+1 yılCanım benim akp kadın düşmanıdır. AKP'ye vereceğime tuvalet terliğine veririm. AKP'nin kadınlar hakkında tartışma yaratan bir çok kelimeleri vardır. Ayrıca akp bir Atatürk düşmanıdır. Ayyaş demişdir. bir gün bir camiyi ziyarete gittiğinde Yanındaki İmam Atatürk'e saydirrken, sadece izleyen adamdır. Hazineden para çalan Suriyelileri ülkemize alan ve ülkesini hepsi istememesind cesurca zeçimden sonra alacağını da söyleyen adamdır akp. Ayrıca bu adam senin anayasal hakkın da elinden aldı. İstanbul sözleşmesi ve 6284 . Atatürk o dönemin çatışmalı zamanlarında bile bize anayasal hak vermeyi unutmayan bri adamdır Seçme seçilme , dışarda tek başına çıkabilme özgürlüğünü vs. bir sürü şey verirken Şimdi reçel hepsini bir bir alıyor. Daha ne diyeyim. Ama sana tavsiyem bu konuda "Diomand tema" YouTube kanalı izlemen. sana doğru yolu objektif ve bağımsız şekilde gösterecektir..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
bu ülkenin yobazlıktan kurtulması için bence CHP ye ihtiyacı var.
21 Yorumla- +1 yıl
Carsafa izin veren bir CHP ve yobazlik savasi :)
Mantikli
+1 yılSezgin Tanrıkulu - Mehmet Bekaroğlu - Selina Doğan - Kemal Kılıçdaroğlu - KK'nın eşi - Gürsel Tekin - Murat Özçelik - Haluk Koç - Faik Tunay - Kemal Derviş...
https://youtu.be/lpP69zXwpfU
Kurdistan - Amerika Isbirligi - Seyh Sait - Seyit Riza - TC yi Anayasadan silme - Carsaf acilimi - HDPKK...
Af buyur da Y-CHP 'nin neyine oy vermeliyiz?01 Yorumla- +1 yıl
Bu saydıklarının hepsi ni yapanlar şu an hükümet onlara oy verirken hiç için sızlamadı mı? Veya hiç yönetime gelmemiş birilerini öyle yapcak böyle yapicek şöyle yapicek diyenlere itimat edip kendi fikirlerini yaşayamıyor musun. Nasıl bir çelişki içerisindesin, ya da nasıl bir nema düşüyor payına...
+1 yılülkeyi mahveden her gün şehit cenazesi verdirten beceriksiz akp hükümetinmi tercih edelim sosyal adaletin sıfır olduğu işçinin açlık sınırında olduğu kaçak lüks sarayların yapıldığı bir ülkede yaşamak istemiyorum ondan dolayı chp ye veriyorum daha iyisi çıkarsa ona veririz.
411 Yorumla- +1 yıl
Peki ya eskiden? Eskiden nasıldı yani Chp iktidarken?
- +1 yıl
1950 den beri iktidar olamıyor chp biraz siyaset tarihini araştır.
- +1 yıl
Haklısın tarihim kötü bu yüzden bu soruları sorma gereği duydum zaten :/ ama başa gelse chp ne değişir sence ülkemizde
- +1 yıl
sosyal adalet asgari ücret 1500 tl emekliye 2 maaş ikramiye argeye ağırlık verilmesi taşeron işçiliğin kaldırılması eğitimdeki saçmalıkların düzeltilmesi gibi.
- +1 yıl
Peki yaptıkları yapacaklarının teminatı değil mi? Maalesef uzağım bu ara gündemden bir türlü takip etme imkünı bulamadım ama bundan önceki seçimlerde söylediklerinin arkasında duramayışı kendi içinde çeliştiye düşmeleri ve Baykamı bile şantaj yoluyla baştan indirmelerii beni düşündürüyor...
- +1 yıl
gündemi takip etmediğin belli baykalın gideli 5 sene oldu yaptığı mallık yüzünden hakederek gitti. Bir şey yapması için ilk önce iktidar olması lazım muhalefet olarak ne yapabilir?
- +1 yıl
baykal gideli 5 yıl oldu ama tutarsızlıklar hiç değuşmedi kılıçdaroğlu gelince belki bu sefer parti değişir ve behde atamın partisine oy verebilirim dedim ama kılıçdaroğlu da baykaldan beter çıktı
- +1 yıl
Muhalefet olarak bişeyler yapsınki bizde olacağına inanıp başa getirelim
- +1 yıl
kılıçdaroğlunun tutarsızlığı neki? varsa diğer partilerin liderleri kadar yoktur görüyoruz akp mhp hdp hepsi kendi içinde çelişkili tutarsız şu anda tek oy verilebilecek bir parti chp.
- +1 yıl
Bunları ilk fırsatta araştırıp yazacağım
- +1 yıl
Aponun heykelini dikiceğiz diiyen hdp ile iş birliği yapan ve terörist cenazesine giden chp kazanırsa oy verenler ve bu baştakiler öbür dünyada ömer halisin eren bülbülün yüzüne nasıl bakacak çok merak ediyorum ben bu arada akp li felan da değilim oy kullanmaya dahi gitmiycem ikiside iyi bir parti değil Allah bu ülkeye hayırlı bir parti nasip etsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Akp yapacaklarını söyler. Chp onları kötüler olay bu. Chp ye vereceğine Mhp ye ver en azından onların belli bir çizgisi var ordan dışarı çıkmıyorlar. Chp oy toplamak için kendi ilkelerinden vazgeçti zamanında ; çarşaflıları üye yaptı dindar bazı kişileri belediye başkan adayı yaptı. Hep oy için. Benim oyum Akp ye. O olmasaydı Mhp ye verirdim. Hayatta Chp ye oy çıkmaz benden
43 Yorumla- +1 yıl
AKP'ye verdigi oyla ovunuyorsun oyle mi :)
BOP ne alemde? - +1 yıl
Her biji obama
yuru beeee 😂😂
chpde aynı hdp gibi bir partidir yakın zamanda tescillendi bu zaten. zaten chp diye bir parti yok. adamlar ulusalcı, atatürkçü ve cumhuriyetçi diye gruplara ayrılmışlar her kafadan bir ses çıkıyor. parti dediğin birliktir.
bu arada adamlar iktidar olmak için yanıp tutuşuyor bu kadar mı özlediniz la iktidarı sizi gidi pkk yanlılıları sizi20 YorumlaBen chpye verdim yine veririm Atatürk'ün yolunda giden tek parti ve bizde Kemalist bir dusunc3ye sahibiz diğer partileri görüyoruz hdpyi akp mhp yi al birini vur otekini yani belki şu an chpde iyi olmaya biliriz ama kanimizda chp akiyo asla baskasina veremem ölene kadarda boyle gidecek zaten onlarim başındakilere vermiyorum chpye veriyorum şu an ki en iyisi o
35 Yorumla- +1 yıl
Sezgin Tanrıkulu - Mehmet Bekaroğlu - Selina Doğan - Kemal Kılıçdaroğlu - KK'nın eşi - Gürsel Tekin - Murat Özçelik - Haluk Koç - Faik Tunay - Kemal Derviş...
Kurdistan - Amerika Isbirligi - Seyh Sait - Seyit Riza - TC yi Anayasadan silme - Carsaf acilimi - HDPKK...
CHP den mi bahsediyorsun Y-CHP mi?
CHP ye gel birlik olalim tek sart Mustafa kemalin CHP'sinin6 oku demistik... sanirim uymadi Y-CHP ye. - +1 yıl
Vatanseverim Ataturkcuyum Sevri yirtip atanlari savunuyorum Ulkenin bolunmazligini destekliyorum Laiklik ilkesine tabiiyim Cumhuriyeti seviyorum... CHP gelenegindenim !
Y-CHP li degilim !
Kaldi ki benim soylediklerimi bir AKP li de MHP li de soylese bu gercegi degistirmez ! - +1 yıl
Ayni görüşü paylasip farklı yorumlar farklı bende ataturkcuyum ve bunu her zaman savunurum ülkeni bolunmezligi kimse istemez ki hdpde şu an en sosyalist partidir ama lakin bunu tam anlamiyla aktararmamaktir yanlış politika sürdürmektedir chpde Atatürkçü chpnin farkli bir yol cizmektedir ama lakin bizde chp veriyoruz ve vericezde baska parti yok iyi veya kötü benim goruslerime yakin ise ona vermekte en dogal hakkim
- +1 yıl
Aynen aynen alçaklık ta puştluk da buna benzer ne varsa herşeyde en iyisi o Allah RTE başımızdan eksik etmesin Tayyip baba olmasa dış ülkelere biz boyun eğiyor olurduk Tayyip baba geldi de onlar boyun eydi ecevit zamanında kim kime boyun eğiyordu türkiyeyi ayağa kaldıran Tayyip bölen ayaklar altına alan siz biraz oturun geçmişle bugünü karşılaştırın bi gurlanın takmışsınız ekonomiye zaman herseyi gosterecek...
+1 yılchp verdim hep hepte vericemmm özgürsün istediğine ver bana en yakın gelen aprti sadeceee ülkeyi akpden daha beter hale getircek bir aprti yok şu an ... chp versen ne kaybedersin öyle düşün et fşyatı normalde 20 tl olması gerekkirken şuna 60 tl chp gelince 100 tl olmaz merak etme gene 60 da kalır belki ama en azından bunların elindne kurutuluruzz
21 Yorumla- +1 yıl
ama herşey piyasa demek değil... tamam diyelim ki haklısın peki ya diğer mevzuları göz önüne alırsak? Başka ne gibi + ları olur bize...
chp li degilim. mhp liyim. mhp ye vermeyecekseniz chp ye verin. herzaman muhalefet partisine verin. turkiyede iktidar herzaman muhalefeti sikmeye calisir. halki ezer. ve herzaman yeni hukumetlere bir sans verin.
313 Yorumla- +1 yıl
Af buyur da yakistiramadim abim.. Ne demek MHP'ye vermeyeceksen CHP'ye ver ya.. MHP'li biri HDP icin secim calismasi yapmis bir partiye nasil oy ister...
Gidip muhalefet diye HDP ye mi atiyim? - +1 yıl
hdp ye atsan ne olacak? yuzde 13 aldilarda ne oldu veya chp yuzde 26 aliyorda ne oluyor. ne vasfi oluyor? akp nin verdigi zarari hdp bile veremeZ bundan emin ol. hdp dedigin adamlar cahil insanlar toplulugu isteselerde bukadar kotuluk yapamazlar. hem hdp hirsizlik yapmaz. demirtasta cok buyuk politikaci. pkk ya elini tetikten cek diye aciklama yapti. inan daha fazlasini yaparda secmeni kaybolur. zaten hdp yi bolmek icin kurd islam olan bir parti kurdukar hudapmiydi huparmiydi neydi adi. ulan akp pkk ile isbirligi yapinca sesin cikmiyorda chp yapincami konusuyon. rengin ne senin. akp gelmesinde kim gelirse gelsin. bunlar pkk dan beterdir. bunlarin soyunda turkluk yoktur. ortaligi karistirmaktan baska biseybyapmazlar davutoglu degilmiydi samdaki yeri bombaliyalim sonra oraya girmeye bahanemiz olur diyen. sen beni dinle akp ye oy verme.7 defa mhp ye attim. mhp tek basina akp gibi 15 yil gelse onlarda sapitir. kurtlerin hakkini yerler. ozamanda hdp ye atarim oyumu. onun icin muhalefete atin diom
- +1 yıl
kurt sorunuda 2 yolla cozulur. yaa colu cocuk demeden hepsini öldurursun naziler gibi. ya da anlasarak toprak verirsin veya surgun edersin iraka orada kurdustani kurarlar. sende resmen tanirsin. sonra ulkendeki kurtkeride cagririsin referandum yaoarsin. kardesim sen tc kabul edionmu turkceyi vb. etmiyorum ben kurdum anadilim kurtce ben tc degilim. derse elinden tc kimligini alirsin gonderirsin birdahda tc ye sokmazsin. bunun ortasi yoktur. suanda dagdaki pkk lidada apodada tc kimligi vardir. ve arkasinda islam yaziyordur. bu sekilde catisma operasyon yaoarak bir sonuc alamazsin. kimin dusman oldugu belli degil yuzde 13 dusman var ulkede. adam izmirede ankarayada rahatca gidiyir. bu sekilde olmaz. dedigim 2 yoldan birini secersin. baska yolu veya ortasi yok bu isin
- +1 yıl
adam kurdum diyor. anadilim kurtce diyor. bayragi var onderi apo var. irklari farkli adamlarin kulturleri farkli sen bu adama zorla tv vatandasisin diyorsun. birde 2 milyon suriyeliyi aldi ulkeye kimin ne oldufu belli degil ben issisim unv mezunuyum 7500. tl gss prim borcum var ben hastanelerden faydalanamiom elin suruyelisi bedava faydalanio. devletin parasiyla elin suruyeli picinemi bakacaz. yillarca apoyi daklayan suruye degilmiydi. neymis musluman kardesimiMis. gec bu ayaklsri ne namaz var ne oruc var. bedava yemek yeyim sikisim. derdindeler hepsi. valla Allah korkum olmasa musluman olmasam hepsini toplayip firinda yakarim. bide yeni kanunla calisma belgesi verecekelr biz is bulamioz bide onlar cikti. arabistan alsin iran alsin beslesin bunlari. bize ne illa insan getirmek istiyorsan. ukraynadaki savastan 1 milyon kiz getir. evlwrimize alalim abazaligimiz bitsin. bu suruyeliler basimza bela olur. 10 yil sonra bunlarda ayaklanir toprak diye. birde dunya lideri denen adam enaz 3 cocuk yapin diyor. adami
- +1 yıl
adamin gotune alacak donu yok. bu adama 3 coxuk yapin demek nedir bana bunu aciklasana. o 3 cocuk 4 4 luk muslumanmi olacak? ya hirsiz olacak ya i*ne olacak ne egitim alavbilcek ne maddindurumu olacak. birde osmanlicayi zorunlu ders yaptilar osmanlica ogrensen ne olacak dunyada kalkmis dil kiminle konuacan. ne okucan? cince ogret bari cinlilerle ticaret yapar vatandas. bunlarin herseyi falso daha hirsizliklara yolsuzluklara girmedim bile
- +1 yıl
pkk. lilarai bukadar yuz veren akp. bu duruma akp yuzunden dustuk. hep dedik ama inandiramadik akp lileri halki dinle kandirdilar. neymis chp dinsizmis. ulan chp gelse namaz kilmanimi engelleyecek oruc tutmanimi engelleyecek. zekat vermenimi engelleyecek. bir. musluman icin chp nin ne zarari olacak. sadece turban konusunda akp ye destek veriyorum. o soeunda cozuldu basarili oldular. turbanda islamda oldugu icin desteklemiyordum. ozgurluk icin destekliyordum.
- +1 yıl
Abi af buyur da nefes alsaydin bir ya :D
Telden cevapliyorum hepsine bir seferde cevap vermem zor. 1 hafta icinde cok daha detayli cevap sozumdur. ama kisaca
PKK ya silah birak desin demesin; MV listesi icin ocalandan onay almaya gitmedi mi demirtas?
Hatayi da kurdisstana isterim demedi mi?
Ne delikanliligi allah askina?
Ama dogru sana gore toprak verirsin cozulur.. Ayip be abi ! Bu nasil mhp?
Biz 90larda yazdik bugun yine yaziyoruz sorunun nasil cozulecegini !
Ve toprak ya da insan kaybi degil. Kurde turkiye yi sevdirerek yapiyoruz bunu. Kurdistan diyere kurdu kucumsuyerek degil !
Yuzde 13 ? Fiyarbakirda bomba patlatarak ya da hakkari de baska parti adayinin basina silah dayayarak mi oy alinir?
Dogu da pkk golgesi altinda oy kullanmak... Ahh evren misali :D
Dedigim gibi telden simdilik bu kadar.. Ama sozum soz. 1 hafta icinde cok daha ayrintili cevap vericem - +1 yıl
hdp meclis baskani adayina bak arastir. adam akp nin kurucusu akp den vekil olunca sorun yok hdp den olunca sorunmu var. dalgami gecion benimle. kurdu turkiyeyi sevdirmekten bahsedion bide dedigin sey imkansiz ancak saflar inanir. adamlari hava bombardimanina tuttuk. adamlarinda ucagi jeti olsa ne olurdu bilionmu ankaraya bile jetlerle saldirirlardi. eniyi yontem bunlarla diyaligu kesmek. ayrilmak turisstik seyahette bile ulkeye sokmamak. gerisi bos
- +1 yıl
*hem hdp hirsizlik yapmaz.
Dogu kacakcilik ile geciniyor halbuki ! Kacak elektrik hangi seviyede?
*pkk ya elini tetikten cek diye aciklama yapti.
Tayyip Erdogan da medya karsisinda cok sirin görünüyor. En azindan HDP gibi gidip mv listesini imraliya imzalatmiyor !
*ulan akp pkk ile isbirligi yapinca sesin cikmiyorda chp yapincami konusuyon
ulan? Evet ! Ben Atatürk`ün CHP`sini savunuyorum ! CHP HDP ile isbirligi yapamaz !
Tabi Y-CHP yi bilemem..
90li yillar.. Biz parti neyi savunduk, ne yaptik bizi ne diye yaftaladiniz? - eger gercekten milliyetciysen. -
Simdi karsima gecmis bana toprak vermekten söz ediyorsun.
90larda eger dediklerimiz yapilsaydi kürt enstitüleri kurulsaydi, kürtce yasaklanmasaydi vs bugün bu hale düsmezdin. Kürt kendisine sahip cikildigini görürdü !
Ve sen vermis olurdun, verdirilmis olunmazdi bu haklar !
Ve bugun.. Halen kürdü kazanma sansin var. - +1 yıl
*adam kurdum diyor. anadilim kurtce diyor.
arabim. Anadilim arapca ! ama kalkip toprak talep etmiyorum. Türkiye Cumhuriyetine karsi ! Türkiye Cumhuriyetine karsi benim soyum asla hainlik yapmadi. Filistini sikletme bana. Ya da osmanli da yasananlari. Türkiye`ye karsi araplar ayaklanmadi ! E sen kalkip bana yok kürt hakki carti curtu dersen ben de ayaklanirim ermeni de ayaklanir laz da cerkez de !
Biz hep beraber türküz kürdüz laziz cerkeziz ! Anayasada gecen budur. Türklük irk olarak gecmemistir. O bizi biz yapan bir degerdir ! Ve evet Türk Vatandasiyiz ! Bu ülkenin neferiyiz.
Suriye neden sakladi Apoyu? Ve sence TC aponun yerini bilmiyor muydu? :D
Iran Suriye dusmani degil ki niye alsin teröristleri ülkesine?
Yakarsan da hayir demem. Yüzde kaci suriyeli orasi cok süpheli !
Bu arada eyvallah dolusun da niye bana AKP ile saldiriyon canim abim?
AKP`ye hardcore gangbang yapsin ukraynadan gelecek 1 milyon kizin sevgilileri :D - +1 yıl
Sen de tam konusunda destekliyorsun AKP`yi :D
Türban kamuda olmamali be abim. Bak ben düstüm o hataya Üniversitede haktir özgürlüktür dedim. Su an ilkokulda ! arkadas 7 yasinda kiz cocugu türban taksa ne oluur takmasa ne olur? :S
Bu arada biz nerede kürtleri bombaladik allah askina ? :D
Sakin Tunceli deme !
Onun ne oldugunu arastirana gayet net ! - +1 yıl
ver gitsin topragi ne onemi var. zaten onlar yasamiyormu orada. simdi hakkarideki toprak seninmi sanion? bombalama derken jetleri kastettim. kurtlerin jeti olsa onlarda turkiyeye jetlerle girip saldiracak. jetleri yok yakinda oldugmuzda bizi sikmeye calisacaklar. kurt turk birarada yasamaz. turkceyi tc kabul eden yasar. yuzde 13 alan parti var yani biz tc kabul etmiyoruz diyor. akpninde yarisi ataturk dusmani onlarda sevmiyor. bu ulkede turkiyeyi seven az yuzde 30-35 lik bir kesim vardir.
- +1 yıl
turban devlwtede girebilir.18 yasini doldurmus herkes takabilir. kuranda yazip yazmamasida onemli degil. kuranda yazmadigini varsaysak bile girebilir. kamuda belirli renklerde tek renk musade edilir. insan haklari var. isteyen istedigini giyer. benim gorus acim farkli. turbanli kesim. bu bizim dini inancimiz diyor. ben buna karsiyim. dini inancin olmasa bile takan takar. yani bukadar cahilller iste. turbani savunmak icin dini inancimiz diyor. biride cikip bu benim insan olarak hakkimdir demiyor. boyle konu hep dine geliyor. sonra ezan kesinlikle turkce okunmali. bana kalirsa. turkceyide terkedilip ingilizce ana dil olmali uzun zamanda. ben ulkucu degilim. insan haklarina onem veririm. akp ataturk dusmani akp den nefret ederim
+1 yılAtatürk partisi oldu için ben hep veriyorum bu bile yeter baby ;)
14 Yorumla- +1 yıl
Peki Atatürkün kurduğu bu parti hala Atatürkün kurduğu gibi mi duruyor sence?
- +1 yıl
Bana uygun Parti cahil olmayan bir parti chp ;) ben sevmem cahil ordusunu kafama göre izmirde yaşıyorum zaten ; )
- +1 yıl
Cahil ordusu? Bu soru hakaret amaçlı açılmadı... :/ ayrıca seninde deyiminle cahil olmamak yetiyormu? birde bir sorum daha vaar bugün dediğinin tersini yarın uygulayan birine güvenir misin?
- +1 yıl
Sezgin Tanrıkulu - Mehmet Bekaroğlu - Selina Doğan - Kemal Kılıçdaroğlu - KK'nın eşi - Gürsel Tekin - Murat Özçelik - Haluk Koç - Faik Tunay - Kemal Derviş...
Ataturk partisi mi?
+1 yılEğer verirsem Hdp oda olmazsa Chp ye veririm. Diğer partilere göre daha barışçıl anlayışçı demokratik bir parti
114 Yorumla- +1 yıl
Insanlari Kurt Turk Ermeni Rum Alevi Yahudi Sunni... diye bariscillik..
Hele hele elinde PKK gibi silahli bir teror orgutu olan parti mi bariscil :D - +1 yıl
evet herkes eşittir özgürdür. barış isteyenler silah sussun diyenlerdir. pkknın yaptıklaırnın sorumlusu hdp değildir. pkk 1 suçluysa bu hükümet 10 suçlu onun farkında hdp ve hdpliler.
@benistiyorduj - +1 yıl
Sevgili dostum HDP milletvekili listesi aciklanmadan once nereye onaya goturuldu?
- +1 yıl
yav kelime oyunu yapma be gardaşım :D
- +1 yıl
Kelime oyunu yapmiyorum dostum. Listeniz ocalandan onay aldi mi almadi mi?
- +1 yıl
onu bilmiyorum basit haber sitelerinde var. öcalan kafa yapısı ve zihniyetiyle hdp kafasında biri zaten. eşitlikçi özgürlükçü kadın hakları sosyal haklar vs. hakkında onlarca yazısı olan biri. terörist başı bebek katili diye diye kulağını tıkamış insanlar onun ülkenin geleceği hakkında söylemlerini umursamıyor
- +1 yıl
Kadin haklari ve ocalan dedi 😂😂
Abi sen ocalani hakkatten yandas veya dusman basindan arastirdigin kadar donemsel de arastirmalisin 😂
Devam edelim.. Esitlikci, ozgurlukcu, sosyal hak... Af buyurda korfez savasinda kimi destekledi ocalan?
En onemlisi ! Birader Ugur Mumcu neden olduruldu?
Sen Mit'in adamina soyledigin laflara bak ya :D
Hakkatten bayagi komiksin... - +1 yıl
2000 lerden önceyi kurcalıyacaksak pkk yı hükümete bela olmuş muhteşem bir örgüt olarakta görebiliriz :) se gibi kör değilim kin ve nefretle bakmıyorum ondandır belkide komikliğim :)
- +1 yıl
vallahi sevgili dostum 2000 oncesine bakarsan pkk nin nasil sona erdigininde gorursun :)
Kin ve Nefret?
Hayir gereken deger. Apo hain bir mit ajanidir. Teroristtir.
Ugur Mumcunun olun nedenidir !
Inanc perdesi ne kadar kalinsa akil gunesi o kadar gec dogarmis takilma sen ;) - +1 yıl
pkk sona mı ermiş ben niye görmüyorum öyle birşey. apo odur budur pkk odur budur. bu hikayeler sıktı siyasetten soğuttunuz la
- +1 yıl
99 yiliyla baslayan ve Osman Pasanin o bolgede verdigi kararlarla pkk nin sonunu getiren donemler :)
amerika neden 2. defa irak'a girdi? - +1 yıl
Ee bitirebiliyolarsa bir daha bitirsinler. Savaşla. Daha çok insan ölerek. Ne diyelim
- +1 yıl
Teroristle muzakere yapilmaz.
- +1 yıl
İyi savasin bakalim nediyek
+1 yılÇünkü aydınlığı savunan bir parti, yobaz düşünceler barındırmıyor.
25 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar mı? Chp başa gelse tek başına iktidar olsa peki? Neler değişirdi ülkemizde
- +1 yıl
Bu durum zor ama eğer tek başına iktidara gelirse özgür düşünme ortamı oluşacak. Bu gerçekten çok önemli heleki insanları asıp kesmeyi emreden yasayı, dünyanın en geri ülkelerinde uygulanan şeriatı isteyenler varken CHP nin iktidara gelmesi bir devrim olur Türkiye de
- +1 yıl
Tabi canım... öcalanda bu özgür düşünce yasasıyla meclise bile girer... yeğeni bile girmişken onun girmasi işten biye değil...
- +1 yıl
Bu arada ortam yazacakken niye yasa dediysem... bende bir tuhafım hani ;)
- +1 yıl
Özgür düşünce ortamı katillerin serbest kalması değil merak etme. Siz alışmışsınız ezilmeye o yüzden özgür düşünceyi aklınızın ucuna bile getiremiyorsunuz
Çunkü Chp Mustafa Kemal ATATÜRK'ün partısı olduğu için
111 Yorumla- +1 yıl
Peki hala Atamın kurduğu partiyle alakazı var mı? Eğer buna inansaydım bende oyumu Chp ye verebilirdim
- +1 yıl
Heparı sorduğumda engin bilgilerini bekliyor olacağım bir bilgim yok çünkü.
- +1 yıl
İşte o dediğin aptallık olur... araştırmadan bilmeden oyu boşa harcamamak gerek
- +1 yıl
Bende ondan bahsediyorum :) araştırıp bilgi toplamak lazım.. ve doğru kişiye bile gitse bilinçsiz atılan her oy boşa bence
- +1 yıl
İlk fırsatta izleyeceğim teşekkürler :)
- +1 yıl
Ataturkun partisi mi?
+1 yılAydinliktan cagdaşliktan insanliktan muassir medeniyetler seviyesine cikmak icin kemal kilicdaroglu gibi tertemiz bir adama guvenmeliyiz
19 Yorumla- +1 yıl
@storm206 seenin gibi hirsiza mi verelim serefsiz vatan haini taayyosa mi verelim serefsizmiyiz biz?
- +1 yıl
@storm206 o niye guluyon yaran mi var
- +1 yıl
Kilicdaroglu gibi tertemiz mi?
Af buyurda TC ye savas acmis, kurt acilimi ugruna her seyimi veririm demis, cemaati partiye doldurmus CHP'yi Y-CHP yapmis bir adam nasil oluyorda tertemiz oluyor? - +1 yıl
Hahahah tamam :D
- +1 yıl
Aynen devam
Neden gizliye kapatıp insanları ifşa ediyorsun
110 Yorumla- +1 yıl
Gizliye kapatıp ifşa etmekten çok gizliden provokatif paylaşım yapacakları engellemek istedim... burada tek amaç partiyi tanımak ve fikir edinmek parti üstünden kavgalara gitmek değil... gizliden herkes istediği kadar saydırabilir. söyle şimdi ne gerek var buna
- +1 yıl
Fikir edinmem icin açılmış bu soru ben ve benim gibiler için... ama şimdiki Chp nin Atamın ilkeleninden uzaklaştığını düşündüğüm gerçeğini değiştirmez ya bu... ha ama çıkar karşıma biri öyle olmadığına ikna eder beni.. o zaman değişir düşüncem
- +1 yıl
İkna edici cevabın varsa buyur dinliyorum... şu ana kadar henüz çıkmadı çünki...
- +1 yıl
Demekki ikna olamayacağım kadar vahim durumlar :/ oysa hep chp ye oy vermek istemişimdir... ama oy vermem için hiç bir sebep çıkmadı karşıma henüz... ve bol bol tutarsızlıklarıyla karşılaştım... ayrıca ikha etmek bu kadar zor olmasa gerek
- +1 yıl
Ortada oy verecek adamakıllı bir parti bulsam vereceğim de :/
- +1 yıl
abi bana uzak olmadigini soyler misin?
Çünkü iyi muhalefet yapıyo
10 YorumlaAkp den baskasi turkiyeyi yonetemez
27 Yorumla- +1 yıl
Yooo. HDP de bal gibi yonetir sizin anlayisinizda.
BOP esbaskani olmaniz BOPun sahibinin HDP oldugunu gercegini defistirmez - +1 yıl
Herkes caliyor kim basa gecse calar bunu unutmayin. Sizin dediginiz gibi hep durust olsa emin olun o kisiyi ortadan kaldirirlar. Bende akp li degilim ama ona rakip olucak adam gibi adam yok. Ama allah var adam basa gectiginden beridir hersey kolaylasti nankörlük etmeyelim. Chp ssk yi dolandirmis adam ataturkun yolundan gittigini saniyor yanlis. Peki ataturk sizce cok mu durust cokmu imani olan bir adamdi. Kitaptan okuduklarinizla degil dedelerinize sorun anlatsinlar ne oldugunu. Ayrica ataturk zihniyetinden giden insanlara bir bakin birde akp nin zihniyetinden giden insanlara hangisi daha hayırlı sizce. Tamam ataturkun fikriyle olmus hersey eyvallah ama savasan yine bizim askerlerimizdi yani onu size yucelten nedir onu anlamiyorum. Abartisiz soyluyorum dine imana kufret bisey olmuyor ataturke et iceri atiyorlar bumudur adalet. Keske herkes eski insanlar gibi olsaydida orospuluk kahpelik cogalmasaydi herkes edebiyle olsaydi. Ne zaman teknoloji gelisti hirsizlik zinalar gasplar cogaldi...
- +1 yıl
Biz de o yuzden o durust kisiyi ortadan kaldiracak sisteme savas aciyoruz. Durust birinin gelmesini istiyorsun, ama sistem devam etsin diyorsun.
Ad buyur da dun ben senin kardesindim. Sen dusuncem yuzunden bana ana avrat sovmuyordun, simdi al eline ataturku chpyi buyur gir fatihe kasimpasaya. buyur hirsiz var de..
Eger yorumlari okursan kk yi savunmaya gelmedigimi anlarsin. Ama hakkini ver. Ssk yi batiran degil, kurtaran adam kk.
Vallahi din allah ile kul arasinda. Benim bildigim erdogan misali namaz kilarken foto cekilip internet ortamina attirilmaz.
Ataturkun yakin cevresini de dinlesen ozel hocalari oldugu kuran okutturdugu soylenir. Keza kendisinin de kuran okumayi bildigini topluluk icinde yanilmiyorsam denizlide de okudugunu biliyor olmalisin !
Yani imanini sorgulamak ne senin ne benim haddime. Dinci gibi davranip dini de karalamadi keza.
AKP zihniyetine bakalim.. Abi kizin 14 yasina geldiginde evlenmemisse tecavuz edilebilir mi? - +1 yıl
esin gebeyken disari ciksa helal olsun abime acaba hangi pozisyonda ne yapti diye mi dusunecem?
Kizkardesinin basi aciksa ben ona bilmem ne gozuyle mi bakicam?
Vallahi akp kafasinda pek bir isik goremedim ben?
Ataturke kufret iceri atil?
Mesela?
Tam tersi bugun atsturke kufret diye para veriyorlar ya :D - +1 yıl
Ezbere konusan benim degil abim :)
Farkimiz bu iste.. Birimiz kim yazarsa yazsin kitaplara onem verir ! yasi 20dir 1980nin dergilerni bulur okur.
diyerimiz 80lerde dogar nenesi dedesi ne derse onu kabul eder uzerine gelir ahkam keser...
+1 yılBazen neden aramazsın.
020 Yorumla- +1 yıl
Fanatiğiyim diyorsun:) oda güzel değuşik bir bakış açısı
- +1 yıl
Öyle de denebilir. Başka partiler benim oyumu hak etmiyor
- +1 yıl
Ortada oy hakeden parti yok ki
- +1 yıl
Chp Atatürk'ten dolayı hakediyor
- +1 yıl
Hakedebilirdi... Tabi Atam dan bu yana değişime uğramamış olsaydı :/
- +1 yıl
Her parti değişime uğrar bunu engelleyemeyiz. O yüzden hala hak ediyor en azından benim oyumu. Ak partide çıktığında nasıldı şimdi nasıl.
- +1 yıl
Değişime elbet uğrayacak ama... bu partide aşırı derecede uzaklaşma görüyorum... Hatta belkide Atamın ilkelerinin tam anlaşılamadığı fikrindeyim...
- +1 yıl
Başındaki sağolsun öyle oldu. Anlaşılmadığı doğru ama benim gibiler anlıyor o yeter :)
- +1 yıl
CHP nin Ataturk ile baglantisi var mi acaba?
- +1 yıl
Yok mu acaba?
- +1 yıl
ben goremedim sahsen. Sen goruyor musun?
KK da soylemisti ' Biz Y-CHP yiz. '
Hatta donup Ataturk ilkelerinde 6 okta bulusalim dendiginde de reddetmis HDP icin oy istemisti.. - +1 yıl
Şu anlık hem fikiriz kardeşim ben zaten şu anki chp böyle olduğu için değil Chp olduğu için veriyorum.
- +1 yıl
Iyi de adam diyor ki biz Y-CHP yiz. Adama diyoruz ki gel CHP nin 6 okunda bulusalim. Tek sartimiz ataturk devrimleri. Adam kabul etmiyor.. Hangi CHP abi?
Buyur sana ataturk partisi :) Var mi nenem gibisi?
https://youtu.be/2JjDkmJcNpA - +1 yıl
Kardeşim size sözüm yok ama birleşmeye kimse yanaşmaz şu zamanda herkes çıkarında. Sadece şu Akp belasından kurtulmak için veriyorum ana muhalefet partisi sonuçta
- +1 yıl
Sevgili dotum halkla kucaklasmadan birlesmeden nasil Turkiyenin partisi olacaksin?
Kimle konussak size sozumuz yok.
Halk bizi dinliyor izliyor onayliyor ama gidip Y-CHP ye veriyor... Bu nasil is abi? - +1 yıl
Halka baksan herkesi onaylıyor. Chp Akp diyor Hdp'ye veriyor :) Sizin işte fan az
- +1 yıl
Tekirdag Adana Antalya Ankara İstanbul
Abim yurtdisi medyasi dahi bizi konusuyordu :D
TGB bizsiz is yapmadi
ADD bizimleydi
Halk bizi izliyor dinliyor sonra gidip CHP ye HDP ye MHP ye basiyor.
Ya her seyi gec MHP CHP anlamasam da bir yere kadar kabullenirim
Arkadas ataturk diyen birinin HDP ile ne alakasi olabilir? - +1 yıl
Kardeşim izler ama şimdi :D O hdp olayını bende anlasam zaten
- +1 yıl
ne ama simdi abim?
Sen de CHP diyorsun? Sen niye o zaman bugun 1930larin CHP sini yaratan Vatan savunmasi yapan bizlerle beraber degilsin.. - +1 yıl
Kardeşim gönlüm sizinle ama şu anki ülke koşulları için biraz zor. Oyların bölünmemesi lazım
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar