Ne canım ne bahtsız bir jenerasyonuz biz ya pandemi cart curt yapay zeka robotlar çekirge istilası depremler yangınlar ne yaşadık olm başka şimdi de savaş hazırlığı yapıyorlar gfajahdhajd
10 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne canım ne bahtsız bir jenerasyonuz biz ya pandemi cart curt yapay zeka robotlar çekirge istilası depremler yangınlar ne yaşadık olm başka şimdi de savaş hazırlığı yapıyorlar gfajahdhajd
Çıkması lazım zaten dünya savaşı demek dünyayı formatlamak demektir nüfus almış başını gitmiş işsiz insan yığını var mevcut kaynaklar yetmiyor artık üretimin 5 misli tüketim var o yüzden insan kıyımı yapacaklar arada bizde gideriz işte saçma sapan yaşamaktansa onurlu şekilde ölürüz napalım
Onurlu şekilde ölmek değil BK yoluna gitmek abi bu kaynak kalmadı diye çöp gibi atacaklar bizi
Bence her çağ da savaş vardı sorun vardı kırız vardı.
Mesala ben asla orta çağ ya da yakın geçmiş de olmak ıstemezdım fakırsen kolesın kulsun çok kötü zamanlarmış ınsan sayılmadığı hak hukuğun olmadığı zamanları düşün sonra da şükür et
Bence bız ınsanlık tarıhını en ınsan olduğumuz dönemde yaşıyoruz
Haklısın, son yıllarda ardı arkası kesilmeyen krizler ve küresel gerilimler hepimizi çok yordu 😔 Sosyoloji çalışmalarımdan biliyorum ki belirsizlik duygusu insanı en çok yıpratan şey. Ama tarih boyunca her kuşak kendi büyük sınavlarından geçti. Yapay zeka ve iklim krizi gibi belirsizliklerle dolu bu çağda, bence bir arada durabilmek ve dayanışmayı büyütmek her zamankinden daha kıymetli 🤝 Sen bu kadar yoğun gündem içinde ruh sağlığını korumak için nasıl bir yol buluyorsun?
Cevap
5Cevap
Trump bu Dünya'da durduğu müddetçe bela olacak gibi.
Liderlere baksana ama dünyadaki karısından dayak yiyen, pedofili şovmen, eski soytari, Türkiye'nin en güzel kadınıni isteyerek tehdit eden (Uganda) hdkahdks
Komik işte. Siyasetin bir yaşı olup belirli yaştan sonra seçilmemeli. Sonra başımıza garip gurup işler çıkıyor.
Rusya şu Avrupayı bi miikse rahatlasak
Arada bizde kaynariz Natodan dolayi
Coğrafya kader İsveç'te olabilirdim yazardim ama oralarda karışacak dhakdjsks güvenli nere kaldı ki
Ben Rusyadayım öyle düşün bi de vatandaşım oh
Birde Türksün galiba sen çok saçma bir çizgidesin olası savaşta ilk seni imha ederler
Ben Yozgat'a giderim oraya medeniyet bile uğramadi savaş hiç uğramaz
Bunlar tüm füzeleri salarlar yozgat kalmaz
Yozgat'a isabet etmez
Dua mı edecen
Max ortadaki testi kırılır
Çok yakındır dünya savaşı başlar.
Banada öyle geliyor uzmanlarda öyle diyor zaten
O zaman yarin yokmus gibi... 😈
Korktun mu şekerpare
Ayvayı yedik siz mi kurtaracaksiniz olası senaryoda düşmanlara korktun mu sekerpare der köküne mandalinayalayan yazarsin
Kolyene
Siz kendinizi düşünün
İnsanlık kendi etti, kendi buldu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?