
Soran+1 yılHayır Tabikide Öyle Bişi Olamaz fakat şu an ülke çok iyi yönetiliyo ekonomi dışında yani sen şimdi milli savunma ulaşım eğitim bunları hiçe sayamazsın ülke kötü durumda değil ekonomik bakımdan kötü bu geler geçer ama chp ye verirsek geçmez diyoruz
- +1 yıl
Gizli Kullanıcı? Nereden biliyorsun aslanım? Nasıl bilebiliyorsun? AKP gelse düzeltir diyorsun 2003 yılından beri bir fiil tek başına ülke yönetiyorlar 18 yıldır. Osmanlı Mohaç zaferini 2 saatte kazandı. 18 yıldır düzeltemedikleri neyi düzeltecekler bi 5 yıl daha eklesek? 18 yıldır niye düzelmiyor? Bak diyorum 2011 haziranda 1.59 olan dolar şu an 9 liraya dayandı. 4-5 kat arttı. Niye düzeltmediler 10 yılda doların üstüne çıkmadı TL?
Soran+1 yılNereden biliyorum biliyormusun sene 92 geldiği gibi ssk batmaya başladı ibb yönetimine ekrem imamoğlu geldi İstanbul battı chpnin geldiği belediyeler batarken ak parti belediyeleri özelleşiyo yükseliyo hem 18 yıldır dediğin 4 sene öncesine göre herşey çok iyidi
- +1 yıl
Ya sabır ülke çok iyi yönetiliyor diyor. Kardeşim ekonomik olarak iflasın eşiğindeyiz ekonomi bitti. eğitim alanında uluslararası düzeyde afrika ülkelerinden geri seviyedeyiz. siyasi olarak bataklığa döndük çıkıp bir mafya bozuntusu ortalığı felç ediyor neden? Çünkü ülkeyi yöneten siyasilerin çoğu pisliğe batmış haldeler. teknolojik olarak hiç bir gelişme yok. üretilen herşey yabancı ortaklıklarla. Senin o savunma sanayii dediğin şeylerin alayı hep yabancı ortaklık. Atak helikopteri bilmem ne hepsi yabancı ortaklıklarla üretilen şeyler. şehirleşme anlamında iyiyiz desen köprü otoyol evler siteler hepsi özel sektörden gelen sermaye doğal olarak kazancı da özel sektöre gidiyor. Açılan fabrikalar vs hepsi özel sermaye. Sağlık konusunda atıp tutuyorsunuz ilaçlar ücretsiz bilmem ne yalanarı kaç yıllık sigortalı çalışanım her yazdırdığım ilaçta 3-5 neyse para ödüyorum. hastaneler desen şehir hastaneleri vs hepsi yarı özel zaten. dünyada kamudan ihale alan 10 şirketin 5 i türk. dünyada 250 civarı ülke var ilk 10 a 5 tane şirket soktuk bu ne demek biliyormusun? Yolsuzluğun dibine dibine vuruldu demek.
- +1 yıl
Özelleşmek yükselmek değildir sevgili karacahil. Özelleşmek köleleşmektir. Özelleşmek nedir biliyormusun kendi ülkende memleketine giderken 500 tl yol parası ödemektir. Özelleşmek demek kapitalist sermayeye vatandaşı köle hatta köpek etmek demektir. AKP ilk geldiğinde özelleştirmeden gelecek sıcak paranın kokusunu aldı özelleştirmelere başladı sonuç? Bu paralar saçma sapan yerlere harcandı ve elde satacak bir şey kalmadı. Bu sefer hazırda bekleyen 128 milyar dolara göz kondu. o da buhar oldu kol gibi vergilerle uğraşılma sebebi bu. Ayrıca 23 yıldır İstanbul'da yaşıyorum İstanbul un hiç batmış gibi bir hali yok. Ha batar mı batar. Neden batar biliyormusun? Vergi toplanan iller listesinde İstanbul İzmir Ankara kocaeli gibi iller zirvede. devlete en çok para bu şehirlerin vatandaşından akıyor. Ama Hükümet İstanbul İzmir kendinin değil diye bu toplanan paydan en az hakkı alırsa batar bunun sebebi de imamoğlu değil imamoğlunu bohlamak için İstanbul halkını sefalete mahkum eden iktidardır. Örnek vereyim mi? 2019 da CHP'li İzmir metro yapmak için devlete başvurur ve devlet 30 bin tl bütçe verir. 30 bin TL bak yazıyla da yazayım Otuz bin Türk Lirası. Bir motorsiklet parası anca veriyorlar.
Soran+1 yılÖzelleşmeden kastım hani mesala bi silahı özelleştirme yaparsın ya karacahil olan srnsin
Soran+1 yılEğitim de çok iyiyiz eğitim sisteminde kötüyüz siyasi olarak bataklıktayız çünkü heryerden iftiralar yalanlama geliyo hükumete ekonomik olarak iflasın eşiğinde filan da değiliz domates patatesidemi dolarla euroylan alıyoruz ekonomide iflas nedir biliyomusun ögrencilerin kitaplarını karaborsadan alması demektir iflas ilaç bulamayıp ölen insanlar demektir iflas ameliyat olucak para bulamayıp hastanede rehin alınan hastalardır iflas karacahil herkesin kapısında en az 2010 model araba var domates patateside dolarla almadıgımıza göre sıkıntı yok
Soran+1 yılAma teknolojik aletde araba konusunda evet çok pahalı
- +1 yıl
Aptal insan desem gerçekten aptal olana üzülüyorum.
1.59$ diyorsun %100 enflasyon
O yüzden her yer çer çöp rezil vaziytteydi demi
Hadi her şeyi geçtim 28 şubattan haberin var mı çok bilmiş ve her önüne gelene cahil diyen batı kafası?
Soran+1 yılAnlamıyolar İşte Anlamıyolar Kafalarında Hücreler Eksik Bunların Eskiden Araba Fiyatı Ucuzdu Ama Asgeri Ücret 200 tl idi
Soran+1 yılLavinia reis süleyman soylu demişki temmuzdan sonra ekonomik olarak atak geçiricez ve almanyayı filan geride bırakıcaz demiş inşallah öylede olur
- +1 yıl
Bunlara laf anlatmak için beynini bırakman lazım
Ne enflasyon bilirler ne ekonomi bilirler ne piyasa bilirler yattıkları yerden devlete hükümete oynarlar sadece - +1 yıl
La ne iftirası? Hangi iftira? İktidar ve iktidar partisine ne sorulsa hop sormak yasaklanıyor. İftira ise çık doğrusunu söyle. Niye söylemiyorlar? Cumhurbaşkanına diploma soruldu çıkarıp göstermek yerine üniversite otomasyonlarına giriş yasaklandı. Damadı yatta parti yapmış o soruluyor yok öyle bir şey demek çıkarıp adamı açıklama yaptırmak yerine internete erişim engeli kondu. 128 milyar dolar nerede diyorlar siz anlamazsınız diyip geçiyorlar her akp li farklı cevap veriyor. Peker o kadar iddia attı ortaya İçişleri bakanı çıktı 1 tane soruya cevap vermeden alakasız alakasız şeyler anlattı. Eski başbakanın son İstanbul belediye başkanının oğlu uyuşturucu ticaretinden sorgulanacak bambaşka sözler (Binali yıldırım'ın oğlunun daha önce kumarhanelerde görüntüleri de çıktı) Ne iftirası? Tutturmuşlar atlar nerede atlar nerede. Ekrem imamoğlu atları tarım bakanlığına devrettiğini bütün belgeleriyle gösterdi. teslim tutanaklarını vs. hala atlar nerede ekrem aha işte tarım bakanlığına devredildi. Gidip sorun bakalım tarım bakanlığı ne yapmış. Kim kime iftira atıyor? İftiranın kralını hükümet yapıyor. canı kimi isterse terörist fetöcü vatan haini ilan ediyor.
- +1 yıl
Olur ben inanıyorum zira
çok eski zamanlarda bile çok çok önemli bi padişahımızda vergileri yüksekten alıyormuş.
Halkı nefret edermiş ondan,
sonra bu kalkınmışlar:D
Biraz tarih okumak bilim bilmek gerekiyor.
Geçen cahilin biri şey dedi
Çamlıca camii için 12 milyon harcanmış şu cümlenin cahilliğine bak maymun bunun elinden muz yemez lan
Soran+1 yılSosyal Medya Laflarına inanürler sadece bi aralar şu twitter satılan fabrikalar listesi vardı adamlar utanmasa cam agacını fabrika diye yutturucaklardı
- +1 yıl
Ekrem imamoğlu diye bayıldığın adam cumaya giden insanların CUMA NAMAZINDA NE KADAR zaman harcadıklarını hesaplayıp akşam o kadar geç çıkartıyor hepsi çürük zihniyet sizin gibiler laikliğin arkasına sığınmasın lütfen
Soran+1 yılLaiklik dedikleride laiklik olsa başörtü yasagını bunlar getirmedimi
- +1 yıl
Süleyman Soylu, Berat Albayrak vs bunu yıllardır söylüyorlar. Hep yılbaşından sonra şöyle hazirandan sonra böyle seçimden sonra öyle ne değişiyor? Hiç bir şey vaatler bile aynı.
Soran+1 yılVallahi Bu Chp Zihniyeti Kadar Boş Birşey Yok Kanıtlanmış Bir Yanlışımız Yok İftiraya Sıgınıyolar Sadece
Soran+1 yılYa bı yurıgıt ya ne değişiyormuş adamlar bir günde hem cami hem doğalgaz hem fabrika açıyo siz ne değişti diyonuz bı gıt ya
Soran+1 yıl2023 te herşey düzelecek şu lozan bi bitsin herşeyimiz düzelecek inşallah ama chp gelmesin iktidara
- +1 yıl
Almanya'yı geride mi bırakacakmışız? :D :D :D :D Peki bundan Almanya'nın haberi var mı? Dur sana resmi rakamları göstereyim
Kişi başına GSYH
ALM 41.345 EUR
TUR 9.632 USD
Enflasyon
ALM % 1,5
TUR % 11,84
İhracat hacmi
ALM 1.327,6 milyar EUR
TUR 171,5 milyar USD
İthalat hacmi
ALM 1.104,1 milyar EUR
TUR 202,7 milyar USD
İthalat ve ihracat kapasitesi euro dolar arasında ki kur farkı da göz önüne alınırsa 2019 yılında yaklaşık 6 kat fark var. Enflasyon 10-15 kat fazla kişi başına düşen yıllık gelir 4-5 kat farklı ve türkiye almanyayı geçecek öyle mi? Siz beyninizi çıkarıp yerine puding falan doldurmuşsunuz.
Soran+1 yılBu kadar şeyi yazmışında boş yazmışın almanyayı geride bırakamayız bu şu an mümkün değil ama ekonomimiz iyileşmeye başlıyacak diyo
- +1 yıl
Ev demiş bilmem ne demiş tuhaf tuhaf. yıllar arası kıyaslama yapacaksan asgari ücret üzerinden altın ile yapacaksın. Ekonominin durumunu gücünü altin ve döviz gösterir. 2000 le değil 2004 te devalüasyon yapıldı kafa karışıklığı olmasın diye 2005- 2020 yılları asgari ücret altın kıyaslaması yapalım. Hatta bir de döviz üzerinden
2005 asgari ücret 350,15 TL karşılığı 263,27 dolar (Dolar 1.33) Altına gelirsek 2005 yılında çeyrek altın 2005 yılı başında 28 tl sonunda 35 TL olarak değer kazanmış max üzerinden hesaplarsak totalde ''2005 yılında 1 aylık asgari ücret ile tam 10 adet çeyrek altın alınabiliyor 263,27 dolar alınabiliyordu.''
2021 yılına geldiğimizde net asgari ücret 2,824 TL dolar 8,67 TL günlük kur. asgari ücret ile alınabilecek döviz 325 dolar. çeyrek altın ise 862 TL yani mevcut asgari ücret ile ayda sadece 3 tane çeyrek altın alabiliyorsun. 16 yılda gelirin sadece 60 dolar artmış o da sana verilen yıllık zam 3,75 dolar yani senin gelirin 16 yılda yıllık 3.75 dolar artmış sadece oysa zamların ana göstergesi altın fiyatları vs ekonominin durumunu gösterir. 16 yılda yıllık 3.75 dolarlık zama karşılık gelirin reelde 3 kat azalmış. Çünkü 2005 te 10 çeyrek altın eden maaşın şu an sadece 3 çeyrek altın ediyor. Al sana ekonomi.
- +1 yıl
Lozan bitsin mi? Lozan? 2023? Konuşma bitmiştir. Lozan'ın 2023'te biteceğini sanan insanlar nefes alıyor bu ülkede... Gerçekten Lozan'ın 100 yıllık olduğunu düşünen mısırcı mal kadirci tayfa var hala.
- +1 yıl
Olm İçişleri bakanı demiş ya tarih vermiş ya almanyayı geçicez diye. siz söylüyorsunuz ben değil :D
Soran+1 yılOk
Soran+1 yılChp Ye At Oyunu Düzeltir Onlar
- +1 yıl
En komik şey de ne biliyor musun? 30 yaşımdayım 15 yaşımdan 28 yaşıma kadar bir fiil ülkü ocakları ve Mhp'de görev yaptım. Doğru olduğunu düşündüğüm şeyleri söylüyorum sadece herhangi bir parti üyesi değilim 2 yıldır ve son seçime kadar herhangi bir şekilde sol partiye oy vermiş değildim. Ben milliyetçi 13 yıl fiilen sağ bir partide ve gençlik kollarında görev yapmış biri olarak doğruları söylediğimde chp zihniyetli oluyorsam chpli sanılıyorsam demek ki chp en azından diğerlerine göre daha doğru bir parti.
Soran+1 yılChp Mi Dogru PARTİ keskkejwjwhqhahabahahhaahahahhahaahahhahahahhahaah cumhuriyet heykel partisi skskskskkskskksksk kadınlara tecavüz eden bi parti skskskskskskks insanların dinine karışan parti, çöp dağları oluşturan insanları rehin alan parti skskskskskks insanları öldüren parti yaşancı parti iftiracı parti
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeter oldun chp ye vermek saçma imiş akp ye verin daha da beş kurussuz kalın
25 Yorumla
Soran+1 yılBende Ölürüm Vallaha Ak Partiye Veriyim En Azından Ülkeye Hayırlı İşler Yapıyo Ülkeyi 3.5 kat büyüten onlar sonuçta chp anca heykel yapıp kadınlara tecavüz etsin
Cevap sahibi+1 yılBelli zamlar ile büyüyor herşey pahalı
Soran+1 yılSen şeyi bilmiyorsun galiba
Soran+1 yılEskiden 1970 lerde böyle değild
Soran+1 yılHerşeye %500 zam %400 zam ve daha nicelerine zam diye geliyordu çünkü çok fazla zam yapılıyodu sen hiç araştırma yapmadıgın için bilmessin
Gizli Üye(36-45)+1 yılsize george orwell 'in "hayvan çiftliği" kitabını okumanızı öneriyorum. oradaki domuz ve koyunların yaptıkları size birşeyler ifade edecektir
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkitabı bulamayanlar aşağıdan sesli olarak dinleyebilir
https://www.youtube.com/watch?v=Nm-vZKDToqM
Soran+1 yılİşşizsin Ya Cidden Vallahi senin kadar boş kafalısı yoktur
Cevap sahibi+1 yılyorum yapmadım sadece oku dedim
bakış açını biraz genişlet
- Gündem konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılEn güzeli oy kullanmamak
13 Yorumla
Soran+1 yılİktidara gidiyo gene oylar
- +1 yıl
Kullanılmayan oy nasıl iktidara gidiyor izah eder misin
Soran+1 yılBak şimdi sen iktidarın yerinde kalmasını sağlıyosun oy vermeyince diğerlerinin kazanma olasılıgını indiriyosun ama iktidar aynı yerde kalıyo
Gizli Üye(30-35)+1 yıltabiyki akparti cühüpeşüküfe partüsüne oy virmem
10 Yorumla
+1 yılHiç biri
10 Yorumlaİkiside değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCHP tabi ki
10 YorumlaHiçbiri ya
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi