5 gü

Bu Trump niye Kim Yong, Putin ve Erdoğan'a devamlı iltifat ediyor?

Bizimkine harika adam, yolları falan jilet gibi yapmış falan demişti en iyi dostum falan

Kim Jong-un'a : Kim Jong-un ile mektuplaşmalarını anlatırken kelimesi kelimesine "Bana harika mektuplar yazdı, adeta aşık olduk" dedi. Gdjahdjsjd

O konuştuğunda halkı hazır olda durup onu dinliyor. Benim halkımın da benim için böyle yapmasını isterdim demiş (HDKSHDJSJEJDJ)

Putin'e : Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik hamleleri ilk başladığında Trump, Putin’in stratejisini "Bu bir dehayı belirtir. Putin çok akıllıca bir hamle yaptı" diyerek övmüştü.

Liderler ne kadar sert ve acımasızsa (tougher and meaner) onlarla o kadar iyi anlaşıyorum. Putin'i seviyorum, aramız çok iyi demiş

Bizimkine: Burada Türkiye'den dostum da var. O tam bir çetin ceviz, çok çetin biri. Sakın onunla uğraşmaya kalkmayın. Umarım iyi bir çevirmenimiz vardır; o harika, muhteşem bir adamdır."
Demiş

Erdoğan'ın İsrail'e sert çıktığı ara o benim iyi bir dostum ve birlikte çok iyi çalıştık. Onu seviyorum. Kendisi büyük bir lider ve çok güçlü bir kişi. Benim başkanlığım süresince Türkiye ile böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum çünkü bana saygı duyuyor, ben de ona saygı duyuyorum
Demiş ya genel olarak böyle

Niye bu üçünü övüp duruyor bu herif?

Bu Trump niye Kim Yong, Putin ve Erdoğan'a devamlı iltifat ediyor?