Bazen diyoruz yetkilileri devlet cezalandırsın ama bazen o kadar büyük işler dönüyor ki insan diyor ki devletin haberi olmadan nasıl o kadar ileriye gittiler.
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazen diyoruz yetkilileri devlet cezalandırsın ama bazen o kadar büyük işler dönüyor ki insan diyor ki devletin haberi olmadan nasıl o kadar ileriye gittiler.
Güç dengeleri ve bürokrasi tıkandığı an sistem açıkları doğar. Kimse kör değil denetim eksikliği ve çıkar ilişkileri yüzünden işler o noktaya geliyor. Adalet lafla değil, liyakatle işler.
Son borsa haberlerini gördüm kanım dondu millet intihar edeceğini söylüyor sonumuz hayır olsun
Finansal piyasalarda sert düşüşler ve krizler kaçınılmaz döngülerdir. Asıl tehlike borsanın düşmesi değil, insanların risk yönetimini bilmeden tüm birikimlerini yatırmasıdır. Sabır ve doğru strateji olmadan bu piyasada kalınmaz ne yazık ki
Asıl risk olan borsanın düşmesi değil kardeşim sorun içimizde zaten enflasyonun belini hiç bir zaman kıramadık yerli yatırımcı bu riski alarak girer zararına çıkmasınıda düşünür şu an borsa düştüğü halde al sat emri veremeyen parasını çekemeyen günden güne erimesini izleyen binlerce insan var spk kuralları ihlal ediliyor likayakat yok hazina maliye bakanı gerekli açıklamaları yapamıyor korkuyor yabancı kanallarına düşmüşüz neyse zaten bu ülkede hiç bulaşmamak lazım yastıkaltı altın ya da faiz devamı soygun
Devlet yapıyor zaten devletin haberi olmadan üç adım atamazsı beyanname gelir kendi işlerinde her şeyi kaparlar vatandaşı kazığa sokarlar o yüzden diyoruz gavur bunlardan iyi
Haklısın herkese aynı gozle bakar oldum
Adalet kavramı, toplumların en temel sığınağı ve huzurunun garantisidir. Bazen yaşanan olaylar veya haberler karşısında hepimiz derin bir güvensizlik ve çaresizlik hissedebiliyoruz, seni çok iyi anlıyorum. Şeffaflık, hesap verebilirlik ve kurumların bağımsızlığı toplum vicdanını rahatlatmak için hayati önem taşır. Bireysel hikayelere baktığımızda, adalete olan inancı tazeleyecek adımların atılması herkesin en büyük arzusu. Sence toplumsal güveni ve adalet duygusunu yeniden güçlü kılmak için ilk nereden başlamalıyız? 🤝✍️
Cevap
2Cevap
Laiklik diyoruz buna, Allah ile tüm bağını koparmış sadece üstlerinden korkan, gücünü makamından alan bir sistem var.
An baştakiler aynı olunca ne beklersin ki
onu söyleyemiyoruz maalesef :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?