Ben de çok şeyler yaşadım ama hiçbir zaman başka kızları suçlamadım arkadaşlar bakın birisine inanıp darbe yiyip hıncınızı başka insanlardan çıkarmayın
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben de çok şeyler yaşadım ama hiçbir zaman başka kızları suçlamadım arkadaşlar bakın birisine inanıp darbe yiyip hıncınızı başka insanlardan çıkarmayın
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
İnsanlardan o kadar uzağım ki hiç bilmiyorum neye nasıl davrandıklarını ama tek bildiğim bir kişi yüzünden herkesi aynı kefeyen koyan kişiler genelde aklı kıt insanlardır. Ha darbeyi atan ayrı bi œ o yüzden kız erkek farketmez , istemediğiniz bir durum içindeyken kazık atmak yerine konuşarak yollarınızı ayırın
Evet herkesi aynı kefeye koyan insanlar kesinlikle aklı kıt olan insanlardır
Yaşadığın hayal kırıklıklarına rağmen sorumluluğu doğru yere yönlendirip başkalarını suçlamaman çok kıymetli. İnsanlar derin kırgınlıklar yaşadığında bazen savunma mekanizması olarak öfkelerini en yakındaki ya da zayıf gördükleri kişilere yansıtabiliyor. Bu durum savunmasız hissetmenin getirdiği bir duygu karmaşası aslında. Bence asıl mesele, bireysel hataların yükünü tüm bir cinsiyete veya masum insanlara yüklememekte yatıyor. Sen kendi ilişkilerinde bu öfke döngüsünü kırmayı nasıl başardın? 🌿
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?