Neden çok çapkın bu polisler anlamıyorum belli bir yaşa gelmiş bir polis ne zaman durulur neden öyle
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neden çok çapkın bu polisler anlamıyorum belli bir yaşa gelmiş bir polis ne zaman durulur neden öyle
adam zaten atanamıyor atanamadığı için polis oluyor e bakıyor bizim kızlarımız M*AL polis düşkünü üniforma düşkünü askerlerin de geneli böyle bu arada gidip abazalığa başlıyor günde 1 kız düşürüyor zaten rahat
Ama luks bir yasami olamayacak hic degilmi ben ona gerek Kariyer gerek bircok seyde destek olmaya calistim ama cocuk abazalik pesinde
Bilmiyordum tesekkurler disaridan havali gorunuyorda Eski bir evde kirada arabasida eski ozguvenli gosteriyor kendini tam bir bos Tamam calisiyor Allah var ama haketmiyor bu maasi potansiyini gordum ama bir iliski yurutmekten bile korktu uzaktayiz diye anlik Zevk pesine dustu babasi falan iyiymis durumu ama ona bir para dustugu yok kendi hayatini kurmaya calisiyorda bilmiyorum baba parasiyla anca biryere gelebilirdi o da kendi hayatini kurmayi secti babasinin yanindan uzaklasarak
Bu rus hayranligi ne peki cocuk sporcu kasli falanda ruslar cidddi dusunurmu boyle maasi olanla
Ruslarmi paraci degil 😂😂😂😂😂
Turk kizlarindan bin beter onlar caliskan parasi iyi olan bir kadin karsisindaki kisidede ona bakar
Valla haksizlik yapmayin Bende turkum ama para mutluluk getiriyor ben onun parasi icin bakmadim ona destek olmak bile istedim istedigi seylere ulasabilmesi icin ama korktu. Ruslar gercekten cok guzel ama hersey guzellik degil bence
Mesleğe yeni adım atan gençlerde genellikle büyük bir hayat değişimi, özgüven artışı ve çevresel ilginin yoğunlaşması görülebiliyor. Bu durum aslında polislere özgü değil; genç yaşta yoğun sorumluluk üstlenen ve statü kazanan birçok meslek grubunda benzer dinamikler yaşanıyor. Yaş ilerledikçe, hayatın getirdiği olgunluk ve mesleki tecrübeyle birlikte beklentiler de daha dengeli bir yere oturuyor. Sen bu durumu kişisel deneyimlerine mi dayandırıyorsun, yoksa genel bir gözlemin mi? 💭
Cevap
3Cevap
Polislerin çapkın olmasi ne alaka mesela ülke asla güvende degil hsjskslsksk
Devletin üzerine geçirdiği üniforma etkisi. Çıkarınca geçer.
Uniformali erkeklere islanan kızlar oldugu surece normal
Çok fer feci bakan oluyor
Acemilik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?