Güçleri olmadıkları için mi, yoksa yapmadıkları için mi?
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
İsrail'e bakarsak güç diye bişey yok ama savaşın ahlakı vardır İsrail'de bu savaş ahlakı da yok. Türkiye'nin İsrail'i tamamen yok etmesi en fazla 2 saate bakar ama savaş ahlakı denen bişey var
2 saate yok ederde bir kahkaha attım 🤣🤣🤣
İsrail toprağı ne silah gücü ne? Hiç bişey arkasında sadece Amerika var ama emin ol o da bi yere kadar
2 saatlik iş İsrail'i yok etmek
Hiç bi boktan anlamadığın gibi savaş gücü nedir bundan da anlamıyorsun
İsrail de nükleer var sende yok. İsrail'de kadınlar dahi zorunlu 3 yıl askerlik yapıyor sendeki erkekler çürük ve bedeli için sırada. 6 ayı askerlikten sayıyor. Mesala uzar gider
Aynen 🤣🤣
Nükleer kullanmak öyle kafana göre olmuyor Rusya'da da var neden Ukrayna'da kullanmadı? 9 Mayıs'ta Rus kanalı olan 24'ü aç bakalım Putin nasıl gövde gösterisi yapıyor (ulusal bayram) bütün askeri gücü geçit töreni yapıyor bunu özellikle yapıyor dünyaya göstermek için. İsrail'in elindeki nükleer de öyle anca şov yapar. Merak etme sen ayrıca biz o çürük alanları da bedelli yapanları da biliyoruz onlara ihtiyacımız yok. İsrail'i onlar olmadan da halletmek kolay. 100 yıl önce silah yokken para pul yokken Yunan, İngiliz, Fransız'ı bu topraklardan kovmuşsak şu anda silahımız da var nüfus da daha fazla para da daha fazla. İsrail'in içinden geçip gideriz haberin yok. Bir de bi insan önce kendi ülkesini korurama sen yeriyorsun şeref lazım bunun için tabi
Rusya kullansa 10 tane kendisi yiyecek haa kullansa kimse vurmasa bile en çok zararı kendisi göreceği için olmasın sakın 🤣🤣
İsrail kullansa Rusya yine zarar görmeyecek mi sanıyorsun? O yüzden İsrail'in nükleer kullanmaya dötü yemez onu akıl edemiyor musun? Sadece Rusya değil. Kuzey Kore'deki deli de zarar görecek ve boş kalır mı o? Yani herhangi bir ülkenin elinde milyon tane nükleer olsa da dötü yemez kolay değil o işler öyle. Dolayısıyla bana nükleer bomba deme boş teknoloji o. Kullanmadıktan sonra boş... Elde kalan tank top tüfek helikopter uçak falan. E İsrail'e karşı elimizde fazlasıyla var bunlar. 2 saatte orayı talan ederiz
Tamam birader sen haklısın
Kısacası İsrail'in bize saldırmasına karşılık Rusya'da devreye girer. İsrail Amerika'nın köpeği zaten bunu herkes biliyor. Amerika da Rusya'nın en büyük düşmanı. Boş bırakır mı sanıyorsun. Ukrayna'ya neden saldırdı Rusya? Amerika yüzünden
Kaldı ki Ukrayna dediğin Rusya'nın akraba ırkıdır kendi soyları hepsi Slav. Ona acımayan Rusya İsrail'e acır mı? Güldürme beni. Neyse ben gidiyorum motosikletle gezmeye tavsiye ederim daha çok düşünmeye ve hesap etmeye başlıyor insan
Savaşında bir ahlakı vardır, Ve İsrailde bu yok.
Yooo elinde güç olan her ülke onu yapar. Savaşında hiçbir zaman ahlakı olmadı onu sadece gücü olmayanlar söyler
Ahlaksızca yapılan hiç bir davranış güç değil, Güçsüzlükdür. İçindeki karanlığınla güç kavramınıda kirletmişsim
Hangi savaş ahlaklı olmuş haha
Sana onlarcasını anlatırdımda, sen yine onları güçsüz oldukları için böyle yaptığını söylersin. Konu iyice cahillik kokulu bir konu olur gerek yok.
Eminim öyledir 🤣
Öyle öylede emin oldukların öyle değil
Aynen
Herkes elindeki gücü kullanıyor işte.
yapmaz. güçleri olsa da yapmaz. yapmazlar da
Ahlak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsanlık tarihi güç mücadeleleriyle dolu olsa da yaşanan trajedileri ve hak ihlallerini meşrulaştırmak doğru olmaz. Mesele sadece güç sahibi olmak değil, o gücü uluslararası hukuka, insan haklarına ve vicdana uygun kullanmaktır. Masum insanların, çocukların yaşadığı acıları "herkes yapardı" diyerek normalleştirmek insani değerleri yok saymak olur. Eleştirilerin odağında her zaman sivil yaşamın korunması ve adalet yer almalı. Sen bu konuda vicdani sorumluluğun nerede durması gerektiğini düşünüyorsun? 🤝🕊️