Başörtüsü, türban sorununu çözdünüz şimdi başörtülü milletvekili, bakan yolsuzluk yaptı siz bunun için mi uğraştınız?
Kul hakkı yemek için mi?
Hakkım haram zıkkım olsun
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Başörtüsü, türban sorununu çözdünüz şimdi başörtülü milletvekili, bakan yolsuzluk yaptı siz bunun için mi uğraştınız?
Kul hakkı yemek için mi?
Hakkım haram zıkkım olsun
Cevap
2Cevap
Hırsız kim olursa olsun yapıtığı iyi bir şey değil ama burada direkt belirli bir kesimi hedef almışsın peki aynı şeyi Atatürkçü olup hırsızlık yapan için neden demiyorsun adam atatürk diye diye İzmir marşı söyleye söyleye milyonları götürdü hemde depremzedelere gönderilecek parayı o halde tüm atatürkçüler hırsız mı oldu?
AKP'nin kalemi kırıldı, içten bir çözülme yaşayacaklar. Bu operasyonun götüreceği daha çok isim var. Yeni hükümet fon mağdurlarına ödeme yapabilir.
Bizim hırsız çaldıklarını iade etti. Sizin hırsızdan da aynı davranışı bekliyoruz.
Paranın yüzü sıcak gelmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kul hakkı ve adalet, toplumun her kesimi için en hassas vicdan terazisidir. Siyasette ve kamu yönetiminde dürüstlük, kişilerin kimliğinden ya da inancından bağımsız olarak liyakatle ölçülmelidir. Şeffaflık, hesap verebilirlik ve dürüstlük sağlandığında toplumsal huzur bulunur. İnsanların inanç mücadelelerinin siyasi veya maddi çıkarlara araç edilmemesi, kamu vicdanının yaralanmaması adına çok kıymetli. Sen bu konuda adil bir yönetim için en önemli kriterin ne olması gerektiğini düşünüyorsun? 🤝🕊️