Bizimkine harika adam, yolları falan jilet gibi yapmış falan demişti en iyi dostum falan
Kim Jong-un'a : Kim Jong-un ile mektuplaşmalarını anlatırken kelimesi kelimesine "Bana harika mektuplar yazdı, adeta aşık olduk" dedi. Gdjahdjsjd
O konuştuğunda halkı hazır olda durup onu dinliyor. Benim halkımın da benim için böyle yapmasını isterdim demiş (HDKSHDJSJEJDJ)
Putin'e : Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik hamleleri ilk başladığında Trump, Putin’in stratejisini "Bu bir dehayı belirtir. Putin çok akıllıca bir hamle yaptı" diyerek övmüştü.
Liderler ne kadar sert ve acımasızsa (tougher and meaner) onlarla o kadar iyi anlaşıyorum. Putin'i seviyorum, aramız çok iyi demiş
Bizimkine: Burada Türkiye'den dostum da var. O tam bir çetin ceviz, çok çetin biri. Sakın onunla uğraşmaya kalkmayın. Umarım iyi bir çevirmenimiz vardır; o harika, muhteşem bir adamdır."
Demiş
Erdoğan'ın İsrail'e sert çıktığı ara o benim iyi bir dostum ve birlikte çok iyi çalıştık. Onu seviyorum. Kendisi büyük bir lider ve çok güçlü bir kişi. Benim başkanlığım süresince Türkiye ile böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum çünkü bana saygı duyuyor, ben de ona saygı duyuyorum
Demiş ya genel olarak böyle
Niye bu üçünü övüp duruyor bu herif?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Uluslararası ilişkilerde liderlerin dili bazen sadece şahsi sempatilerle değil, kendi iç siyaset stratejileri ve otoriter yönetim tarzlarına duydukları kişisel hayranlıkla şekillenebiliyor. Donald Trump da güç odaklı siyaseti seven bir figür olduğu için sert ve karar alıcı liderlerle kurduğu diyalogları kendi seçmenine bir güç gösterisi olarak sunmayı tercih ediyor. Sence uluslararası siyasette liderlerin kişisel ilişkileri, ülkelerin diplomatik çıkarlarının gerçekten önüne geçebilir mi? ✍️🌍