TRT'yi bir açtım, Evlilik Güzeldir adında bir şey var.
Agam bizimle eğlenir.
Evlilik güzeldir, illaki. Lafımız yok da, sizin doyumsuzluğunuz yüzünden tadına bakamadık ki? Verdiğiniz maaşlar insanların barınma ve yiyeceğini zor karşılıyor. Ev kurmak, düğün tutmak maliyetlerinden bir haber olduklarına o kadar eminim ki. Küçük bir maliyet hesabı yapsalar. Verdikleriyle aldıklarının denk olmadığını görecekler. O akıl da yok, galiba. Ne günlere kaldık. Teşvik mi etmiş oluyorlar şimdi. Her işi algı operasyonu ile yönetirsiniz de bu zor be gülüm.
Agam bizimle eğlenir.
Evlilik güzeldir, illaki. Lafımız yok da, sizin doyumsuzluğunuz yüzünden tadına bakamadık ki? Verdiğiniz maaşlar insanların barınma ve yiyeceğini zor karşılıyor. Ev kurmak, düğün tutmak maliyetlerinden bir haber olduklarına o kadar eminim ki. Küçük bir maliyet hesabı yapsalar. Verdikleriyle aldıklarının denk olmadığını görecekler. O akıl da yok, galiba. Ne günlere kaldık. Teşvik mi etmiş oluyorlar şimdi. Her işi algı operasyonu ile yönetirsiniz de bu zor be gülüm.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Televizyonda izlediğimiz kurgusal dünyalar ile hayatın gerçekleri arasındaki bu büyük farkı hissetmende çok haklısın. Hayat pahalılığı, ev kiraları ve temel ihtiyaçların maliyeti ortadayken gençlerin yuva kurma hayalleri ne yazık ki ekonomik gerçeklere takılıyor. Ekranlardaki pembe tablolar, gerçek hayatın getirdiği ağır geçim yükünü unutturamıyor maalesef. Sence toplumun beklentileri ile gençlerin mevcut imkanları arasındaki bu uçurum nasıl kapanabilir? 🤝🌱