Aile & Toplum Atatürk'ten başka bir liderlerin resmi olsun ister miydiniz paramızda? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba arkadaşlar,Sorum şu; paralarımızın tüm ön yüzlerinde, Atatürk yerine başka başka liderlerin yüz portreleride olsun ister miydiniz? Evet olabilirdi aslında Hayır istemezdim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Atatürk'ten başka bir liderlerin resmi olsun ister miydiniz paramızda? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
NesliTükenmişErkek Takip Et Master Yaş: 45 , eic 39% +1 yıl evet olabilirdi aslında bir özür maksadı ile adnan menderes hasan polatkan fatim rüştü zorlu nun fotoğrafları konabilirdi 5 10 ve 20 lik banknotlara şimdi bir şey bildiğini sanan bazı kendini bilmez klavye delikanlıları saldırıya geçecektir. :) 1 2 Yorumla NesliTükenmişErkek +1 yıl akp hükümeti her mitingde adnan menderes ve arkadaşlarından bahsediyor bu kadar samimi ise koysa ya resimlerini banknotlara Yorumla NesliTükenmişErkek +1 yıl teşekkürler :) Yorumla
Patagonyalı Takip Et Xper 6 Yaş: 49 +1 yıl Bir yüzün de Atatürk diğer yüzünde başka Türk büyükleri daha güzel ne olacak. Ayrıca o kel diyen şahsiyet varya yatacak yerin yok!! 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hiç düşünmeden Hayır diyorum. Zaten arka yüzlerde önemli görülen simalar var. 3 0 Yorumla
siyahkadını Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl İlla resim koyacaklarsa, adam gibi adamınkini değiştirmesinler. 1 0 Yorumla
junPyo Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Biz Atamızdan Memnunuz o kağıt parçasında rakam değil üzerindeki adam değerli bizim için 1 0 Yorumla
_Mucoo_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Paradaki Atatürk fotoğraflarına dikkat edin, para çoğaldıkça Atatürk bize dönüyor.Ulan paramız yokken Atatürk bile bakmıyor be :) 0 0 Yorumla
BAYMERAKLI Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl tek atamız atatürk değil sonuçta... alparslanın, fatihin, kanuninin, ve diğer türk büyüklerinin fotoğrafı da olabilirdi aslında... 0 1 Yorumla Ati_35_ +1 yıl Katılıyorum. Yorumla
FreeStyyle Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl diyenlerın hepsı akp lıdır ve tayyıpın resmını ıstıyordur malum ders kıtaplarına koyduya serefsız 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl kim olacak? feto mu yoksa tayyip mi? 2 3 Yorumla Soran +1 yıl bilmem sen seç :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ikisinide kuru kuru... tövbe estf. Atatürk yeterli. boş insancıklara gerek yok... Yorumla Soran +1 yıl aynen.. Yorumla
grandcannon41 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır. Kim cumhuriyeti kurmuşsa onun resmi olmalı. 1 0 Yorumla
scare Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. zaten var paylaştığın gibi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ama arka yüzdeler Yorumla scare +1 yıl tc nin kurucu lideri olarak olması gereken Yorumla
SinirliBiber Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı. Ata ile mutluyuz. 0 0 Yorumla
güzelayaklım Takip Et Yoda Yaş: 50 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 332 cevap paylaştı. gerek yok 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar