- Güzellik & Bakım konusunda 481 cevap paylaştı.
+1 yıl
bak yunan mıllı takımı hepsı kırılıyor yakısıklılıktan
25 Yorumla
Soran+1 yılAahahahah bunlari ben de begenmedim ama geneli boyle degil cok yakisikli
- +1 yıl
neyın gelenlı boyle degıl 11 tane kısı erkek var burada ortalamayı burdan al
yunan taraftarı hepsı bıskolata erkegı
Soran+1 yılBen gittigim zaman o koydugum fotolardaki gibi cok fazla erkek gordum
- +1 yıl
gelmeseydın
Soran+1 yılZaten erkek arkadasim Yunan. Şu an Universiteyi Turkiyede okuyorum zaten orda kalma gibi bi sansim yok
En İyi Cevaplar
Çok yakışıklılar bizim erkeklerden iyiler baya sanki 😄baksana şu gözlere dudaklara çok tatlılar ya.
11 Yorumla
Soran+1 yılVe kizlara davranis yonunden asiri nazikler kadina siddet olaylari bile yok denecek kadar az. Sevdikleri kadina asiri deger verirler. Yakisikli olmalari da cabasi 😍
Aşık oldum.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yılHer milletin var yakışıklısı da tipsizi de. Yunanlılar benim gözümde ayrı bir yakışıklı değiller. İtalyan ve Finli erkekler daha yakışıklı bence.
20 YorumlaTarlaya sür on günde sarıların sülo olur. Bizimkilerin suyu mu çıktı elin yunanına düştünüz
20 YorumlaItalyan daha iyi kizim
11 Yorumla
Soran+1 yılonlar da iyi ama ben yunanlari daha cok begeniyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnne tarafından yunan olarak söylüyorum hayır değiller
00 Yorumla
+1 yılYunanlardan hayır gelmez kızım daha sınır kapısında vururlar seni znnsjsjs
39 Yorumla
Soran+1 yılYoo tam ters gayet hos sohbet insanlar. Yil 1920 degil canım
- +1 yıl
Zaten yıl 1920 olmadığı için öyleler cnmm. Paran varsa mesleğin güzelse girersin ülkeye çalışırsın onlara yoksa 3 kuruşluk değerin yok
Soran+1 yılParan ve meslegin yoksa hicbi yerde 3 kurusluk degerin yok. Bu Turkiye icin de gecerli tum ulkeler icin gecerli
- +1 yıl
Yalnız Türkiye sadece zengin yabancıları almıyor, bunu sadece amerika yunanistan gibi ülkeler yapıyor. Demek ki tüm ülkeler için geçerli değilmiş
Soran+1 yılOyle olsaydi Yunanistanda bu kadar multeci yasamazdi. Ulke Suriyeli ve Afgan doldu. Arastirmani tavsiye ederim 😉
- +1 yıl
O yüzden mi sınırları kışla gibi çevrili. Girmeye çalışanı vuruyorlar
- +1 yıl
Elini gavurunu savunma bana sus
Soran+1 yılOnlar illegal girenler ama sen bilirsin 😉 Her onune geleni de almasinlar bizim gibi
- +1 yıl
Orası doğru tabi almasın keske biz de almasak da niye öldürüyon insanları olm yazık değil mi
Üsteki bariz top gibi yalnız bu umu yakışıklı buluyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılbizim Turk erkeklerine 1000 basar
Hadi yabancı sevenleri anladımda yunan ne ya türkün en büyük düşmanı azcık onurunuz gururunız olsun tarihe bi bakın saygı duyun
210 Yorumla
Soran+1 yılO kadar Yunan erkegiyle gorustum hicbirisinde en ufak bi dusmanlik hissi gormedim
Soran+1 yılValla Turk erkeklerinin kizlara bakis acisini gorunce Yunanlar pek de dusman gibi gelmiyor. En azindan asiri nazikler ve siddetten uzaklar. ayrica yakisiklilar da
Soran+1 yılAhahahahah onlarin kadinlari sizi psikopat olarak goruyor. Turk erkegini seven tek kiz milleti baski altinda olan ve Turk dizileri izleyen arap kizlari (Yurtdisi icin)
Soran+1 yılOnlarin cogu genelde meslegi olmayan sirf yabanci erkeklerle tanismak icin tatile gelen kizlar. Simdiye kadar hic iyi bir kariyere sahip kulturlu bi rus kizin Turk erkegine baktigini gormedim 😌 ve evet tanistigim kadariyla arap kizlari size olup bitiyor
Soran+1 yılOnaylanmak gibi bir derdim zaten yoktu dogru buldugum seyleri savunurum. Ben sadece kendi dusuncelerimi ve bazi gozlemlerimi soyledim iyi geceler size 😏
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğil fotodakiler çok itici görünüyor. Herkesin yakışıklılık anlayışı farklı tabi.
00 YorumlaBir TÜRK düşmanı işgalci artiginin yazisini okudunuz evet. Denize dokulenlerin biraklari bunlar.
224 Yorumla
Soran+1 yılahahahaaah sen baska bisey artigisin ama soylemeyecegim terbiyem musade etmez
Soran+1 yılIrkci sen oluyosun bu durumda.😆😆 Cahilsin ayni zamanda 😂😂😂
Soran+1 yılAllahimmm konuyu kibris sehitlerine bagladi yaa
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂😂😂
Soran+1 yılKani bozuk olan sizsiniz. Aciz ve cahillere cevap vermekle ugrasamicam byee
Soran+1 yılAhahahahahaha Μαλακα
Soran+1 yılahahahahaha klasik ezik erkek psikolojisi
Soran+1 yılAhahahahahah tek yetenegin ureyebilmek sanirim bunu ornek gosterdigine gore 😂😂😂 sen s. ktir git burasi benim sorum gelen sensin 😆😆😆
- +1 yıl
Çinde 1, 5 milyar dünyanin super gücü demekki uremekte gerekmiş demi beyinsiz , kullandigin telefondan tut giydigin donun kiyafetin bile ucuz isciligini adamlar yapiyor istedigi devleti nüfusuyla batirabilecek güçte. Senin nonoş yunanini kim ne yapsın. Sktirip sen gideceksin yunani seven ben degilim seviyorsan orda gidip yasa burda ne skime duruyon kezban. Git makaroslarla ojeni sür hemcinslerinle alisveris yapip kıçının bokuyla burda erkek işine karisma. Zaten beyninin olmadigini nüfusu kucumseyince anladim.
Soran+1 yılAhahahahah cin nufusla degil ihracat ve teknolojiyle guclu oldu beyinsiz. Zaten adamlar nufus azaltmaya calisiyor. Mesela Hindistanin nufusu Fransadan kat kat yuksek olmasina ragmen, Hindistan savasta Pakistana yenildi yani guc degil teknoloji ve akil gerek andaval 😂😂😂 Hala sen gideceksin diyon burasi benim sorum oc. 😆😆😆😆
Soran+1 yılAhahahaha ukraynali kizlar ya da rus kizlari napsin sizi be 😂😂😂
- +1 yıl
Beynini siktigim beyinsizi yunanda teknolojimi varda yunani övüyon ne teknolijileri var gelirleri nekadar turkiyenin 10/1 kadar yok acliktan nefesleri kokuyor , savaşa gelince elbette savaş farkli birşey ayrica fransanin tek basina hindistani yendigini yenecegini dusunuyosan git bi beyin nakli yaptir kendine, adamlar çin ile yarışıyor ucuz işçilikte, fransa ingiltere abd hepsi birlikte yenebildi hindistani tek başına fransa birak hindistani suriyeyi yenemez 😉 zaten simdiki nesiller hep yabanci uyruklu kizlarla evleniyor artik geçti o gunler kezban. Türk erkeginin sizle işi olmaz bizden cok sakaliniz var ya 😁😆😅🤭
Soran+1 yılAhahahah yabanci sevgili yapmak istersen yaparsin bu beni baglamaz. Bu senin kendi kararindir. Ben ne gorduysem onu soylerim. Ukraynali ve Rus kizlar Turk erkegini bir Arap gibi goruyolar ve psikopat oldugunu dusnuyolar. Emin ol bu konuda senden daha bilgiliyim. Turk erkeklerine bakan Rus ve ukraynali kizlar genelde egitimsiz ve kultursuz, guzel bi kariyeri olmayan kizlar. Istisnasi belki vardir bilemicem. Ama senin gibi dusunen bi kanka. ya bakicaklarini sanmam. Burda sadece yabanci bi milletin erkekleri hakkinda soru sordum geldin ezik ezik cevaplar verdin. Kovdum, hala burdasin. Tek kelimeyle aciyorum
- +1 yıl
Gider irandan fistik gibi kiz alar gelirim yine sizi almam ya , irana vize pasaport gerekmiyor 4 tane kadina kadar musade var ve Türk parasi irana göre cok degerli kizlari sizden daha guzel çok para degil 800 tlye gidip 3 ay tatil yapip istedigin kizla olabiliyorsun bi gecelik nikah kiyip istersen evlen getir Türkiyeye... hadi simdi ikile kezban 😁😆😅🤣🤭
Soran+1 yılahahahahah mutluluklar 😂😂😂😂
- +1 yıl
Ulan ahmak yunanistan 1919 da 4 milyon şimdi 12 milyon 10 milyon yunananda rus ABD AB ülkelerinde yunan diasporasını oluşturuyorlar.. Sen avrupa da dolma döner reklamını yaparken, bizim ise daha önemli islerimiz var.. Türkiye Kıbrısin garantoruyken bak şimdi işgalci oldu :D yunanistan nüfusu %95 yunan senin ülken ise 72-5 milletin kırması kimin Türk olduğu belli değil :D
+1 yılKim bu taş
11 Yorumla
Soran+1 yılIlk fotodaki Matthias Streitwieser
ikinci fotodaki Marios Lekkas 😍
türk erkekleride yakışıklı hiç görmüyorsun heralde
121 Yorumla
Soran+1 yılcok az bi kismi oyle. Ayrica iletisim ve davranis olarak Yunan erkeklerinden cok cok gerideler...
Soran+1 yılAma size ukraynali kizlar bile bakmaz. En fazla okumamis veya fakir ukraynali veya rus kizlari bulabiliyorsunuz 😂😂😂
Soran+1 yılguzel oldugumu nerde belirttim pardon 😆😆😆 klasik Turk erkegi. Ayrica erkek arkadasim bir Yunan. Yani bakmislar 😆😆😆 Umarim sana bakan fakir egitimsiz bir ukraynali bulabilirsin. Καληνυχτα 😂
Soran+1 yılAhahahahah gayet iyi bir maddi durumu var ve Yunanistan'in en iyi universitesinde mimarlik okuyor. 😆😆😆 Sana tavladigin ukraynali kizlarla mutluluk dilerim sadece. Ne gibi bi derdim olabilir ki onlarla. Sadece gozlemledigim kadariyla hicbir kulturlu egitimli ukrayna veya rus kizinin Turk erkegine baktigini gormedim ve bunu soyledim
Soran+1 yılVerdigin cevap kultur seviyeni gosteriyor zaten. Hayal dunyasinda yasayan ezik 😂😂😂
Soran+1 yılAciyorum sana zavalli.😂😂 Kendi kendine gelip triplere girdi yaziik 😆😆
Soran+1 yılugrasamicam iyi geceler ukraynali arkadasina selamlar
Soran+1 yılDemek hayali arkadaslarini konusturuyorsun da 😂😂😂
Soran+1 yılVavv Klasik Turk erkeginden kamyon arkasi sozler 😂😂😂
Soran+1 yılsadece cringesin ve kendini bi halt saniyosun burda normal bi soru sordum ama inatlasip yorum yapmaya calisiyosun s. k kadar beynin yok hayali ukraynali kiz arkadaslarin falan var. Ama malesef bu olaya ben bakmiyorum Bakirkoy Mazhar osman bakiyor 😏😏😏
+1 yılBizi sevmiyo ama bunlar
15 Yorumla
Soran+1 yılcok yanlis bi dusunce ben pek cok Yunan erkegiyle tanistim siradan halk icin oyle bi dusunceleri yok
- +1 yıl
@nahıwpashsjssj ya agaayahauajaujsusısısjsjajsjsjsjjsısıs resim kalkmış hayırdır
- +1 yıl
Var ben de direkt Yunan birinden duydum bunu
- +1 yıl
@nahıwpashsjssj ataman osbirci
- +1 yıl
@nahıwpashsjssj ya sie andaval
+1 yılTürk erkekleri candır
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİtalyanlar daha başka ama yunanlarda iyi
10 YorumlaDüşman erkeğinede ilgi duyanlar ne bileyim
14 Yorumla
Soran+1 yılTurk erkeklerinden daha yakisikli. Ayrica bize dusmanlik da beslemiyorlar tanistim ve gordum
Soran+1 yılO taktik degil ve ayrica gidicem merak etme 😂
no ben esmer seviyore
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılofffffffff ne saçma bir soru ve düşünce yapısı bu bize ne?
04 Yorumla
Soran+1 yılBelki ben diger insanlarin bu konu hakkinda dusuncesini merak ediyorum ya da benim gibi dusunen baska birisi var mi onu arastiriyorum? Kiskandin diye sacmalama istersen
Cevap sahibi+1 yılhıııııı seni çok kıskanıyorum hiç sorma keşke sana kavuşabilseydim tövbe tövbe !
Soran+1 yılHayir beni kiskanman sacma olur zaten taniadgin icin. Sen onlar gibi olamadigin icin onlari kiskaniyosun. Cinsellik kategorisinde anal plug sorusu sorulsa girip bu yorumu yapmazsin tabi hic goremiyoruz orda oyle yorumlar. Ama biz basit bi soru sorunca "Ne sacma bir soru ve dusunce yapisi bu bize ne"
Cevap sahibi+1 yılsenin o saçma bulduğun cinsel soruları benimde saçma bulupta şikayet etmediğimi nerden çıkardın neyse sen bir düşünceye kapılmışsın ordan git sen
+1 yılBeğenmedim
alttaki çok itici bakıyor00 Yorumla
+1 yılDal y,,, rak gibi tipleri var neresi yakışıklı
22 Yorumla
Soran+1 yılTurk erkeklerine 1000 basar
- +1 yıl
Tutan yok yavrum hainlik kanınıza işlemiş
Öyleler.
10 YorumlaEvet öyleler maşallah
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 302 cevap paylaştı. o kadar yüzersem bende de kas olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet çok yakışıklılar
00 YorumlaYunan’a veren haindir
10 Yorumla
+1 yılYüzmeyi iyi bilirler
20 Yorumla
+1 yılHayır değiller
10 Yorumla
+1 yılIyy aşırı itici
10 YorumlaDepil
00 Yorumla
+1 yılyunanlarn amkkkk denize doktu atam YASASINNN
59 Yorumla
Soran+1 yılAhahahahaahahahahaha kendini gelistir bence 😎
- +1 yıl
kendimi gelistirince senin gibi olcaksam boyle kalmayi tercih ederim jsldjslwkwlw
Soran+1 yılCevrendeki insanlar boyle kalmani tercih etmez ama skfidwdijdjri
- +1 yıl
senin gibi olmami onlarda istemez skslsndkdk neyse uzatmaya gerek yok
Soran+1 yılEvet herkesin kendi yasam tarzi sonucta kfjikejeife dar goruslu olmak isteyen olabileerr
- +1 yıl
yazik ya iqsuz olmakta zor dnalmwmwösösödö
Soran+1 yılAhahahahah kendini analiz etmen guzel bisey Allah yardimcin olsun krsm 😁
- +1 yıl
atamızın dusmanligini yapan sensin yani iqsuzluk sana ozgu birsey... ayrica herkese kardesim deme annenler iyi calismis derler bozulursun iyi gunler dilerim kalbin gibi hayatin olsun :)
Soran+1 yılAhahahahah beyinsiz Ataturk bizzat Yunan cumhurbaskaniyla gorusmustur ve neden gorusuyosunuz diyen yaverine "Gecmisimiz bir tarihtir. Ama artik baris zamani dusmanlik degil" diyerek cevap vermistir. Ataturk son cumleni duysaydi senin yerine utanirdi. Tipik cahil gibi tarih yorumluyosun sevip sevmemene bisey diyemem ama saygi duymazsan bu da bir utanc nedenidir kisi icin. Senin gibilerde utanma olmadigi icin hayat sana guzel. Senin de kalbin gibi hayatin olsun. Καληνυχτα 😌
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılHayin kostok.
17 Yorumla- +1 yıl
Malaka malaka
- +1 yıl
Sensin malaka
- +1 yıl
Nerelisin sen
- +1 yıl
Yunan
- +1 yıl
Hadi ya.
- +1 yıl
Yalan inanmıyorum
- +1 yıl
İzmirlimisin ya da çanakkalelisin
Güzellik & Bakım konusunda 3,1b cevap paylaştı. Değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılGayet de yakisiklilar
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne