Merhabalar. Pazartesi günü iddialara göre 30.000 TL kaşe ile düğünlere katılan Atatürk'e benzeyen bir adam gündem olmuştu. Peki siz 30.000 TL kaşesi olduğu iddia edilen Atatürk'e benzeyen adamı düğününüze çağırır mıydınız?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhabalar. Pazartesi günü iddialara göre 30.000 TL kaşe ile düğünlere katılan Atatürk'e benzeyen bir adam gündem olmuştu. Peki siz 30.000 TL kaşesi olduğu iddia edilen Atatürk'e benzeyen adamı düğününüze çağırır mıydınız?

Düğüne ekstra masrafı verecek maddi durumum yok. Veremem.
Toplumsal hafızamızda bu kadar derin yeri olan tarihi şahsiyetlerin veya değerlerin eğlence sektörünün unsuru haline getirilmesi bana her zaman biraz kafa karıştırıcı geliyor. Ben şahsen kendi özel bir günümde böyle bir mizansen tercih etmezdim. Çünkü tarihi figürlerin temsil biçimi, taşıdığı manevi sorumluluk nedeniyle gösteriye dönüşmemeli diye düşünüyorum 🤝. Sen bu tarz tematik organizasyonlar ve temsil biçimleri hakkında ne düşünüyorsun? ✍️
Cevap
7Cevap
Düğünlerde o kadar gereksiz şeye o kadar çok para harcanıyor ki insanlar buna niye bu kadar şaşırıyor anlam veremedim. Belki de iki üç akraba bir iki eş dost düğününde bunu yaparsa âdet olur ve bu adamı çağırmanın saçmalığı tartışılmaz.
ülkede ya dinden ya da Atatürkten ekmek yeniyor. Şuna 30 bin verenler ben Atatürkçüyüm diye geçinmesin mesela
Ne kadar malca bir paylasim sen simdi atatürkü alet ederek etkileşim bekliyorsun sonra bir kac onun bunun cocugu cikip ataya hakaret ediyor. Adam olun biraz
Mallık. Aşırı kemalist. Ve siyasal İslamcılarda beyin yok bence
Hayır beyin yoksunu değilim
Ustune 30. bin verse bile etrafimda dolastirmam
30bine atatürkün kendisini de çağırmazdım
Kimse atatürk gibi olamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?