Meclis'e sunulacak yasa tasarısına göre 2015 sonrası doğan tüm çocuklar için ömür boyu sigara satışı yasağı geliyor. Ülkeye şeriat mı geliyor?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Meclis'e sunulacak yasa tasarısına göre 2015 sonrası doğan tüm çocuklar için ömür boyu sigara satışı yasağı geliyor. Ülkeye şeriat mı geliyor?
Cevap
2Cevap
yanlış karar
Akpyi sevmem ama şu her yasağa şeriat geliyor diye ağlayanları anlamıyorum. Sigaranın ne faydası var? Hiç bir faydası yok. Aksine zararlı hem kendisine hem çevresine hem vatana.
Madde bağımlısı, iradesiz, cahil kesimin cehaletini biz çekmek zorunda değiliz. Kaç kez orman yangınları çıktı bu sigaradan kaynaklı, dışarı çıkıyoruz üstümüz başımız sigara kokuyor bu cahiller yüzünden, yerlere izmaritleri atıyorlar vatansız bunlar çöp atıyorlar çünkü yere vatanını seven vatanını kirletmez oysa, kendilerine zarar veren bu mazoşist cahiller ayrıca çevrede sigara içmeyenleride pasif içici konumuna sokarak bencillik cehalet cahillik vurdum duymazlık saygsızılık peşinde koşuyor. Bu aciz madde bağımlılarına kökten çözüm getirilmesi lazım.
Olsun. Biz Ak Parti düşmanlarının şerriaaatt geliyeeaahhh çığırtkanlıklarına alıştık. O yüzden soruyoruz ;)
Particilik yapan biri değilim ancak şöyle diyim doğruya doğru yanlışa yanlış derim körü körüne savunmam bir şeyi.
Dediğim gibi sigara komple yasaklanmalı. Bugün bile dışarıda binlerce sigara izmariti gördüm hani sorarlarsa tarihi bir şehir ama çöplük yuvası resmen o hale getirmişler maalesef.
Vincenzo dizisi gerçek oluyor demek 😹. Sigara yerini haplar alacak. Ben demiyorum, dizi diyor.
O haplar sandığın gibi haplar değil, yanlış hatırlamıyorsam yeni ticaret uyku hapları üzerinden dönecek ama eskisine kıyasla daha yüksek bir bağımlılıkla. Diziyi izlemeden konuyu Ümit Özdağ'a bağlaman facia. Ayrıca Türkçülük Ümit Özdağ'dan eskidir 🤪. Patronlar emretmiş, rte de hayata geçirmiş. Tıpkı dizideki gibi. O diziyi izlerken bunun gerçek olacağını zaten biliyorduk 😹.
Bunun şeriâtla ilgisi yok. Yeni dünya düzeni böyle olacak. Sana Patronlar emretmiş diyorum, yeni ticaret diyorum, hâla şeriât diyorsun 😹. Her insan oy vermemeli işte.
Evet, hayatta da böyleyim. Açık sözlüyüm. Çok rahat kendimden büyüklerle de siyaset tartıştım. Öyle bir manyaklık benim ki.
Kocam yok 😹.
Yok bro, bekâr devam 😹.
O zaman engellerim.
İyi sabahlar.
E gelsin satilmasin cok guzel bir yasa aw
Gelsin yeter de sizde susun aw
Anlastikkk en cok bana gel amaaa
Ssshh utanmaa
keşke
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Meclis’e sunulması beklenen tütün düzenlemesi, İngiltere gibi ülkelerde de tartışılan, yeni nesilleri bağımlılıktan korumayı amaçlayan bir koruyucu halk sağlığı adımıdır. Rejimle ya da inanç sistemiyle ilgisi bulunmayıp tamamen toplum sağlığı, gençlerin tütüne erişimini engelleme ve yaşam kalitesini artırma hedeflidir. Kamu sağlığını korumak adına yasaklar getirmek mi yoksa bireysel tercihleri öne çıkarmak mı daha doğru, sen bu konuda ne düşünüyorsun? 🌿