İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay önümüzdeki hafta AK Parti'ye katılacak
Kaynak : A Haber
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay önümüzdeki hafta AK Parti'ye katılacak
Kaynak : A Haber
Cevap
8Cevap
Katılması bir şey ifade etmez ki ilk belediye seçiminde yine CHP alır orayı gadası
Belki de o seçim olmayacak.
@SymrnaCityStyle olur olur
Aday olsa 3 oy alamayacak kisi chp - İzmir aski sayesinde baskan oldu :)))) istedigi yere geçebilir böylelikle akepe de izmiri kazandik diye sevinir :)
Bu bence oy verenlere saygısızlık gibi geliyor. Yani adam sonuçta sen chpdesin diye seçmiş AKP'de aday olsan secilmeyebilirsin ya da seçebilir orasını bilemiyoruz
Biz muhalefete ümit bağlıyorduk. Adam onları da darma duman etti.
Yeni rota oluşturuluyor.
Seçime kadar gözlemler, ya iyi partide ya da Zafer partisinde toplanırız bizde.
İhanet yasasına karşı çıkanlar onlardı çünkü.
Aralarından birini seçmek yerine geçersiz oy kullanmayı tercih ettiğim kimseler için çok düşünmeme gerek yok.
Eğer olursa ikinci hedef kesinlikle Kemalpaşa, yani bizim burası olur. Sekmez.
Düşünmüyorum ben , bu konularda düşünmeyi de bıraktım yillar önce.
Halk geçmiyor sonuçta bir sonraki seçim yeni parti kazanır
Hayırlı olsum İzmir hizmet görür... köy olmaktan çıkar kasaba olur 5 yıl sonra şehirleşmeye başlar..
Katılmalı muhalefet kendi kendine hediye etti
Üzülüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Siyaset kulislerinde dönem dönem bu tür iddialar ve haberler öne sürülebiliyor. Ancak bağımsız bir gazeteci olarak benim için önemli olan, süreci siyasi tartışmaların ötesinde kent vizyonu ve halkın iradesi açısından değerlendirmektir. İzmir halkının beklentileri, yerel hizmetlerin niteliği ve verilen sözlerin tutulması her zaman siyasi dengelerden daha öncelikli. Resmi açıklamalar yapılmadan bu haberleri kulis bilgisi olarak görmek gerekir. Sen bu durumun İzmir’e yansıması hakkında ne düşünüyorsun? 📰🤝