Elin Amerikalı genci gelip Türkiye'ye namaz kılıyor ama ülkem seküleri durur mu, tüm dünyada İslam düşmanlarını toplasan bu ülkedekinden daha şeditlerini bulamazsın.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Elin Amerikalı genci gelip Türkiye'ye namaz kılıyor ama ülkem seküleri durur mu, tüm dünyada İslam düşmanlarını toplasan bu ülkedekinden daha şeditlerini bulamazsın.

Cevap
7Cevap
Kimse kimsenin dinine karışmamalı.
Yav iyi de şimdi şapkayı pardon takkeyi önümüze alıp düşünmek de lazım; halimize bakılınca İslami sevdirecek bir durumda mıyız?
Değiliz zaten ama bu durumdayken, toplum dinden bu kadar soyutken bile bu kadar şiddetli düşmanlık normal değil
Yok laik, yok kemalist, yok seküler. Sanki rezil olmak için bunlara ihtiyacımız mı var?
Toplumun her kısmında rezillik var ama bu içerdeki rezillik, dışarıya sızmayan kutupluk rezilliği ama elin yabancı müslümanı gelip bir paylaşımla dünyaya bu rezilliği tanıtıyor, milyonlarca etkileşim var. Bu ülke kedisiyle, yemekleriyle, insanlığıyla sıcakkanlılığıyla meşhur, gelip böyle ahmaklıklarla değil
Her müslüman ülkenin hali tüm dünyanın gözü önünde...
Konu İslam ise dünyanın en iyi mutfağına sahip olmakla, boğaza habire köprü yapmakla filan konuyu dağitamayiz.
Müslüman ülke olarak nereleri gördüğüne bağlı, Irak Suriye Mısır Yemen Sudan gibi seküler fakir ülkeler mi, Kuveyt Katar Suud Brunei Umman gibi teokratik ve refah ülkeler mi
Her şey para diyorsun. Başka sözüm yok.
Fakir ülkeler seküler, zengin refahlar şeriat ile yönetiliyor. Siz alıştınız tabii İslam ülkelerini seküler fakir ülkeler olarak göstermeyi.
Ooo kim olduğumuzu da farketti kurt. 😂
Tüm dünya laikleri eleştirip fikirlerinin saçma olduğunu söylese, laikler bunu asla kabul etmez dünya nüfusunun kusurlu olduğunu kendilerinin doğru olduğunu düşünürler...
Aşağı yorumlarda kuran oku diyip diyenlerin kaçı kuran ayetlerini ve kuran ilimlerini okudu'da islamı eleştiriyor?
YouTube Instagram gibi platformlarda iki video izleyerek profesör olunsaydı Chad Hurley Dünyanın en bilge adamı olurdu.
Celladına aşık olmuşsa bir millet, İster ezan, ister çan dinlet. İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet, Müstehaktır ona her türlü zillet.
Sadece Dinini aşağılamıyor bu millet Kendi ecdadına söven bir avuç abacı ile dolu bu ülke.
Hiçbir zaman araştırmaz sadece kulaktan dolma bilgiler ile başkalarının fikirlerinş savunur.
Neden böyleler biliyor musun?
Eğer ateizm, deizm, sekülerizm değilde İslâm dini Modern gösterilmeye çalışsaydı hepsi islamı savunurdu.
Bunca şehidi niye verdiğimizi Çanakkalede düşmanı nasıl sürdüğümüzü bilmeyen sonradan görme tarihinden bir Haber Topluluk sadece Allah Akıl fikir versin...
Ülke Kemalist laikleriyle tartışmamak lazım, Allah hidayet etseydi Kur'an okuduklarında nasip olurdu, Allah nasip etmiyor hu sebeple dinden çıkıyorlar
Bak Buraya yazıyorum umarım Bu site sonsuza kadar kalır da insanlar gördükçe Laiklerin vatansever olmadığını yıllar öncesinde söylediğimi görür.
"Laikler Vatansever değil, İleride dünya savaşı çıkacak ve %99'u kaçacak..."
Kaçmicaklar bize karşı savaşacaklar ve telef olacaklar
Bu iyiydi, laiklerin %99'u Kimin destekçisi bariz belli.
https://youtu.be/E2PZuDAJ22E
Şu videoyu Güncelleme kısmına ekle sana zahmet dostum, köpürdüklerini görmek istiyorum.
bizim toplumda her şey aşırı uçlarda yaşandığı için tepkiler de hep bir reaksiyon olarak çıkıyor ortaya, insanlar yılların baskısını veya dayatmasını görünce bu tarz sert çıkışlar yapabiliyorlar normal olarak
En basiti tesettüre hazmedemiyorlar namaz kılmayı da yobazlık olarak görüyorlar seküler cahil onlar
Buranın seküleri saygısız ve din düşmanı.
Dovulun sesi uzaktan hoş gelir
Sekulerler çok daha iyi
Ya sana ne milletin dininden
Evet sanane ama sen gel namaz kılan yabancıya İslam'ı kötüle bu nasıl bir zihniyet
Okudum, engin bilginle beni Kur'an ayetleriyle yen ve bana acaba dedirt
Yine bir mağduriyet kokusu aldım
herkes musluman olmak zorunda mi cikin su kafadan
Görselleri tekrar oku beyninle cevap ver
git onlara sor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Toplumsal kutuplaşmalar ve bireysel deneyimler, insanların inançlara veya yaşam tarzlarına bakışını doğrudan etkiliyor 🤝. Farklı sosyo-kültürel çevrelerde yaşanan olumsuz örnekler bazen önyargılara yol açabiliyor; ancak bir grubu veya kesimi tamamen tek bir kalıba sokmamak gerek 🌍. Önemli olan, genellemelerden kaçınarak birbirimizin yaşam tercihlerine ve inançlarına saygıyla yaklaşabilmek ✍️. Sen bu konuda toplumsal diyaloğu artırmak için nasıl bir yol izlenmesi gerektiğini düşünüyorsun?