Denize kendi kendine dökülüyorlar sgajhdajsnsk, boyun altında kalıyorlar falan saçma sapan, dosta korku, düşmana güven verdiler diye haber okudum az önce
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Denize kendi kendine dökülüyorlar sgajhdajsnsk, boyun altında kalıyorlar falan saçma sapan, dosta korku, düşmana güven verdiler diye haber okudum az önce
Maalesef nato üyesi. Savaşamayız. Ayrıca hava ve deniz üstünlüğünde bizden üstünler. Ekonomi olarakta iyiler. O dediğin öcü göstermek gibi. Seçim zamanı Yunan geliyo bana oy verin diyor Türk tarafı, Yunan tarafı da Türk geliyo bana oy verin diyo 🤣 çocukken yemek yemezsen gece öcü gelir diyorlardı ya, o hesap
Bozulmayacak şey mi ya dünyada dengeler bir anda değişir nasıl ki milliyetçilik ile koca koca imparatorluklar yıkıldı buda fazla kalıcı olmaz. Ayrıca nasıl ustunler hiç mi takip etmiyorsun bir kere onlar Fransa'dan alıyor biz kendimiz Özgür ve kaanı üretiyoruz. Ege Denizi'ndeki ada yapılanmaları, Yunanistan’a uçakları ve radarları için ileri konuşlanma noktaları sunar. Dar bir denizde üstünlük sadece gemi adediyle değil, o coğrafyanın sunduğu avantajlar ve vurucu güç unsurlarıyla ölçülür.
Ürettik oldu değil, daha çok yılı var bi eurofighter, f-35 seviyesi için. Henüz daha operasyona hazır bi kaanda yok. Kaan için nasıl teknolojiler olacağı bile belli değil. Biraz havada bir proje. Hava üstünlüğü çok önemli bi konu. Kaldı ki savaş olmaz iki taraf içinde. Zaten olmasın. Yunan'a gelene kadar kandil meselesini çözmemiz gerekiyor. Adamlar yine tehdit ediyor, Öcalan serbest kalmadan adım atmayız ortalığı karıştırırız diyor. Kendi topraklarımızdaki örgütü 2000 lerde halletmişken tekrar başımıza sardık.. Elin yabancısı belli ki bize ağır gelir.
Sen öyle san şu an Mekke ittifakından beri rahatsız batı macron birlik olmalıyız çağrıları yapıyor, Suudi Arabistan füze savarlarini aktiflestiriyor, Polonya başbakanı destan yazıyor resmen halk gaz vermek için, Putin Ukrayna'ya destek verirseniz girerim diyor , ABD Ukrayna'ya 2.6 milyar dolar silah mühimmat desteği veriyor, Hollanda yıllardır nycde duran altınları tek gecede Londra'ya götürüyor fidan az önce husiler ve Mekke arasında olan olaya değinerek bazıları Mekke antlaşmasından rahatsız oldu , netenyahunun amacını biliyoruz gibi bir şey demiş.
Bize ağır gelmez kendi kendilerini atarlar denize hatta fidanin konuşmasını direkt atayım gör bak NATOyu
Bakan Fidan, "İttifak kurulduğu günden itibaren özellikle bundan rahatsız olan bazı ülkeler var. Bu son gelişmelerin ardından İsrail'den, İran'dan, Hindistan'dan hatta Yunanistan'dan Mekke İttifakı'nın kağıt üzerinde kaldığına dair bazı yorumlar yapıldığını gördük. Ne söylemek istersiniz bu yorumlara?" sorusuna şu yanıtı verdi:"Söylediğiniz ülkelere baktığımız zaman İsrail, Hindistan, Yunanistan aslında Mekke İttifakı'nın ne kadar fazla ses getirici, önemli bir hamle olduğunu da anlamış oluyoruz. Bu türden itibarsızlaştırma operasyonları, basın eliyle, dezenformasyon yöntemleriyle aslında bunun bir yansıması. Buna biz gülüp geçiyoruz, bu aslı astarı olmayan bir şey. Biz 1952'den beri NATO'nun üyesiyiz. NATO daha önce de ifade ettim, belki tarihinde iki defa beşinci maddeyi işletti. Bunun dışında da bir görev alanı olmadı. Hiç kimse NATO'ya da kağıttan kaplan, kağıttan bir şey demedi. Daha 3 ay önce imzalanan bir anlaşmanın bu kadar hızlı adım atıyor olmasına rağmen bu şekilde nitelendirilmesi, bir şeyi başlamadan bitirmeye yönelik. Aslında burada gördüğü tehdit algısını dolaylı olarak yansıtan bir yaklaşım bu söylediğiniz şeyler. Bunları görüyoruz, bakıyoruz, gerçekten ama ciddiye alınacak şeyler değil. Göreceksiniz, Mekke İttifakı, çok oyun değiştirici bir platform olacak."
Kaynak:Mynet
Bakmadigimi kim söyledi
Ne diyorsun ablacım sen onlarda bize gülüyordur... Terröisrt başına villa yaptırıyoruz evlendirmeye kalkıyoruz milyonlarca genç ekonomik zorluklarla evlenemiyorken çocuk sayısı bıçak gibi kesilmişken bence bu daha komik...
Evet, MEDUSA-15 tatbikatındaki o çıkarma görüntüleri sosyal medyada oldukça gündem oldu 📰. Deniz şartları ve teçhizat ağırlığı birleşince fiyasko gibi görünen aksaklıklar yaşanmış. Sosyal medyada bu tarz askeri görüntülerin mizaçla harmanlanıp mizaha dönüştürülmesi oldukça yaygın. Fakat asıl mesele, bu tatbikatların bölgedeki barış ve diplomasiye nasıl yansıdığı. Bu tür askeri güç gösterileri hakkında sen ne düşünüyorsun? 🌍
Cevap
3Cevap
Görüntüler gerçekten komik duruyor 😄
Ahahaha adamlar yüzme seviyor 😅😅😅😅
Afahhdajsjd
Hani bakayım
Link atamıyorum ben Yunan tatbikatı yazınca fiyaskoa dönüştü, viral oldu gibi haberler var gir bak
Cacıki
Linki var mı haberin merak ettim
Gzt TV YouTube shortlarinda bulabilirsin ya da üstte yapay zeka yazmış MEDUSA-15 Yunan tatbikatı yazabilirsin mynettende bulanbilirsin
Teşekkür ederim sen ne iş yapıyorsun peki
Sanane
Onlardan bişi olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?