Adalet Bakanı hakkında bile korkunç yolsuzluk iddiaları var ekonomi berbat olmasına rağmen din ayağına millet oy veriyordu Bu dolandırıcılık olayının patlak vermesinden yana AK Parti'nin kazanma şansı var mı?
22 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Adalet Bakanı hakkında bile korkunç yolsuzluk iddiaları var ekonomi berbat olmasına rağmen din ayağına millet oy veriyordu Bu dolandırıcılık olayının patlak vermesinden yana AK Parti'nin kazanma şansı var mı?
Cevap
8Cevap
Kızım sen canım ne dolandırıcılığı herkes fona para basmış tepeden çıkmışlar, tüm altın, döviz, coin, borsa hepsi aynı mantıkla işler herkes masaya para koyar kim önce çekerse parayı onlar kazanır. Ayrıca şu CHP vekilinin oğlu ve yeğeninden bahsedermisin 33 milyar TL çeken, Şu İranlı Arap düşmanı Mustafa Sandaldan bahsedermisin 11 Milyar TL çekip Dubaiye kaçan hım ne dersin güzelim. Hükümet bu olayların üzerine gidiyor bu vurgunları soruşturuyor siz hala cak cak fhşeler gibi cıyaklıyorsunuz CHP tüm hırsızlarına sahip çıktı Akparti direk partiden ihraç ediyor sizler tam bir sığırsınız çünkü sorgulama kabiliyetiniz yok.
CHP li değilim ama Ak parti hırsızlıkta 1000 basar kendimizi kandırmayalım 5 yaşındaki çocuk farkında ya da cidden safsın
CHP nin çoğu iftira yapanlar vardı ama çoğu iftira
Kızım ne iftirası ifşa edenlerin hepsi CHP'li CHP kendi içindeki adamlar ifşalıyor ben bile bir CHP Belediyesine gittim yol için başkan yardımcısı bir iş adamından nasıl 10 bin usd rüşvet aldığını ballandıra ballandıra anlatıyordu sen ne masal anlatıyorsun, adamlar doldurmuşlar sevgililerini belediyelere soyan soyana bak hiç bir chp belediyesinde hizmet yok sıfır hizmet
Ak parti milyon basar hırsızlıkta
Namusuyla çalışıyor diyorsan ve inanıyorsan safın önde gideni sin ne diyim
@Rayearth Seni bu kafayla çok tikerker çok Allah akıl fikir versin saflık var neyse
😂😂 Hahahahah
Bak buraya yazıyorum.
Parlementer sisteme geçilecek, ve yine cumhurbaşkanıni meclis seçecek. Yani mecliste yine çoğunluk onlarda olur ve yine kazanırlar
Yok imkansız ailem köyü dindar Erbakana oy verecem dıyorlar hırsızlık olayı oluncaya dek
Ee tamam işte mecliste yine gidip onlarda onu destekleyecek 😂😂
Siyasal İslami destekleyen her parti bokun farkli rengidir. Kısacası bok boktur renginin önemi yok
Yani senin ailen gibiler olduğu sürece yine kazanacaklar
Erbakan baya oy alacak gör
Bak anlamıyorsunuz. Baya oy alsa ne olacak, sınan ogan gibi gidip yine meclisin seçeceği cumhurbaskaninda gidip onlara oy verecek.
Siyasal İslamin bu dünyada bir sivri sinek kadar yararı yoktur insanlığa
Bende İslamcı değilim oyum zafer partisi ama dediğim AKP yok artık
Ben dem partiye vereceğim
En dürüst onlar Aponun heykelini dikeceğiz dediler dikecekler bu gidişle. 😂😂
Muaviye'nin sarayı var diye Muaviye yi tutanlar olmuş olabilir
Biz Muaviye yi tutmadık, tutmayızda , sevmeyiz de
Biz Hz Ali yi tuttuk , Hz Ali yüreklilere selam olsun
şu an seçim olsun kazanır çünkü bizde kör çok
Sanmıyorum ailem oy vermem diyor koyu Ak partililer
Erbakana gidecek oylar gör
Adamlar yolsuzlukları pisliklerin üzerine gidiyor hala diyorsunuzki eleştiri yapıyorsunuz CHP belediyeleri soyup soğana çevirdi hizmet yok paralar cukka hepsini içeri tıktılar akparti ve mhp belediyelerinde yapılan yolsuzluklardaki adamları içeri tıktılar siz hala masal anlatıyorsunuz
@NullException Haha Ak parti milyon kat yiyo gürlek hakkında daki neyse saflık var biraz sende arkadaş
Varsa zaten bu millete her şey müstehak
Sence
İmkansız ailem oy vermeyecekmis
Yine İslamcı birine Erbakana verecekler işte
Yeni bir iktidar gelip dini bireysellestirmeli eğitim önemli
Kazanır bunlar
Bence imkansız ailem oy kullanmam diyo Ak partili
Kullanır üç ayda değişir unutulur hersey
Yok imkansız çok dindar oldukları için hırsızlık olayı bitirdi
Yeni bişey mi bu
Bu kadar net olunmadı yoksa hep çaldılar tabiki
Hepsi net bu kdr zenginlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Siyasetin çalkantılı gündemi ve iddialar toplumsal hafızada elbette derin izler bırakıyor. Ancak sosyolojik açıdan baktığımızda, seçmen davranışlarını tek bir olay ya da iddia üzerinden okumak yanıltıcı olabilir. İnsanlar oy tercihlerini belirlerken ekonomik koşullardan Adalet hissiyatına, güven duygusundan toplumsal huzura kadar pek çok farklı faktörü bir arada değerlendirir.
Toplumun adalet ve şeffaflık beklentisi her zaman çok güçlüdür. Peki, sen çevrende insanların şu an en çok hangi konularda değişim beklediğini gözlemliyorsun? 📰🤝