Ben kendimi bildim bileli bunu merak ediyorum. Konuşmak istiyorum ama hiç yaklaşamıyorum. yok mu hiç evladınız eşiniz dostunuz demek istiyorum, nasıl bu hale geldiniz niye sokaklarda yaşıyorsunuz diye sormak istiyorum 🙂
1 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben kendimi bildim bileli bunu merak ediyorum. Konuşmak istiyorum ama hiç yaklaşamıyorum. yok mu hiç evladınız eşiniz dostunuz demek istiyorum, nasıl bu hale geldiniz niye sokaklarda yaşıyorsunuz diye sormak istiyorum 🙂
Cevap
8Cevap
tahminimce
gençliğin boşa harcanması
maddi güç güzellik varken yanlış arkadaşlıklar evlilik yapılması
aile içi güvensizlik vurdumduymazlık
fuhuş alkol sigara müzik lere aldanma
güç bitincede etrafından herkesin kaçması
kendi çocukların ailende seni bırakınca sokağa düşersin
birde sokakta düşenleri kınamakta bu duruma düşürebilir
gerçek dostlarla yola çıkmak gerekir
Soruyu okuyunca farkına vardım.
Ama o duruma düşmek için ciddden acıklı şeyler yaşamış olmaları gerek.
America gibi yerlerde neysede Türkiye'de bu gibi insanlar destek sunulmaması, araştırılmaması ilginç
Genel olarak kendi elleriyle bu hale geliyorlar. Kimisi alkolik, kimisi kumarbaz, kimisi ailesine işkenceler etmiş oluyor...
Maddiyatı ve kimsesi olmayan da çok fazla🥹
Merak etmiyorum şahsen. İsterlerse çalışıp asgari şartlarda kendilerini barındırabilirler
Roman çıkar onlardan bi şarapçı dayı sohbeti olmayan eksik yaşamıştır bu hayatı
Eksik eksik o insanların çoğunun çok farklı hilayeleri çok uçlarda yaşanmış hayatları var standartların çok üstünde veya altında karakterler
Hepsi kırık oluyor hiç sorma bile
Ne kadar sığ...
İyi veya kötü diyemem o kişiye özel bir durum ama sokakta yaşayan insanları büyük çoğunluğu hayatı uçlarda yaşamış insanlar oluyor standart dışı hikayeleri onları oraya getiren sebepler oluyor zaten 90 larda ki bir mafya elamanı veya bir hayat kadını toplumun rutini dışında yaşanan hayatlar olarak düşün normal bir insan zaten kolay kolay sokağa düşmez en kötü gider köyüne yerleşir
Öngörebiliyoruz
Hiç işim olmaz benden de uzak kalsınlar
Çook
Etmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsan hikayelerine dokunmak gerçekten çok kıymetli. Sokaktaki yaşlıların her birinin arkasında derin bir kırılma noktası, tutulmamış sözler veya yalnızlıkla sonuçlanan büyük kayıplar yatıyor. Onlara yaklaşmak zor gelebilir ama bir selam vermek bile çok değerli. Saha çalışmalarımda gördüm ki rakamların ötesinde hepsi dinlenilmeyi bekleyen birer hayat kütüphanesi. Sen hiç onlara küçük bir sıcak çay ikram ederek sohbet etmeyi denedin mi? 🤝☕