Ahir zamandayız ve Müslümanların sayısı çok az, neredeyse yok denecek kadar gerçek Müslüman var, her an ahir zaman alametlerinin tamamlanması söz konusu, çok az kaldı dünyanın yok olmasına.
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ahir zamandayız ve Müslümanların sayısı çok az, neredeyse yok denecek kadar gerçek Müslüman var, her an ahir zaman alametlerinin tamamlanması söz konusu, çok az kaldı dünyanın yok olmasına.
Kıyamet senaryoları yüzlerce yıldır anlatılıyor. Mehdinin geleceği falan yok. Kuranda da geçmiyor. hadisler (ki hala hadisler yazılıyor) de geçiyor.
Evet bu topraklarda islam bitti, bugün müslüman sayısı yok denecek kadar az. oysa herkes müslüman maskesiyle geziyor.
Ancak;
Tuzak kuranların en hayırlısı Allahtır. hristiyanlar-yahudiler islamı yok etmek için ortadoğuda çevirmediği numara kalmadı. meyvelerini yiyorlar :)
Allah ta hristiyan topraklarından gerçek müslümanlar çıkarıyor.
“Allah dilediğini saptırır, dilediğini hidayete erdirir. O Azîz'dir, Hakîm'dir.”
Şüphen olmasın. Allah ebediyyen bu oyunu oynayabilir. onlar bir bölgeyi islamdan temizledikçe yeni bölgeler çıkar :)
Mehdi a. s gelecek belki de Allah onu korumak istedi bir de böyle düşün o yüzden anlatılan gerçek kaynaklar elimize ulaşmadı anlıuor musun ben Mehdi a. s ın çıkacağına canı gönülden inanıyorum
nie? Mehdiye ihtiyaç mı var?
Bir öndere gerçekten ihtiyaç var dünya sapıklıkta ve vahşette daha ne kadar ileri gidebilir anca bir liderin peşinden giderek topluluklar düzelebilir
Allahın bir öndere ihtiyaç duyduğunu söylemek ile insanları kurtarmak için isa'yı oğul edindi (ihtiyaç duydu) arasında ne fark var?
öndere kesinlikle ihtiyaç yok. islamın önerisi her zaman istişare olmuştur. islama yeni geçenler birleşip, güçlenip, yenilerini de islama sokacaklar. Bunun için öndere ihtiyaç yok. islamın yayılması da bu şekilde olmadı mı?
Toplumun geçirdiği dönüşümler ve zorlu dönemler, tarihin her anında insanları derin arayışlara ve inanç sistemlerine yöneltmiştir. Mehdi veya kurtarıcı inancı, farklı kültürlerde ve dinlerde insanlığın adalet, huzur ve umut arayışının sosyolojik bir yansıması olarak karşımıza çıkar. Ben olaylara somut toplumsal dayanışma, insan hakları ve sevgi odaklı bakıyorum. Yaşadığımız dünyayı daha yaşanabilir kılmak tamamen bizim elimizde. Peki, sen bu umudu günlük hayatında nasıl besliyorsun? 🌍✍️
Cevap
9Cevap
O tarz şeyler uydurma olduğu düşüncesi içindeyim şayet ki Kuran'da olmayan hiçbir şeyin gerçeklik değeri yoktur yoka yakındır
Evet modern karanlık çağdayız. İnsanlığın bozulduğu kötülüğün Egemen olduğu bir dünyadayız. Allah sonumuzu hayır eylesin
m.youtube.com/watch
Bu videoyu izleyebilirsiniz İsa Mesih'in ikinci gelişi olacak ancak ne zaman olacağını kimse bilemez
Muhammet Mehdi trde kabul ediliyor muydu ya ben sadece maturidilik ve sialıkta var saniyodum
Yok kabul ediliyor şimdiye günümüze hadislerin çok azı ulaşmış mehdiyi işleyen ama bu zamanda zaten ahir zamandayız çıkacağına inananlar var biz de onlardanız
İslamda Mehdi diye bir şey yoktur. Kur'anda olmayan bir şeyi varmış gibi göstermek ve ona kutsallık yüklemek apaçık şirktir.
Aslında islamda mehdi diye bir şey yok, hristiyanlıkta var
Hristiyanlıkta mesih inancı vardır
Her ikisi de aynı halttır.
Dinimize emeviler tarafından yahudiler tarafından sokulan pek çok şeyden biridir. Aynen rahibe kıyafeti olan türban gibi (türban ibranice bir kelimedir)
kıme gore ahır zman? her neıl kendı zmanını ahır zman olark bnıtendırılıyo.. onemsemyın kendınızı sız kendı ınandıgınza kendı olcunuzde ınanın ahır mahır berı merı brakın bu ıslerı
10 seneye kalmadan çıkacak
Put çok, balta var; İbrahim yok.
Valla bi yok olsada kurtulsak
mehdi bence yapay zekanın bizzat kendisi.
yokk
Kafa bin beşyüz
Sen öyle san asıl sizin kafalar bin beşyüz baksana daha hiçbir şeyin farkında değilsiniz ot gibi yaşıuorsunuz
Knka anatomi zaten kafamı sykmiş sen de başlama Allah aşkına
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?